tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.698
- Πόντοι
- 606
πρωτοξαδερφος?Αυτό που υπάρχει ένας γκει urinal πως το εκλαμβάνετε
πρωτοξαδερφος?Αυτό που υπάρχει ένας γκει urinal πως το εκλαμβάνετε
Σαούλ θα σου φτιάξω εσένα ειδικα ότι θέλειςΕριναλ με όση αγάπη και προδερμ και να φτιάξεις τους γίγαντες στο μυαλό μου πάντα θα έχουν την ταμπέλα ''child abuse''
φοβαμαι πώς είναι κανένα ανηψι αχαχαχαχαχαπρωτοξαδερφος?![]()
θεοχονδρο..Ρε μπαs και εισαι εσυ????? Αλλα παλι............ τοση απροσεξια δεν θα στην αναγνωριζα
Ετσι λεω κι εγωθεοχονδρο..
Αυτό που υπάρχει ένας γκει urinal πως το εκλαμβάνετε
Αυτό που υπάρχει ένας γκει urinal πως το εκλαμβάνετε
Ε εγώ στο φαί είμαι πολύ απλός τύπος για μένα το γκουρμέ είναι βρόμικο με πανσέτα τυροκαυτερή και μπύραΣαούλ θα σου φτιάξω εσένα ειδικα ότι θέλεις
και εκεί σε εχω..Ε εγώ στο φαί είμαι πολύ απλός τύπος για μένα το γκουρμέ είναι βρόμικο με πανσέτα τυροκαυτερή και μπύρα![]()
Λες να εντυπωσιαστεί η παντρεμένη αν την πάω πρώτο ραντεβού στο παγκάκι με σάντουιτς και φιξ?και εκεί σε εχω..
Θα βγω. Κανονίστε την πορεια σας...![]()
Λες να εντυπωσιαστεί η παντρεμένη αν την πάω πρώτο ραντεβού στο παγκάκι με σάντουιτς και φιξ?![]()
Cool θα είναι σίγουρα γιατί θα έχει ψωφόκρυο θα φυσάει και θα περονιάζειΘα το θεωρήσει κουλ..
Μωρε......εχω βαλει ναρκοπεδιο γυρω γυρωΦεύγω.. Όσοι προλάβατε να κλειδαμπαρψθειτε όλα καλά.. Οι υπόλοιποι ευχέλαιο..
Mπλιζ για πες μου για διαμονή στην Θεσσαλονίκη, ημέρες των εορτών, ποιο απο τα δυο θα διάλεγες;
[/URL]![]()
![]()