erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
εμεις τις σκοτωνουμε αλλα εγω ξέφυγα γιατι είχα τυχη βουνοΣτο χωριο μου τις προβληματικες τις αλλαζουμε..![]()
εμεις τις σκοτωνουμε αλλα εγω ξέφυγα γιατι είχα τυχη βουνοΣτο χωριο μου τις προβληματικες τις αλλαζουμε..![]()
Δεν μπορεί , κάποιος θα μου προσφέρει και μένα
μπλιζ αυτη την σταση δεν την ξερω να μου την δειξεις
Μπλιζ τι ειναι αυτα.. :S![]()
Εχω πολλα να μαθω μου φαίνεταιΤο παρακάτω το ξέρετε, κυρία;
![]()
δεν αντεχεται με τις τσουλογριετζοπουλες τις ανωμαλιαρεςΜπλιζ τι ειναι αυτα.. :S![]()
Μπλιζ είμαι 81, ποτέ θα καταλάβω μετά τα 100;Όταν μεγαλώσετε, αυθάδες μειράκιον, θα εκτιμήσετε την πραγματική γυναικεία ομορφιά!
![]()
σιγα τα ωα . εμεις φτιάχνουμε καλυτεραΜόλις πήρα από το ζαχαροπλαστείο Αλέα στο Κολωνάκι. Εκπληκτικά απλά![]()
Αυτο και να με πληρωνει δεν του καθομαι..Όταν μεγαλώσετε, αυθάδες μειράκιον, θα εκτιμήσετε την πραγματική γυναικεία ομορφιά!
![]()
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να το επιβεβαιώσει ή ναχαμεναλεγαμε;σιγα τα ωα . εμεις φτιάχνουμε καλυτερα![]()
ΝαχαμεναλεγαμεωςσυνηθωςκαιμηνζητησειςδενθασουφτιαξωΠΟΤΕΥπάρχει κάποιος που μπορεί να το επιβεβαιώσει ή ναχαμεναλεγαμε;![]()
Δλδ αληθεια τωρα,πιστευεις οτι μπορει να κανει κατι χρησιμο η εριναλ..Υπάρχει κάποιος που μπορεί να το επιβεβαιώσει ή ναχαμεναλεγαμε;![]()
:'( γιατι μου μιλεις έτσι ρε βικινγκ μου;Δλδ αληθεια τωρα,πιστευεις οτι μπορει να κανει κατι χρησιμο η εριναλ..![]()
Απο ενδιαφερον το κανω ρε..:'( γιατι μου μιλεις έτσι ρε βικινγκ μου;
δεν αντεχεται με τις τσουλογριετζοπουλες τις ανωμαλιαρες![]()
![]()
![]()