blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
δεν κανω καλες πιπες![]()
Αυτό θα το κρίνουμε εμείς... όταν δοκιμάσουμε ...
Η αυτογνωσια ειναι προσον!ε για να το λεω εγω κάτι θα ξέρω![]()
τι να το κανεις βικινγκ μου. και που το ξέρω τι ωφελειΗ αυτογνωσια ειναι προσον!![]()
αυτα νικ μου η τα εχεις η δεν τα εχεις. you cant teach a old dog new tricks οπως ελεγε και η νταντα του μπλιζΠοτέ δεν είναι αργά να μάθεις
ε καλα τωρα παιδια ειμαστε; δεν ξερω αν κανω καλες πιπες εγω και θα μου πεις εσυ;Αυτό θα το κρίνουμε εμείς... όταν δοκιμάσουμε ...
αυτα νικ μου η τα εχεις η δεν τα εχεις. you cant teach a old dog new tricks οπως ελεγε και η νταντα του μπλιζ![]()
ε καλα τωρα παιδια ειμαστε; δεν ξερω αν κανω καλες πιπες εγω και θα μου πεις εσυ;
Μάλλον an θα ήθελε να πει αλλά από τα εγκεφαλικά δε θα μίλαγε καλάαυτα νικ μου η τα εχεις η δεν τα εχεις. you cant teach a old dog new tricks οπως ελεγε και η νταντα του μπλιζ![]()
Μάλλον an θα ήθελε να πει αλλά από τα εγκεφαλικά δε θα μίλαγε καλά![]()
Μαθε καλυτερα να κανει καμια πιτα, μπας και ξεστραβωθει κανεις και σε παρειε καλα τωρα παιδια ειμαστε; δεν ξερω αν κανω καλες πιπες εγω και θα μου πεις εσυ;
που να θυμάμαι . εκεινη την ωρα δεν ακουωΔηλαδή κυρία όταν πεολειχείτε ακούτε φωνές αποτροπιασμού και προτροπές προς παύσιν;![]()
τι με περασες για καμια νοικοκυρά; :oΜαθε καλυτερα να κανει καμια πιτα, μπας και ξεστραβωθει κανεις και σε παρει![]()
αυτο ηταν ενα διαφημιστικο τρικ ρε λαρυαν για κατι που φημιζετε η ερι ειναι για τις πιπες και για τις πιτες !!!!!