Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.669
- Πόντοι
- 1.406
Ο αντρας ξεχωριζει για 2 πραγματα. Το ενα ειναι η σφουγγαριστρα του....................γιατι ρε τυπε, τι εχει η σφουγγαριστρα, σκατα????μην ειμεθα και υπερβολικοι...και σφουγγαριστρα θα παρεις και τα παιδια θα ξεσκατιζεις και καμια καλτσα θα ραβεις...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όλοι οσφυοκαμπτες είστε εκτός από παππούδια ?Ο αντρας ξεχωριζει για 2 πραγματα. Το ενα ειναι η σφουγγαριστρα του....................
Το αλλο φυσικα το αρωμα του![]()
πεστα ρε φιλεναδα....δηλαδη τι κακο εχει το σφουγγαρισμα????εγω, αν ειναι καλη η πιπα, μεχρι και τα τζαμια πλενω...όλοι οσφυοκαμπτες είστε εκτός από παππούδια ?
καλά κάνεις αν δεν υπήρχαν τέτοιοι άντρες θα περνούσαμε χάλια. Ευτυχώς προνοησε η φύση να σας πιανουμε κοτσουςπεστα ρε φιλεναδα....δηλαδη τι κακο εχει το σφουγγαρισμα????εγω, αν ειναι καλη η πιπα, μεχρι και τα τζαμια πλενω...![]()
![]()
![]()
![]()
πιασε με κοτσο μαναμ..πιασε με κοτσο...καλά κάνεις αν δεν υπήρχαν τέτοιοι άντρες θα περνούσαμε χάλια. Ευτυχώς προνοησε η φύση να σας πιανουμε κοτσους![]()
εσένα σε τυλίξε στο βρακι της αλλη. Εγώ ούτε αλογοουρά χεχεπιασε με κοτσο μαναμ..πιασε με κοτσο...![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω παντως της δικιας μου της εσκισα τη γατα απο τη πρωτη μερα του γαμου.καλά κάνεις αν δεν υπήρχαν τέτοιοι άντρες θα περνούσαμε χάλια. Ευτυχώς προνοησε η φύση να σας πιανουμε κοτσους![]()
Εγω παντως της δικιας μου της εσκισα τη γατα απο τη πρωτη μερα του γαμου.
Πιατα εγω δεν πλενω μωρη, της ειπα,..............................με κρυο νερο.
Βαλε το θερμοσιφωνα![]()
Αυτοs δεν εχει σωτηρια.....Εμειs το παλευουμε ακομαΠαντοφλακηδες πιρφοροι αγαπουληδες κοκκινιστοι.. Για όσους θυμούνται από παλιά. Που έμπλεξα θεε. Εδώ ο άλλος άκουγε πυρφοροτραγουδα της μπιφιονσε
Παει, χαλασε ο κοσμος, θα πεσει φωτια να μας καψειΠαντοφλακηδες πιρφοροι αγαπουληδες κοκκινιστοι.. Για όσους θυμούνται από παλιά. Που έμπλεξα θεε. Εδώ ο άλλος άκουγε πυρφοροτραγουδα της μπιφιονσε
Τωρα με την στιρελα ειναι πανευκολοΤο μόνο που μένει τώρα είναι να μπει ο άγιος να μας πει ότι του αρέσει να σιδερωνει
Παντοφλακηδες πιρφοροι αγαπουληδες κοκκινιστοι.. Για όσους θυμούνται από παλιά. Που έμπλεξα θεε. Εδώ ο άλλος άκουγε πυρφοροτραγουδα της μπιφιονσε
ο έρωτας είναι πλανη του μυαλού μόνο οι ανώριμοι άνθρωποι ερωτεύονται ακριβώς επειδή είναι εύκολο να τους παραπλανήσει κάποιος. Έχω γράψει και σχετικό βιβλίοΑυτοs δεν εχει σωτηρια.....Εμειs το παλευουμε ακομα