Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Παλι αμαμητει σε αφησαν εχθες στα μπαρακιαωραιες μπουφλες εχεις φαει απο μενανε;
Παλι αμαμητει σε αφησαν εχθες στα μπαρακιαωραιες μπουφλες εχεις φαει απο μενανε;
Πρόσεχε ακούω και Καρρά όταν το παίζω άντραςτον παιζεις ; παιξτον. με αυτα που ακους για τραγουδια ειναι το μοναδικο που σου μενει να καμεις βλαμμενομπιγιονσε και πρασσειν αλογα
νταξ για τον καρρα θα κάμω μια εξαιρεση διοτι α ειναι εκ θεσσαλονικης β εχει στανταρ άσθμα ο άνθρωπαςΠρόσεχε ακούω και Καρρά όταν το παίζω άντρας
Eτσι να ακους τον παοκτση και να γουσταρειςΠρόσεχε ακούω και Καρρά όταν το παίζω άντρας
Σκάσε και φτιάξε καφέ . Γρήγορανταξ για τον καρρα θα κάμω μια εξαιρεση διοτι α ειναι εκ θεσσαλονικης β εχει στανταρ άσθμα ο άνθρωπας
μου το χτυπας μικρε ανοητε;δεν βλεπεις τα χαλια σου που ακομα να πλυνεις το αυτοκινητο σου;Παλι αμαμητει σε αφησαν εχθες στα μπαρακια
Ενα στραβό δικαιούνται όλοι οι άνθρωποιEτσι να ακους τον παοκτση και να γουσταρεις
της θειας σου της φωτουλας μεινε χωρις καφε τωρα και παρακαλα να σου φτιαξει μονη της η καφετιερα αν δεν ειναι χειραφετημενη και αυτηΣκάσε και φτιάξε καφέ . Γρήγορα
Πόσο άντρας είμαι ρε πούστη μου
Σκάσε και φτιάξε καφέ . Γρήγορα
Δεν αντεξα την γκρινια της και το πλυναμου το χτυπας μικρε ανοητε;δεν βλεπεις τα χαλια σου που ακομα να πλυνεις το αυτοκινητο σου;
Σκάσε και φτιάξε καφέ . Γρήγορα
κοκκινιστουλιιιΔεν αντεξα την γκρινια της και το πλυνα
κοκκινιστουλιιι
Κοσμά Φούλ η άλλη
δεν θα σε πετυχω πουθενα; θα ειμαι βιαιη