blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
κοσμα; :oκαλησπέρα
ρε βικινγκ εισαι φινο παιδι και δεν θελω να σου στραβομιληκω αλλα ρε μανα μου σε ψηνει η αλλη το ψαρι στα χειλη και δεν σε βγαζει ενα φαι και θα αναλαβω εγω την κηδεμονια γαμω το δια μου γαμω;Εριναλ εχει φασουλαδα το μενου σημεραθα με βγαλεις εξω για φαγητο
![]()
Πιστευω θα σε εχουν πει οτι μερικοι συνανθρωποι μας δουλευουν τετοιες ωρεςρε βικινγκ εισαι φινο παιδι και δεν θελω να σου στραβομιληκω αλλα ρε μανα μου σε ψηνει η αλλη το ψαρι στα χειλη και δεν σε βγαζει ενα φαι και θα αναλαβω εγω την κηδεμονια γαμω το δια μου γαμω;![]()
Μην τα κοροιδευεις αυτα...ο αλλος οντως μπορει να εχει προβλημα ;)εκτος απο το θρεντ τζελ΄για καλυτερη στυση με συγκινει πραγματικα και το θεαρεστο θρεντ υπαρχει ζωη μετα την φεραρι;![]()
γλυκιε μου δεν με καλεσες για φαι. μου ζητησες να σε παω οξω να φας λες και εισαι το παιδι μου και επειδη η νταντα εφτιαξε χαλια φαγητο θες γκουντις. χαχαχαχαχαχ αποφασισε λοιπον πως με αντιμετωπιζεις ως μανα η ως γυναικα. γιατι αυτο το ντεμι με κανει καπως για παοκι.. :-*Πιστευω θα σε εχουν πει οτι μερικοι συνανθρωποι μας δουλευουν τετοιες ωρεςνταξει καταλαβα δεν θελεις να πας για φαι μαζι μου,δεν πειραζει εγω δεν κραταω κακια
θα παω στο σουβλαντζιδικο να πνιξω τον πονο μου με 3-4 σουβλακια.
![]()
να βαλει τζελ και θα του σηκωθει χαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχ απο αυτο που βαζει στα μαλλια για να του σηκωθουνΜην τα κοροιδευεις αυτα...ο αλλος οντως μπορει να εχει προβλημα ;)
Εννοειται πλακιτσα κανουμε (εκτος απο την φασουλαδα :-)μιλαω με ενα ιντερνετικο νικ που ουτε ξερω αν ειναι οντως γυναικιο και δεν με απασχολει ιδιαιτερα.Την ωρα μας περναμε εδω απο τι στιγμη που δεν γνωριζομαστε εξω (αυτο ισχυει και με αλλα νικ)γλυκιε μου δεν με καλεσες για φαι. μου ζητησες να σε παω οξω να φας λες και εισαι το παιδι μου και επειδη η νταντα εφτιαξε χαλια φαγητο θες γκουντις. χαχαχαχαχαχ αποφασισε λοιπον πως με αντιμετωπιζεις ως μανα η ως γυναικα. γιατι αυτο το ντεμι με κανει καπως για παοκι.. :-*
Υ.Γ αφου αρχισες πλακιτσα καντην ολ δε γουει ;)