Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Γιατι κακο ειναι Η γυναικα πρεπει να ειναι και νοικοκυρατι με περασες για καμια νοικοκυρά; :o
Γιατι κακο ειναι Η γυναικα πρεπει να ειναι και νοικοκυρατι με περασες για καμια νοικοκυρά; :o
Θα μου μάθεις ρωσικά κυρία advocat?αφου δεν σας τα έγραψα ρωσσικα παλι καλα να λέτε
Θα σου παρω δωρο ενα πλαστη για για τα χριστουγεννατι με περασες για καμια νοικοκυρά; :o
адвокат (εξαρτάται τι θα κερδίσω )Θα μου μάθεις ρωσικά κυρία advocat?
μονο..;Θα σου παρω δωρο ενα πλαστη για για τα χριστουγεννα
адвокат (εξαρτάται τι θα κερδίσω )
εχεις δει εσυ καμια γυναίκα που είναι νοικοκυρά να περναει καλα;Γιατι κακο ειναι Η γυναικα πρεπει να ειναι και νοικοκυρα
εχει νομικη προστασια ο νικ;Τι θα σας ενδιέφερε να κερδίσετε, κυρία;
λαρυ προσπαθησα να περασω αυτο το προφιλ αλλα τελικα μαπα το καρπουζιεγω δεν ξερω απο τρικ τρακ τρουκ ενα ξερω οτι οταν τα ειχαμε μου ελεγες "φαε μια πιτα πιες ενα κρασο και ελα να στον λαρυγγιασω" και το αλλο " μια πιπα το πρωι μια το μεσημερι στο κοσμο δεν θα θες μοναχα την ερι" !!!!!!!!!!!
εχεις δει εσυ καμια γυναίκα που είναι νοικοκυρά να περναει καλα;
εχει νομικη προστασια ο νικ;
Ναι πολλες και δουλευουν κι ολαςεχεις δει εσυ καμια γυναίκα που είναι νοικοκυρά να περναει καλα;
ερι μου το προφιλ μια χαρα ειναι αλλα εδω μεσα με τοσους ανεραστους ειναι σαν πουλας ψυγεια σε εσκιμωους!!!!!
το βλεπω.. παρολα αυτα θα μιλησω με τον ιδιο το νικ γι ατο τι θελω . εσυ μπορεις ασχοληθεις μιας και θα εχεις ελευθερο χρονο με τις τσουλογριες σουΤο νηματοθέτη.
Ο νηματοθέτης έχει δει ...
http://[URL unfurl="true"]www.rexmag.com/reviews/star-images/fuck-my-hairy-pussy-miss-t.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ωραιο πιπινι ;D
Ο νηματοθέτης έχει δει ...
http://[URL unfurl="true"]www.rexmag.com/reviews/star-images/fuck-my-hairy-pussy-miss-t.jpg[/img[/URL]]
[/quote] απο που προκύπτει οτι ειναι νοικοκυρά ; ουτε μια πιτα δεν κραταει στο χερι
εγω βικινγκ αλλιως τα ξέρω . Ισως τα μάθεις και εσυ στην πορεία μεγαλώνοντας.Ναι πολλες και δουλευουν κι ολας