kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 6.575
Ποιος θα μου δανεισει 500 ευρω! να βγαλω τις γιορτες κι οταν θα εχω του τα επιστρεφω
Εύκολα - ο Nick Trive και εγώ απο εκεί έλαβα
Ποιος θα μου δανεισει 500 ευρω! να βγαλω τις γιορτες κι οταν θα εχω του τα επιστρεφω
Ρε τον φιλο μας τον νικο, παντα το εκτιμουσα αυτο το παιδιΕύκολα - ο Nick Trive και εγώ απο εκεί έλαβα
Εύκολα - ο Nick Trive και εγώ απο εκεί έλαβα
Πως δεν το είχαμε σκεφθεί να το προτείνουμε στον κ. Vikings...
Εμένα μου έδωσε 500 euro για να φάω προβατίνα και για τσίπουρα , να είναι καλά ο Μαλάκας , (για επιστροφή ούτε λόγος εννοείται )
Είναιμεγαλόκαρδος!μεγαλοκαυλος!!
Μια ερωτηση στους εμπειρους, μια βραδια στα μπουζουκια χονδρικα ποσο βγαινει
Μια ερωτηση στους εμπειρους, μια βραδια στα μπουζουκια χονδρικα ποσο βγαινει
Τι ζημιαρης, να βγαλουμε την υποχρεωση θελουμε (να σταματισει η γκρινια) δλδ με ενα κατοσταρικο ειμαστε καθαροι λιγα με φαινονταιεξαρταται το προγραμμα ! και το ποσο "ζημιαρης" εισαι!
αλλα μια μεση τιμη για τετραδα ειναι 160-200 ευρω!
Τι ζημιαρης, να βγαλουμε την υποχρεωση θελουμε (να σταματισει η γκρινια) δλδ με ενα κατοσταρικο ειμαστε καθαροι λιγα με φαινονται
Αμα ηταν ετσι ρε μπλιζ πηγαιναμε και σε μπαρακιΜπορείτε να κάτσετε στο μπαρ και να την βγάλετε και με πιο λίγα. Από ένα ποτό.
Γιατί δεν της λέτε να συμμετάσχει και αυτή στον λογαριασμό;
Αμα ηταν ετσι ρε μπλιζ πηγαιναμε και σε μπαρακι
Ο λογαριασμος ειναι παντα των αντρων! και αμα δεν φτανουν τα λεφτα θα τσονταρουν και αυτες
Μπα για σαλονικα κανονισαν, εγω παντως οταν θα παμε εκει θα κανω τον κινεζο!η τιμη φιαλης ειναι εκει!
τωρα αν πας σε Παριο κλπ παραμονη να κανεις ρεβεγιον που λεμε και στο χωριο !μαλλον θα σου βγει "λιγο" παραπανω!
αλλα απο οτι σε κοβω μαλλον για την λεπτοκαρυα στο cinema live αν το ανοιξη ο Κυρος!!!