erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
νταξ η συνταξη μου ηταν χαλια αλλα εννούσα το αντιθετο . αστατε εχεις δει μπλιζ κομμενο σε πιτσα;Μόνο έτσι τον έχω δει ...![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
νταξ η συνταξη μου ηταν χαλια αλλα εννούσα το αντιθετο . αστατε εχεις δει μπλιζ κομμενο σε πιτσα;Μόνο έτσι τον έχω δει ...![]()
![]()
νταξ η συνταξη μου ηταν χαλια αλλα εννούσα το αντιθετο . αστατε εχεις δει μπλιζ κομμενο σε πιτσα;![]()
αυτο ειναι αληθεια αλλα θα τον πουλησω σε κιζεζους αυτοι τρωνε τα παντααυτος δεν τρωγεται με τιποτα!!![]()
νταξ η συνταξη μου ηταν χαλια αλλα εννούσα το αντιθετο . αστατε εχεις δει μπλιζ κομμενο σε πιτσα;![]()
Θέλετε να με φάτε, κυρία;
http://[URL unfurl="true"]www.toonpool.com/user/571/files/hot_dog_45275.jpg[/img[/URL]]
[/quote] οχι. ειπαμε εισαι αχωνευτος :birdman:
οσο γι ατον ορο κοκκινιστο ειναι παλιος πολυ παλιος ορος στο σαιτ που αν δεν κανω λαθος ειχε εισαγει το τοτε γνωστο νικ γιοργοςπαπα. εχει χρησιμοποιηθει πολλακις και εχει αναλυθει και σε ειδικο θρεντ αλλα που να θυμαστε εσεις νεουδια στο σαιτ![]()
ντοπα παρακαλαμε για ενα πουτσο και εσυ μας λες αν τον εχουμε φαει; ρε πουτσικ δευτεριατικο θετε να με εκνευρισετε;ερι τον ειχες φαει απο τους παλιους του σαιτ
αυτο ειναι αληθεια αλλα θα τον πουλησω σε κιζεζους αυτοι τρωνε τα παντα![]()
ντοπα παρακαλαμε για ενα πουτσο και εσυ μας λες αν τον εχουμε φαει; ρε πουτσικ δευτεριατικο θετε να με εκνευρισετε;![]()
ρε πουτσικ δευτεριατικο θετε να με εκνευρισετε;![]()
Καθε μερα το ιδιο θα ειναι με αυτην..Μήπως να σας εκνευρίζουμε τις Τρίτες;![]()
βικινγκ θα δωσουμε ραντευου θανάτου έτσι οπως το πας να ξες..Καθε μερα το ιδιο θα ειναι με αυτην..![]()
μην με κολαζεις λαρυραντεβου της πιπας!!!!!!
Σιωπη και πανε φερε γρηγορα τις παντοφλες μου.βικινγκ θα δωσουμε ραντευου θανάτου έτσι οπως το πας να ξες..![]()
επειδή αυτα τα κολπακια ψυχολογικού πολέμου τα ειχα σπουδάσει οταν ημενα κατασκοπος στην βρουγουνδιαπαρε ενα τραγουδακι που μου θυμισες το οποίο προέρχεται απο σύνθημα αναρχικων και το αφιερωνω στον Νικ που του αρεσουν αυτα
![]()