Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εννοειται πλακιτσα κανουμε (εκτος απο την φασουλαδα  :-)μιλαω με ενα ιντερνετικο νικ που ουτε ξερω αν ειναι οντως γυναικιο και δεν με απασχολει ιδιαιτερα.Την ωρα μας περναμε εδω απο τι στιγμη που δεν γνωριζομαστε εξω (αυτο ισχυει και με αλλα νικ)  :grin: να μην κοροιδευομαστε λοιπον, αν καποιος θελει ειναι πανευκολο να γνωριστουμε και εξω, το εχω κανει με πολλα αλλα μελη αυτου του σαιτ.Αυτα και ευχαριστω για το χρονο σας. :grin:
:grin:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
Κατι σοβαρο τωρα. :grin: Ηρθε στην αδερφη μου (ειναι ασφαλισμενη στον ογα)το ασφαλιστηριο που επρεπε να πληρωθει μεχρι 30-11-2015  :think: και λεει μεσα οτι εαν δεν πληρωθη εκπροθεσμα εχει ετησιο επιτοκο 8,05% τι γινεται σε αυτη τι περιπωση ρε παιδια γνωριζει κανεις γιατι αν παει και πληρωση τοκο ειναι σαν να δινει νταβατζιλικη μιας και αυτη δεν φταιει που τις το στειλαν τωρα.

για ογα δεν ξερω αλλα για ταμειο εμπορων αν χασεις την ημερομηνια την πουτσισες χανεις ρυθμισεις τρως πανοτοκια κτλπ

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
για ογα δεν ξερω αλλα για ταμειο εμπορων αν χασεις την ημερομηνια την πουτσισες χανεις ρυθμισεις τρως πανοτοκια κτλπ
Ναι αλλα δεν φταει αυτη, παντα το στελναν πολυ νωριτερα και το πληρωνε κανονικα.Την πειραζω τωρα γιατι ψηφισε την τελευταια φορα συριζα.  :grin: Ψαχνει να βρει τωρα τον ανταποκριτη της στο ογα αλλα ειναι αφαντος. τι να πεις, μονο στο ελλαδισταν γινονται αυτα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
μου την δινει να συναντιεμαι με αλλα μελη του σαιτ εξω !!!!!!!! χανετε ολη η μαγεια ................!!!!!!!!!!!!!!

πχ εγω την ερι την εχω στο μυαλο μου σαν μια φαλαινα 46 ετων που την πνιγει το στρες και ψαχνει οτιδηποτε σε αρσενικο για να γαμηθει !!!!! τωρα αν βγω εξω και συναντησω καμμια μουναρα ξενερωσα !!!!!
εδω ξενερωσα εγω που το ακουσα  :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
too+busy.jpg

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
εδω ξενερωσα εγω που το ακουσα  :2funny:
Τοσο δεν βλεπωγλου εισαι κι εσυ  :grin: Μια κοπελα στο φβ ειναι καπως ετσι και δεν βαζει ποτε φωτο της, νταξει την ζαλισα λιγο και με απαντησε το εξης..αν βαλω μετα θα σταματισεις να μου μιλας..χαχα  :grin:  λεω απο μεσα ουστ παλιο μπαζολα!  :P

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
τι εγινε σημερα ουτε τσοντες ουτε αντιπαραθεσεις ????????? πολλη φοβαμαι πως καποια απο εδω μεσα εδω κορμι σε απαντες και ολοι τωρα σφυριζουν αδιαφορα πλην απο μενα που δεν εγλυψα ουτε κοκαλακι........!!!!!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
Τοσο δεν βλεπωγλου εισαι κι εσυ  :grin: Μια κοπελα στο φβ ειναι καπως ετσι και δεν βαζει ποτε φωτο της, νταξει την ζαλισα λιγο και με απαντησε το εξης..αν βαλω μετα θα σταματισεις να μου μιλας..χαχα  :grin:  λεω απο μεσα ουστ παλιο μπαζολα!  :P

φιλε πειρατα των βορειων θαλασσων , η ερι  οχι απλα δεν βλεπετε αλλα και δεν ακουγετε!!!!! μονο διαβαζετε!!!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Η ορθογραφία του κ. astatos123 κάνει θραύση εδώ μέσα ...

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Γενικα δεν με ενδιαφερει τελευταια η ερη γιατι μου την λεει συνεχεια για τν κοπελα μου.  :) Στην αρχη ποσο καλη ηταν που δεν μιλαγε και πολυ. :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Κατι σοβαρο τωρα. :grin: Ηρθε στην αδερφη μου (ειναι ασφαλισμενη στον ογα)το ασφαλιστηριο που επρεπε να πληρωθει μεχρι 30-11-2015   :think: και λεει μεσα οτι εαν δεν πληρωθη εκπροθεσμα εχει ετησιο επιτοκο 8,05% τι γινεται σε αυτη τι περιπωση ρε παιδια γνωριζει κανεις γιατι αν παει και πληρωση τοκο ειναι σαν να δινει νταβατζιλικη μιας και αυτη δεν φταιει που τις το στειλαν τωρα.
Ακυρο. Μαλλον εδωσαν παραταση, γιατι το πληρωσε μεσω ιντερνετ και δεν ειχε θεμα. :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Τοσο δεν βλεπωγλου εισαι κι εσυ  :grin: Μια κοπελα στο φβ ειναι καπως ετσι και δεν βαζει ποτε φωτο της, νταξει την ζαλισα λιγο και με απαντησε το εξης..αν βαλω μετα θα σταματισεις να μου μιλας..χαχα  :grin:  λεω απο μεσα ουστ παλιο μπαζολα!  :P
αχαχαχαχαχα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Γενικα δεν με ενδιαφερει τελευταια η ερη γιατι μου την λεει συνεχεια για τν κοπελα μου.  :) Στην αρχη ποσο καλη ηταν που δεν μιλαγε και πολυ. :grin:
αυτό είναι αλήθεια όταν είμαι σιωπηλή είμαι ένας άγγελος αχαχαχαχαχα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
φιλε πειρατα των βορειων θαλασσων , η ερι  οχι απλα δεν βλεπετε αλλα και δεν ακουγετε!!!!! μονο διαβαζετε!!!!
που να ξέρουν τα νεουδια λαρυ μου. Προσωπικά νομίζω ότι το κύριο πρόβλημα είναι ότι την έπεσα σε όλους και δεν μου κάθεται κανένας αχαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom