pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ερη φοιτητρια εισαι η εχεις τελειωσει?
ο raopau δεν αγγιζει τριχα...τελοςμουνακι φοιτήτριας είπε. Εσένα ή γκομενα σου το ξυρίζει ?
σιγά μην είμαι και στο σχολείο αχαχαχαχαχα εδώ και πολλά έτη. Ίσως και φωτόςερη φοιτητρια εισαι η εχεις τελειωσει?
μας εχει τελειωσει το βρωμοπουτανο...ερη φοιτητρια εισαι η εχεις τελειωσει?
Στο κρυφο σχολειο ητανε......Αλλα δεν ειχανε μητρωα τοτεερη φοιτητρια εισαι η εχεις τελειωσει?
ραο παο εσύ είσαι τριχωτός ?μαλλί έχεις καταρχάς ?ο raopau δεν αγγιζει τριχα...τελος
εγω μαλλι μανισιο..οχι φυτευτο σαν του γερομπισμπικι του μπλιζ....ραο παο εσύ είσαι τριχωτός ?μαλλί έχεις καταρχάς ?
στο κρυφό σχολειό ήσουν εσύ με τον συμμαθητή σου. Εγώ πηδουσα τις τάξεις.Στο κρυφο σχολειο ητανε......Αλλα δεν ειχανε μητρωα τοτε
ο μπλιζ δεν έχει μαλλί αλλά έχει ωραίο πουτσο. Για εσένα ρωτηξα γιατί σε κόβω για υποχονδριο και ιδιότροποεγω μαλλι μανισιο..οχι φυτευτο σαν του γερομπισμπικι του μπλιζ....
ειμαι καλοβολος, απλα δεν μπορω την τριχα στο μουνι..τι να κανουμε δηλαδης????ο μπλιζ δεν έχει μαλλί αλλά έχει ωραίο πουτσο. Για εσένα ρωτηξα γιατί σε κόβω για υποχονδριο και ιδιότροπο
στο κρυφό σχολειό ήσουν εσύ με τον συμμαθητή σου. Εγώ πηδουσα τις τάξεις.
ειμαι καλοβολος, απλα δεν μπορω την τριχα στο μουνι..τι να κανουμε δηλαδης????
νταντελατι βρακι φοραει η δικια σου
η αλήθεια είναι ότι έχω να κάνω σεξ από τον κατακλυσμο του ΝώεΤα μπερδευειs λιγο.........Δεν πηδουσεs τπτ.........Δεν υπηρχανε τυροπιτεs τοτε
στους ανδρες δεν εχω προβλημακαλομαθατε από τις τσόντες. Στα πόδια τις μπορείς ?
Πρεπει να διοχετευσειs την ενεργητικοτητα σου αλλου.......Υπαρχουνη αλήθεια είναι ότι έχω να κάνω σεξ από τον κατακλυσμο του Νώε
Λαιφ ψάχνω για κανένα νεουδι να γιανωΠρεπει να διοχετευσειs την ενεργητικοτητα σου αλλου.......ΥπαρχουνΚΑΠΗσωματεια σ ολη την χωρα