Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Εχει ενα ωραιο παρτακι αυριο στο πρινσιπαλβανδη παντελιδης μαρτακης 160 ευρω η φιαλη
βαλαντης κολετσα 120
γονιδης τσαλικης 160
χρυσοχοιδης![]()
![]()
120 ευρω !!

Εχει ενα ωραιο παρτακι αυριο στο πρινσιπαλβανδη παντελιδης μαρτακης 160 ευρω η φιαλη
βαλαντης κολετσα 120
γονιδης τσαλικης 160
χρυσοχοιδης![]()
![]()
120 ευρω !!
Σε θαυμαζουμε ρε..τα γραφεις ωραιαρε παπαρες !
ειστε ολοι μεσα και μιλαω μονος μου!
αστα διαλα ρε !!!!
κοπριτες![]()
Σε θαυμαζουμε ρε..τα γραφεις ωραια![]()
Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα περασω καλα. Αλλα δεν μπορω και να το αποφυγωεγω φταιω ρε ! που σκεφτομουνα πως θα περασεις καλα και οικονομικα!![]()
Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα περασω καλα. Αλλα δεν μπορω και να το αποφυγω![]()
Αστα αυτα, αμα ησουν φιλος θα εδινες και κανα δανεικο!
Αστα αυτα, αμα ησουν φιλος θα εδινες και κανα δανεικο!![]()
Με μαφιοζους δεν μπλεκω τυπε, καλυτερα να κανω τον ζιγκολο και να κατσω στην εριναλ.εχω σοβαρο αυχενικο προβλημα !! και ειμαι μεσα στα εξοδα αυτο το διαστημα!
Ο μονος που μπορει να σε βοηθησει ειναι ο τριβης! αυτος λογο δουλειας ξεπλενει χρηματα!
Με μαφιοζους δεν μπλεκω τυπε, καλυτερα να κανω τον ζιγκολο και να κατσω στην εριναλ.![]()
Τι να κανω ρε τυπε, η ατιμη κοινωνια με ωθει να κατσω στην κωλογριαδεν ειναι ο ιδιος μαφιοζος! ο τραπεζιτης τους ειναι!
αν κατσεις στην εριναλ!!!εγω ο ιδιος θα διοργανωσω ερανο για να σε στειλει το μπου κομ σε ειδικο ψυχοθεραπευτηρια στο Μασατσουτσες των κολλημενω πολιτειων ! ....και στην επιστροφη ! αν ολα πανε καλα! θα σε υποδεχτουμε για να σε παρασημοφορησουμε!!
![]()
Τι να κανω ρε τυπε, η ατιμη κοινωνια με ωθει να κατσω στην κωλογρια![]()
ρε παπαρες !
ειστε ολοι μεσα και μιλαω μονος μου!
αστα διαλα ρε !!!!
κοπριτες![]()
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA...
μη γελας θειτσο!
κολοβαραω ολοι μερα σημερα! χωρις ναμπορω να φυγω απο το γραφειο!!![]()
![]()
![]()
Και που θα θέλατε να πάτε;
Πάλι για θεραπεία του αυχενικού;
για κανενατσιμπουκακιτσιπουρακι !!! αγιες μερες που ειναι!
Ο κ. NICK TRIVE είναι απασχολημένος σήμερα;![]()