life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Αλλαγη φυλου/ευνουχισμοs με το ζορι δλδ.........Θα τηs χυμηξει καμμια μεραΆσε. Του ΄βαλε και φιογκάκια.
Αλλαγη φυλου/ευνουχισμοs με το ζορι δλδ.........Θα τηs χυμηξει καμμια μεραΆσε. Του ΄βαλε και φιογκάκια.
Και μη βρισκοντας μασσατζιδικο στη Ταιβαν, και μιας και μου θυμησες παλιες, καλες εποχες, ειπα να περασω απο το ιδρυμαμιας και ελειπες ολη μερα να σε πω τα νεα!
Ο τομαχοκ τρεχει 100αρι - δεν ξερω γιατι
Ο θειτσος παλευει με την αναπνευστικη συσκευη! - πιθανον να προλαβει νακανει και πρωτοχρονια!
η ερη ζητιανευει ολη μερα για πεο - εικαζω οτι για αλλη μια φορα θα μεινει αποτιστη
Ο βικινγκ σε ψαχνει για δανεικα - χλωμο τον κοβω !
ο Κωστακοσμας σου πηρε ειδη δανεικα - γιαυτο ειναι χλωμος ο βικινγκ - και τα τρωει στις μποτανες !
Ο κωλογερος ψαχνει να βρει μασατζιδικα στην Ταιβαν !
Ο Αγιος ειχε - οπως παντα - ενα μνημοσυνο και επρεπε ναπαει να φαει τζαμπα κολυβαπαραστει !
Αυτα ! α ! και γω επηξα στην δουλεια σημερα!!!
Και μη βρισκοντας μασσατζιδικο στη Ταιβαν, και μιας και μου θυμησες παλιες, καλες εποχες, ειπα να περασω απο το ιδρυμα
της Μαρνης. Η σεριφισα ειχε γινει σαν τον αι στο διαολο, τρεις κορασσιδες στη παρελαση, καμμια Κινεζα, περασα τελικα με
την Ευα, (η οτι απεμεινε απο αυτην οταν κατεβηκε απο την 20ποντη γοβα της) πιο πολυ επειδη με προκαλεσε το γεγονος οτι
ειχε ξεχασει να βαλει τη φουστα της, και μου φανηκε τουρλωτο το αλβανοκωλαριδιο της.
Την ωρα που πηγα ειχε μονο 3. Την Ευα, μια Μαρια(να;-δεν καταλαβα καλα) που την ειχα ξαναδει και περσι, και μια ξανθια μιλφ αδυνατη ψιλογκα που δεν θυμαμαι το ονομα της και που πρεπει να ηταν Ελληνιδα.Την Νινα την εχειs δοκιμασει ??????????
Κοιτα, στην ηλικια που ειμαι ποσος χρονος πια μου εχει απομεινει; Προλαβαινω δεν προλαβαινω.βολιδα ο κωλογερος.χθες τα λεγαμε,σημερα πιστολιασε.
οχι σα κατι αλλους ονοματα δε λεω (μπλιζ) που σημερα κλανει και αυριο μυριζει
Αυτη ειναι στο Κ48 .....Σχιστα ματια εχει και ισχυριζεται οτι ειναι ΚινεζαΤην ωρα που πηγα ειχε μονο 3. Την Ευα, μια Μαρια(να;-δεν καταλαβα καλα) που την ειχα ξαναδει και περσι, και μια ξανθια μιλφ αδυνατη ψιλογκα που δεν θυμαμαι το ονομα της και που πρεπει να ηταν Ελληνιδα.
Νινα αν εννοεις μια ψηλη Κινεζα που ηταν περσι, δεν την ειδα.
Α μαλιστα......Καταλαβα..........συντηρειs ολο το σοιΗ φουρλα είναι γάτα. Άλλη γάτα λέμε.. Θα την βάλω φιόγκο κόκκινο
πόσες πηδας την βδομάδα δηλαδης ? Γιατί σκέφτομαι να την πέσω έξω από καπη μέρες που είναι μπας και βρω κανένα χριστιανοΚοιτα, στην ηλικια που ειμαι ποσος χρονος πια μου εχει απομεινει; Προλαβαινω δεν προλαβαινω.
δεν είναι σόι. Η φουρλα είναι από αριστοκρατικη γενιάΑ μαλιστα......Καταλαβα..........συντηρειs ολο το σοι
Θα τηs πηγαινειs και το πρωινο στο κρεβατι ε???δεν είναι σόι. Η φουρλα είναι από αριστοκρατικη γενιά
Δεν ειναι ασχημη ιδεα. Ολο και καποιος κωλογερος θα σου κατσει και χρατσα χρουτσα, θα κανετε τη δουλειαπόσες πηδας την βδομάδα δηλαδης ? Γιατί σκέφτομαι να την πέσω έξω από καπη μέρες που είναι μπας και βρω κανένα χριστιανο
Η φουρλα είναι γάτα. Άλλη γάτα λέμε.. Θα την βάλω φιόγκο κόκκινο
τα γατιά δεν τρώνε πρωινόΘα τηs πηγαινειs και το πρωινο στο κρεβατι ε???
θα κάνει σύμφωνο συμβίωσης αχαχαχαχαχα ο Πιλάτοθ είναι εξοχήΚαι ο πιλάτοθ γιατί δεν εμφανίζεται;
Δεν σε πιστεύω, τσοπ τσοπ τα μπαλάκια του πιλάτοθ, φούρλα ο πιλάτοθ. :'(
Μαλλον Καζαχστανη.Την ειχα παρει παλιοτερα στο θεραπευτηριο της Ζανας. Τιποτα ιδιαιτερο.Αυτη ειναι στο Κ48 .....Σχιστα ματια εχει και ισχυριζεται οτι ειναι Κινεζα
Τωρα αν ειναι Μογγολεζα, Σιαμεζα η Πινεζα αυτο δεν μπορει να επιβεβαιωθει
Παντωs..........εστω κι ετσι εκπληρωνεται μια επιθυμια