blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.542
- Πόντοι
- 26.096
δεν κανω καλες πιπες
Αυτό θα το κρίνουμε εμείς... όταν δοκιμάσουμε ...
δεν κανω καλες πιπες
Η αυτογνωσια ειναι προσον!ε για να το λεω εγω κάτι θα ξέρω
Η αυτογνωσια ειναι προσον!
δεν κανω καλες πιπες
Ποτέ δεν είναι αργά να μάθεις
τι να το κανεις βικινγκ μου. και που το ξέρω τι ωφελειΗ αυτογνωσια ειναι προσον!
αυτα νικ μου η τα εχεις η δεν τα εχεις. you cant teach a old dog new tricks οπως ελεγε και η νταντα του μπλιζΠοτέ δεν είναι αργά να μάθεις
ε καλα τωρα παιδια ειμαστε; δεν ξερω αν κανω καλες πιπες εγω και θα μου πεις εσυ;Αυτό θα το κρίνουμε εμείς... όταν δοκιμάσουμε ...
αυτα νικ μου η τα εχεις η δεν τα εχεις. you cant teach a old dog new tricks οπως ελεγε και η νταντα του μπλιζ
ε καλα τωρα παιδια ειμαστε; δεν ξερω αν κανω καλες πιπες εγω και θα μου πεις εσυ;
Μάλλον an θα ήθελε να πει αλλά από τα εγκεφαλικά δε θα μίλαγε καλάαυτα νικ μου η τα εχεις η δεν τα εχεις. you cant teach a old dog new tricks οπως ελεγε και η νταντα του μπλιζ
Μάλλον an θα ήθελε να πει αλλά από τα εγκεφαλικά δε θα μίλαγε καλά
Μαθε καλυτερα να κανει καμια πιτα, μπας και ξεστραβωθει κανεις και σε παρειε καλα τωρα παιδια ειμαστε; δεν ξερω αν κανω καλες πιπες εγω και θα μου πεις εσυ;
που να θυμάμαι . εκεινη την ωρα δεν ακουωΔηλαδή κυρία όταν πεολειχείτε ακούτε φωνές αποτροπιασμού και προτροπές προς παύσιν;
τι με περασες για καμια νοικοκυρά; :oΜαθε καλυτερα να κανει καμια πιτα, μπας και ξεστραβωθει κανεις και σε παρει
αυτο ηταν ενα διαφημιστικο τρικ ρε λαρυαν για κατι που φημιζετε η ερι ειναι για τις πιπες και για τις πιτες !!!!!