erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
εμεις τις σκοτωνουμε αλλα εγω ξέφυγα γιατι είχα τυχη βουνοΣτο χωριο μου τις προβληματικες τις αλλαζουμε..
εμεις τις σκοτωνουμε αλλα εγω ξέφυγα γιατι είχα τυχη βουνοΣτο χωριο μου τις προβληματικες τις αλλαζουμε..
μπα; θες και συ μελομακαρονα; τιποτα αλλο;
Δεν μπορεί , κάποιος θα μου προσφέρει και μένα
μπλιζ αυτη την σταση δεν την ξερω να μου την δειξεις
Μπλιζ τι ειναι αυτα.. :S
Εχω πολλα να μαθω μου φαίνεταιΤο παρακάτω το ξέρετε, κυρία;
δεν αντεχεται με τις τσουλογριετζοπουλες τις ανωμαλιαρεςΜπλιζ τι ειναι αυτα.. :S
Μπλιζ είμαι 81, ποτέ θα καταλάβω μετά τα 100;Όταν μεγαλώσετε, αυθάδες μειράκιον, θα εκτιμήσετε την πραγματική γυναικεία ομορφιά!
σιγα τα ωα . εμεις φτιάχνουμε καλυτεραΜόλις πήρα από το ζαχαροπλαστείο Αλέα στο Κολωνάκι. Εκπληκτικά απλά
Αυτο και να με πληρωνει δεν του καθομαι.. με ξενερωσες μεσημεριατικα :SΌταν μεγαλώσετε, αυθάδες μειράκιον, θα εκτιμήσετε την πραγματική γυναικεία ομορφιά!
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να το επιβεβαιώσει ή ναχαμεναλεγαμε;σιγα τα ωα . εμεις φτιάχνουμε καλυτερα
ΝαχαμεναλεγαμεωςσυνηθωςκαιμηνζητησειςδενθασουφτιαξωΠΟΤΕΥπάρχει κάποιος που μπορεί να το επιβεβαιώσει ή ναχαμεναλεγαμε;
Δλδ αληθεια τωρα,πιστευεις οτι μπορει να κανει κατι χρησιμο η εριναλ..Υπάρχει κάποιος που μπορεί να το επιβεβαιώσει ή ναχαμεναλεγαμε;
:'( γιατι μου μιλεις έτσι ρε βικινγκ μου;Δλδ αληθεια τωρα,πιστευεις οτι μπορει να κανει κατι χρησιμο η εριναλ..
Απο ενδιαφερον το κανω ρε.. Αμα δεν πεις αχρηστη την γυναικα δεν παιρνει μπροστα.:'( γιατι μου μιλεις έτσι ρε βικινγκ μου;
δεν αντεχεται με τις τσουλογριετζοπουλες τις ανωμαλιαρες