raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.339
- Πόντοι
- 5.006
μπορω να σε ισιαξω στο πιτσ φιτιλι... :-* :-* :-* :-* :-*Λαιφ ψάχνω για κανένα νεουδι να γιανω
μπορω να σε ισιαξω στο πιτσ φιτιλι... :-* :-* :-* :-* :-*Λαιφ ψάχνω για κανένα νεουδι να γιανω
Λαιφ ψάχνω για κανένα νεουδι να γιανω
είσαι ωραίος σαν αμαρτία και εγώ παιδάκι της γειτονιάς.μπορω να σε ισιαξω στο πιτσ φιτιλι... :-* :-* :-* :-* :-*
είσαι ωραίος σαν αμαρτία και εγώ παιδάκι της γειτονιάς.
Στη γειτονιά σου το απόβραδο τη στήνω και τις κινήσεις σου κοιτώ προσεκτικάείσαι ωραίος σαν αμαρτία και εγώ παιδάκι της γειτονιάς.
είναι που είμαστε όλοι σεξ ανιμαλς αχαχαχαχαχαOλοι ψαχνουμε για νεωτερο ατομο ..........Μαs συνδεει με την ζωη......Παρε χαρτακι προτεραιοτητοs
Ραο παο ακούς και Βέμπο ?νομίζω πως ταιριάζουμεΣτη γειτονιά σου το απόβραδο τη στήνω και τις κινήσεις σου κοιτώ προσεκτικά
Ναι γαμω το DNA μουείναι που είμαστε όλοι σεξ ανιμαλς αχαχαχαχαχα
αμα ειναι να πηδηξω, και καιτη ντιρινταουα ακουω...Ραο παο ακούς και Βέμπο ?νομίζω πως ταιριάζουμε
θα κάνω λεύκανση πρωκτου βλέπω σε συγκινούν κάτι τέτοιες μικρές κινήσεις αφοσίωσηςαμα ειναι να πηδηξω, και καιτη ντιρινταουα ακουω...
οταν μεγαλωσω θα παντρευτω εναν κωλο....ειμαι φαν του κωλου...θα κάνω λεύκανση πρωκτου βλέπω σε συγκινούν κάτι τέτοιες μικρές κινήσεις αφοσίωσης
κι όπως λέει και ο ποιητής... "και εγώ που μόνο τονοταν μεγαλωσω θα παντρευτω εναν κωλο....ειμαι φαν του κωλου...
κι όπως λέει και ο ποιητής... "και εγώ που μόνο τοντηνυγρήέκτασηκωλο αγαπησα λέω πως και εσένα θα μπορούσα να αγαπήσω... "
Ολα αυτα ειναι στοχασμοs.......αφου βεβαια φαs την τυροπιτα με..... τα παρελκομεναΤι σου είναι η ποίησης..