Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
το φαι πρέπει μάνα μου να φτιάχνεται με μεράκι και αγάπη και τότε είναι υπέροχο ακόμα κι αν νομίζεις πως δεν σου αρέσει..Χάλια οι γίγαντες στο δημοτικό όταν έπαιρνα κακούς βαθμούς τους έφτιαχνε η μάνα μου για τιμωρία
τι σου φτιάχνει η γκομεναδεν μ αρεζουν
Xρονια πολλα και στουs εδω Σπυρουs Σπυριδουλεs κτλ
Mπορει.....πιθανον........Εγω απο γιορτη γυρισα (σιγα μην το θυμομουνα ) και θεωρησα σωστο να το πωέχει και Πίπη το σάιτ?
χονδροαμα σε γλυψει πουστης θα γινεις πουστης η θα παραμεινεις θεριακλης?
Mπορει.....πιθανον........Εγω απο γιορτη γυρισα (σιγα μην το θυμομουνα ) και θεωρησα σωστο να το πω
Βίντεο: Νεαρός συνελήφθη να βγάζει φωτογραφίες κάτω από τις φούστες γυναικών
κάποιο μέλος του σάιτ άραγε...?
πηγες παστάκια?Mπορει.....πιθανον........Εγω απο γιορτη γυρισα (σιγα μην το θυμομουνα ) και θεωρησα σωστο να το πω
Ναι αλλα δεν παει κανειs στην γιορτη τηs...................Με τοσεs φακιδεsάρα γιορτάζει και η Πίπη η Φακιδομύτη!
Εννοειται..............Ολοκληρο ταψαρα και με φιογκο ...Να τα λεμε αυταπηγες παστάκια?
ε κατι κουτσομαγειρευει...νταξει εγω στο φαι ειμαι πολυ βολικος...Ο μποκα εισήγαγε τα παστακια.. Ραο παο δεν απάντησες
Αν κατσειs να σε γλυψει...........εχειs περασει στην απεναντι πλευρααμα σε γλυψει πουστης θα γινεις πουστης η θα παραμεινεις θεριακλης?
Ναι αλλα δεν παει κανειs στην γιορτη τηs...................Με τοσεs φακιδεs