Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.977
- Πόντοι
- 1.406
Ο αντρας ξεχωριζει για 2 πραγματα. Το ενα ειναι η σφουγγαριστρα του....................γιατι ρε τυπε, τι εχει η σφουγγαριστρα, σκατα????μην ειμεθα και υπερβολικοι...και σφουγγαριστρα θα παρεις και τα παιδια θα ξεσκατιζεις και καμια καλτσα θα ραβεις...
όλοι οσφυοκαμπτες είστε εκτός από παππούδια ?Ο αντρας ξεχωριζει για 2 πραγματα. Το ενα ειναι η σφουγγαριστρα του....................
Το αλλο φυσικα το αρωμα του
πεστα ρε φιλεναδα....δηλαδη τι κακο εχει το σφουγγαρισμα????εγω, αν ειναι καλη η πιπα, μεχρι και τα τζαμια πλενω...όλοι οσφυοκαμπτες είστε εκτός από παππούδια ?
καλά κάνεις αν δεν υπήρχαν τέτοιοι άντρες θα περνούσαμε χάλια. Ευτυχώς προνοησε η φύση να σας πιανουμε κοτσουςπεστα ρε φιλεναδα....δηλαδη τι κακο εχει το σφουγγαρισμα????εγω, αν ειναι καλη η πιπα, μεχρι και τα τζαμια πλενω...
πιασε με κοτσο μαναμ..πιασε με κοτσο...καλά κάνεις αν δεν υπήρχαν τέτοιοι άντρες θα περνούσαμε χάλια. Ευτυχώς προνοησε η φύση να σας πιανουμε κοτσους
εσένα σε τυλίξε στο βρακι της αλλη. Εγώ ούτε αλογοουρά χεχεπιασε με κοτσο μαναμ..πιασε με κοτσο...
Εγω παντως της δικιας μου της εσκισα τη γατα απο τη πρωτη μερα του γαμου.καλά κάνεις αν δεν υπήρχαν τέτοιοι άντρες θα περνούσαμε χάλια. Ευτυχώς προνοησε η φύση να σας πιανουμε κοτσους
Εγω παντως της δικιας μου της εσκισα τη γατα απο τη πρωτη μερα του γαμου.
Πιατα εγω δεν πλενω μωρη, της ειπα,..............................με κρυο νερο.
Βαλε το θερμοσιφωνα
Αυτοs δεν εχει σωτηρια.....Εμειs το παλευουμε ακομαΠαντοφλακηδες πιρφοροι αγαπουληδες κοκκινιστοι.. Για όσους θυμούνται από παλιά. Που έμπλεξα θεε. Εδώ ο άλλος άκουγε πυρφοροτραγουδα της μπιφιονσε
Παει, χαλασε ο κοσμος, θα πεσει φωτια να μας καψειΠαντοφλακηδες πιρφοροι αγαπουληδες κοκκινιστοι.. Για όσους θυμούνται από παλιά. Που έμπλεξα θεε. Εδώ ο άλλος άκουγε πυρφοροτραγουδα της μπιφιονσε
Τωρα με την στιρελα ειναι πανευκολοΤο μόνο που μένει τώρα είναι να μπει ο άγιος να μας πει ότι του αρέσει να σιδερωνει
Παντοφλακηδες πιρφοροι αγαπουληδες κοκκινιστοι.. Για όσους θυμούνται από παλιά. Που έμπλεξα θεε. Εδώ ο άλλος άκουγε πυρφοροτραγουδα της μπιφιονσε
ο έρωτας είναι πλανη του μυαλού μόνο οι ανώριμοι άνθρωποι ερωτεύονται ακριβώς επειδή είναι εύκολο να τους παραπλανήσει κάποιος. Έχω γράψει και σχετικό βιβλίοΑυτοs δεν εχει σωτηρια.....Εμειs το παλευουμε ακομα