erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
έχω πει ατελείωτες μλκιες. Που να τις θυμάμαι όλεςeri θυμασαι που ελεγες παλια για εναν γκομενο πιτσιρικα που γαμισουν σε χοτελ κ περνατε πιτσα
έχω πει ατελείωτες μλκιες. Που να τις θυμάμαι όλεςeri θυμασαι που ελεγες παλια για εναν γκομενο πιτσιρικα που γαμισουν σε χοτελ κ περνατε πιτσα
έχω πει ατελείωτες μλκιες. Που να τις θυμάμαι όλες
Ενώ έτρωγα πίτσα ?μήπως με μπέρδεψες με την μουνιτσα ?που έλεγε ένα τέτοιο σκηνικό κάπου στο πειραιαελεγες οτι φωναζες πολυ κ σας την ειπαν
Και πιτσιρικάς και πίτσα ?και φώναζα ?σαν παράδεισος ακούγεται
Και πιτσιρικάς καιπίτσα ?και φώναζα ?σαν παράδεισος ακούγεται
Και πιτσιρικάς και πίτσα ?και φώναζα ?σαν παράδεισος ακούγεται
ε εκεί κάπου τα μπέρδεψες. Πάντως χαίρομαι που είχα κάποτε γκομενο και μάλιστα πιτσιρικαnai re εσυ το ελεγες
η μουνιτσα ελεγε οτι οταν τον ειχε φαει απο τον κωλο την ακουγε ολος ο πειραιας
μην σε κοροϊδεύουν κάνεις δεν κάνει σεξ.Τελικά όλοι κάνουν σεξ εκτός από μένα :-
Ε πως..και τόσες κρητικές...τόσα φόρουμ για cg και ct και studio και μπουρδέλα..δε μπορεί να είναι όλα ένα ψέμα...μην σε κοροϊδεύουν κάνεις δεν κάνει σεξ.
ο ραο παο έχει ονειρευτεί ότι έχει γκομενα. Ένα βρακι της φωτο δεν έβαλε. Σιγά μην έχειΚαι ο Ραοπαο???
αυτό δεν είναι σεξ ειναι πληρωμένο ξεφόρτωμαΕ πως..και τόσες κρητικές...τόσα φόρουμ για cg και ct και studio και μπουρδέλα..δε μπορεί να είναι όλα ένα ψέμα...
Αν περιέχει live βυζιά είναι σεξαυτό δεν είναι σεξ ειναι πληρωμένο ξεφόρτωμα
Σαούλ βυζια που έχουν πλαστικό μέσα δεν είναι βυζια είναι μπολ με ζελατίναΑν περιέχει live βυζιά είναι σεξ
Το κανουμε ομωs με καλλιτεχνιααυτό δεν είναι σεξ ειναι πληρωμένο ξεφόρτωμα