erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
που τα μαθαινεις αυτα τα κουλ κολπα βικινγκ και ριχνεις τα γκομενακια; ;Απο ενδιαφερον το κανω ρε.. Αμα δεν πεις αχρηστη την γυναικα δεν παιρνει μπροστα.
που τα μαθαινεις αυτα τα κουλ κολπα βικινγκ και ριχνεις τα γκομενακια; ;Απο ενδιαφερον το κανω ρε.. Αμα δεν πεις αχρηστη την γυναικα δεν παιρνει μπροστα.
Απο ενδιαφερον το κανω ρε.. Αμα δεν πεις αχρηστη την γυναικα δεν παιρνει μπροστα.
ΝαχαμεναλεγαμεωςσυνηθωςκαιμηνζητησειςδενθασουφτιαξωΠΟΤΕ
Νομίζω πως μπορεί να σου φυλάξει τα χριστουγεννιάτικα στολίδια μην τα χάσεις με μεγάλη επιτυχίαΔλδ αληθεια τωρα,πιστευεις οτι μπορει να κανει κατι χρησιμο η εριναλ..
Καλα δεν ειπα να την γ@μωσταρισουμε κι ολας.. απλα θελουν ενα μικρο ταρακουνημα...Χθες όμως ομιλούσατε κατά της βιαιοπραγίας σε βάρος των γυναικών.
Η λεκτική βιαιοπραγία δεν συμπεριλαμβάνεται;
Νομίζω πως μπορεί να σου φυλάξει τα χριστουγεννιάτικα στολίδια μην τα χάσεις με μεγάλη επιτυχία
ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ti malaka eisaiΝομίζω πως μπορεί να σου φυλάξει τα χριστουγεννιάτικα στολίδια μην τα χάσεις με μεγάλη επιτυχία
Βασικα με τις πιτσιρικες ξερεις τι εχω καταλαβει...οτι θελουν να επιμενεις και οχι να αδιαφορεις και καλα, τις αρεσει πολυ να τις πολιορκεις με διαφορους τροπους.που τα μαθαινεις αυτα τα κουλ κολπα βικινγκ και ριχνεις τα γκομενακια; ;
σε καθε γυναικα. και σε εμενα που ειμαι με το ενα ποδι στον ταφοΒασικα με τις πιτσιρικες ξερεις τι εχω καταλαβει...οτι θελουν να επιμενεις και οχι να αδιαφορεις και καλα, τις αρεσει πολυ να τις πολιορκεις με διαφορους τροπους.
Βασικα με τις πιτσιρικες ξερεις τι εχω καταλαβει...οτι θελουν να επιμενεις και οχι να αδιαφορεις και καλα, τις αρεσει πολυ να τις πολιορκεις με διαφορους τροπους.
γεια σου σφηνοπουτσα.μπαινω σφηνοπουτσα στο θρεντ
Δεν μ'ενδιαφερει τι κανουν οι μεγαλυτερες.. τα πιπινακια παντως το γουσταρουν πολυ, αλλα σε παιδευουν αρκετα..φυσικα παντα στο τελος σε ανταμιβουν και με το παραπανω.Σε όλες αρέσει αυτό. 'Οχι μόνο στα ελεεινά πιπίνια...
δεν ειμαι αγαρμπη . Μπορω ομωθ να σε σπασω το κεφαλακιΕγω παλι δεν καταλαβα γιατι γελατε...θεωρω παντως πολυ πιθανω η εριναλ να σπασει ολα τα χ.στολιδια! ειναι αυτο που λεμε αμα εισαι αχρηστος εισαι για ολα
Μόνο μην την ξεχάσεις βγαίνονταςμπαινω σφηνοπουτσα στο θρεντ