Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
acid_picdump_02.jpg

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
τι να σου κάνει και ο καφές..  :headbang: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
καλως τον βικινγκ :hi:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Εριναλ εχει φασουλαδα το μενου σημερα  :( θα με βγαλεις εξω για φαγητο  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εριναλ εχει φασουλαδα το μενου σημερα   :( θα με βγαλεις εξω για φαγητο  :grin:
ρε βικινγκ εισαι φινο παιδι και δεν θελω να σου στραβομιληκω αλλα ρε μανα μου σε ψηνει η αλλη το ψαρι στα χειλη και δεν σε βγαζει ενα φαι και θα αναλαβω εγω την κηδεμονια γαμω το δια μου γαμω; :2funny:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
ρε βικινγκ εισαι φινο παιδι και δεν θελω να σου στραβομιληκω αλλα ρε μανα μου σε ψηνει η αλλη το ψαρι στα χειλη και δεν σε βγαζει ενα φαι και θα αναλαβω εγω την κηδεμονια γαμω το δια μου γαμω; :2funny:
Πιστευω θα σε εχουν πει οτι μερικοι συνανθρωποι μας δουλευουν τετοιες ωρες  :P νταξει καταλαβα δεν θελεις να πας για φαι μαζι μου,δεν πειραζει εγω δεν κραταω κακια  :) θα παω στο σουβλαντζιδικο να πνιξω τον πονο μου με 3-4 σουβλακια. :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εκτος απο το θρεντ τζελ΄για καλυτερη στυση με συγκινει πραγματικα και το θεαρεστο θρεντ υπαρχει ζωη μετα την φεραρι; :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
εκτος απο το θρεντ τζελ΄για καλυτερη στυση με συγκινει πραγματικα και το θεαρεστο θρεντ υπαρχει ζωη μετα την φεραρι; :grin:
Μην τα κοροιδευεις αυτα...ο αλλος οντως μπορει να εχει προβλημα  ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Πιστευω θα σε εχουν πει οτι μερικοι συνανθρωποι μας δουλευουν τετοιες ωρες  :P νταξει καταλαβα δεν θελεις να πας για φαι μαζι μου,δεν πειραζει εγω δεν κραταω κακια  :) θα παω στο σουβλαντζιδικο να πνιξω τον πονο μου με 3-4 σουβλακια. :grin:
γλυκιε μου δεν με καλεσες για φαι. μου ζητησες να σε παω οξω να φας λες και εισαι το παιδι μου και επειδη η νταντα εφτιαξε χαλια φαγητο θες γκουντις. χαχαχαχαχαχ αποφασισε λοιπον πως με αντιμετωπιζεις ως μανα η ως γυναικα. γιατι αυτο το ντεμι με κανει καπως για παοκι.. :-* :P

Υ.Γ αφου αρχισες πλακιτσα καντην ολ δε γουει ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μην τα κοροιδευεις αυτα...ο αλλος οντως μπορει να εχει προβλημα  ;)
να βαλει τζελ και θα του σηκωθει χαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχ απο αυτο που βαζει στα μαλλια για να του σηκωθουν

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
γλυκιε μου δεν με καλεσες για φαι. μου ζητησες να σε παω οξω να φας λες και εισαι το παιδι μου και επειδη η νταντα εφτιαξε χαλια φαγητο θες γκουντις. χαχαχαχαχαχ αποφασισε λοιπον πως με αντιμετωπιζεις ως μανα η ως γυναικα. γιατι αυτο το ντεμι με κανει καπως για παοκι.. :-* :P

Υ.Γ αφου αρχισες πλακιτσα καντην ολ δε γουει ;)
Εννοειται πλακιτσα κανουμε (εκτος απο την φασουλαδα  :-)μιλαω με ενα ιντερνετικο νικ που ουτε ξερω αν ειναι οντως γυναικιο και δεν με απασχολει ιδιαιτερα.Την ωρα μας περναμε εδω απο τι στιγμη που δεν γνωριζομαστε εξω (αυτο ισχυει και με αλλα νικ)  :grin: να μην κοροιδευομαστε λοιπον, αν καποιος θελει ειναι πανευκολο να γνωριστουμε και εξω, το εχω κανει με πολλα αλλα μελη αυτου του σαιτ.Αυτα και ευχαριστω για το χρονο σας. :grin:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
μου την δινει να συναντιεμαι με αλλα μελη του σαιτ εξω !!!!!!!! χανετε ολη η μαγεια ................!!!!!!!!!!!!!!

πχ εγω την ερι την εχω στο μυαλο μου σαν μια φαλαινα 46 ετων που την πνιγει το στρες και ψαχνει οτιδηποτε σε αρσενικο για να γαμηθει !!!!! τωρα αν βγω εξω και συναντησω καμμια μουναρα ξενερωσα !!!!!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Κατι σοβαρο τωρα. :grin: Ηρθε στην αδερφη μου (ειναι ασφαλισμενη στον ογα)το ασφαλιστηριο που επρεπε να πληρωθει μεχρι 30-11-2015   :think: και λεει μεσα οτι εαν δεν πληρωθη εκπροθεσμα εχει ετησιο επιτοκο 8,05% τι γινεται σε αυτη τι περιπωση ρε παιδια γνωριζει κανεις γιατι αν παει και πληρωση τοκο ειναι σαν να δινει νταβατζιλικη μιας και αυτη δεν φταιει που τις το στειλαν τωρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom