Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Η τελειοτητα στον.....καμβα  :erection: :wanker:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
kwXePfHWe2E.jpg
Евгения Диордийчук-(Eugeniya Diordiychuk)
hKDvKTXhO7Y.jpg

p-lG7UcreTc.jpg

wgcxcU3-9JU.jpg

Tp6mhBjtSBE.jpg

N7FEyh93s_Y.jpg

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.880
Πόντοι
19.795
Το μεγαλυτερο λαθος ολων οσων εχουν λαβει μερος σε ατυη την παπαρια ! ειναι το οτι εχουν παρει σοβαρα τα γραφωμενα στο θρεντ!

Αυτο το θρεντ - το οποιο ανοιξε γιατι καποιοι γαμησανε ενα αλλο - δημιουργηθηκε για να λεμε ορισμενοι, και οχι ολοι καμμια μαλακια να περνα η ωρα ! ο καθενας/μια ειναι εξυπνος, πονηρος, κακος, καλος ειναι τα παντα ολα για τον εαυτο του, δεν χρειαζεται το θρεντ για να αποδειξει ολα τα παραπανω η το ποσο μαλακας μπορει να γινει επισης! Δεν ξερω ποιος ξεκινησε οτι μαλακια ξεκινησε και δεν με ενδιαφερει,

αλλα γαμοσπουστοι,  μου χαλατε τις στιγμες χαλαρωσης και την "ψυχοθεραπεια" μεσα απο το θρεντ! εχω-εχουμε πολλα προβληματα ολοι μας ! μη γαμιεστε !  αι σιχτιρ πια με τον καθε δηθεν!!! Οποιος νομιζει οτι ειναι ανωτερος το φρονιμοτερο ειναι να μην ξαναμπει εδω μεσα διοτι δεν θα τον καταλαβουμε οι κατωτεροι!

:hi:

Νικ ξεκουραστηκες καμαρι μου?! η να σε στειλω 3ημερο στο μπανσκο να χαλαρωσεις λιγο!
Συμφωνω και εγω με τα παραπανω.
:offtopic:Σημερα πηγα με τη κυρια. Κλαρα το ονομα της Παραγουανα, 50 ευρωπουλα μιση ωριτσα και γκριεγο.
timthumb.php

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.880
Πόντοι
19.795
Τελικα η Ιβηρικη αν εισαι λατρης των μιλφ καταστασεων, και σου αρεσουν τα Λατιν η το κινεζικο, ειναι ενας πολυ καλος προορισμος,VFM.
Oταν γυρισω θα ποσταρω στα αναλογα θρεντ δινοντας οδηγιες ειδικα για παντρεμενους.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.929
Πόντοι
606
:offtopic:Σημερα πηγα με τη κυρια. Κλαρα το ονομα της Παραγουανα, 50 ευρωπουλα μιση ωριτσα και γκριεγο.
http://muchasmujeres.com/wordpress/wp-content/themes/WP%20Shipped%20Package%20v%201.0/Kratong/timthumb.php?src=[URL unfurl="true"]http://muchasmujeres.com/wordpress/wp-content/uploads/2015/11/IMG_1290x.jpg&h=600&w=400&zc=1[/img[/URL]]
[/quote]εδω με ενα πενηνταρικο θα σε αφηνε να της χαιδεψεις για δυο λεπτα τα μαλλια ;D

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.058
Πόντοι
2.606
Έλα βρε Λούτσε, έκατσε και έγραψε το πόνημα για να μας πει ότι ρίχνει τα μπινελίκια με κάλυψη από την διαχείριση. Θύμησέ μου, γιατί έφαγες γαμωσταυρίδι; Γιατί δεν έβρισες τον Μπραμπ όταν έδωσε εντολή;

Εσύ αρρωστάκι μπορεί να μην φας μπαν ποτέ, εγώ δεν τραβάω ζόρι να το φάω. Θα στο στείλω αφιέρωση όσο θα σαπίζεις εδώ μέσα, να 'χεις να καμαρώνεις.
γιατι να με βρίσει ο λούτσος ;  :think: ποιος έδωσε εντολή;  :think:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Μπραμπ μπορεί να έγραψα και μαλακία. Είχα μπει μετά από μέρες οπότε είχα χάσει (ευτυχώς) σκηνικά και κάπου εκεί διάβασα αυτό:

εγω δεν εκτιμω τον λουτσο παντως . γενικως δεν εκτιμω νικς που κανουν τις παπιες κατ επιλογην . ευχαριστω :grin:

γιαυτο λουτσε αν χαλαστηκες που ο παπαρας που υποστηριζεις ειπε στον νικ μαλακιες κανε παρεα με τον αλκοολικο και στο καλο  ;)

Ο Λούτσος μπήκε για καλημέρα και τον έστειλε αδιάβαστο γιατί από τα συμφραζόμενα έβγαινε (εκτός αν κατάλαβα λάθος) ότι δεν πήρε θέση εναντίον σου για κάτι. Όπως και να έχει μια καλημέρα είπε ο Λούτσος και την άκουσε, έδωσε μια απάντηση, χαμηλών τόνων ο άνθρωπος έτσι και αλλιώς:

ώπα  ρε παιδιά !
η δική μου άποψη είναι ότι είμαστε μιά παρέα καθημερινή, λέμε διαφορα ο ένας στον άλλον και νόμιζα ότι δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις  στα μεταξύ μας αστεία η πειράγματα. Τώρα αν εσείς γνωρίζεστε περισσότερο και έχετε διαφορές μεταξύ σας δεν μπορώ να το ξέρω. Ειναι πάντως δικαίωμά σας.! όπως νομίζετε.! Ποιός είναι αλκοολικός..ή τί αλλο δεν με αφορά και αβάτζο δεν έκανα σε κανένα για κανένα, για μένα είναι σημαντικό η γενική συμπεριφορά στη παρέα
Αν έχω αδικήσει κάποιους ζητώ συγνώμη  ;)
Σας χαιρετώ όλους ! ;)

Φυσικά του την ξαναείπε.

Εντάξει, όπως και με εμένα και με άλλους, αν θεωρήσει ότι κάποιος πει κάτι θετικό για εσένα / δεν σε βρίσει / γενικώς συνομιλεί μαζί σου, θα αρχίσει τα μπινελίκια, έχει το ελευθέρας άλλωστε όπως επιδεικνύει.

Γενικά πολλοί την δικαιολογούν ότι και να γράψει, μπορεί και να γουστάρουν κιόλας, γούστα είναι αυτά.

Το παληκάρι που έγραψε ένα μαλάκα για χαβαλέ στον Βασιλόφρων τον μπανάρανε με την μία.

Τα πουτανόσπερμα και θα σας γαμήσω το σπιτάκι δεν τρέχει μία, είπαμε γούστα είναι αυτά.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Εγω παντως παιδια καταλαβα οτι κατα βαθος ολοι θελετε την εριναλ εδω. :rolleyes:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.613
Πόντοι
26.096
Το μεγαλυτερο λαθος ολων οσων εχουν λαβει μερος σε ατυη την παπαρια ! ειναι το οτι εχουν παρει σοβαρα τα γραφωμενα στο θρεντ!

Αυτο το θρεντ - το οποιο ανοιξε γιατι καποιοι γαμησανε ενα αλλο - δημιουργηθηκε για να λεμε ορισμενοι, και οχι ολοι καμμια μαλακια να περνα η ωρα ! ο καθενας/μια ειναι εξυπνος, πονηρος, κακος, καλος ειναι τα παντα ολα για τον εαυτο του, δεν χρειαζεται το θρεντ για να αποδειξει ολα τα παραπανω η το ποσο μαλακας μπορει να γινει επισης! Δεν ξερω ποιος ξεκινησε οτι μαλακια ξεκινησε και δεν με ενδιαφερει,

αλλα γαμοσπουστοι,  μου χαλατε τις στιγμες χαλαρωσης και την "ψυχοθεραπεια" μεσα απο το θρεντ! εχω-εχουμε πολλα προβληματα ολοι μας ! μη γαμιεστε !  αι σιχτιρ πια με τον καθε δηθεν!!! Οποιος νομιζει οτι ειναι ανωτερος το φρονιμοτερο ειναι να μην ξαναμπει εδω μεσα διοτι δεν θα τον καταλαβουμε οι κατωτεροι!

:hi:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Μπραμπ μπορεί να έγραψα και μαλακία. Είχα μπει μετά από μέρες οπότε είχα χάσει (ευτυχώς) σκηνικά και κάπου εκεί διάβασα αυτό:

Ο Λούτσος μπήκε για καλημέρα και τον έστειλε αδιάβαστο γιατί από τα συμφραζόμενα έβγαινε (εκτός αν κατάλαβα λάθος) ότι δεν πήρε θέση εναντίον σου για κάτι. Όπως και να έχει μια καλημέρα είπε ο Λούτσος και την άκουσε, έδωσε μια απάντηση, χαμηλών τόνων ο άνθρωπος έτσι και αλλιώς:

Φυσικά του την ξαναείπε.

Εντάξει, όπως και με εμένα και με άλλους, αν θεωρήσει ότι κάποιος πει κάτι θετικό για εσένα / δεν σε βρίσει / γενικώς συνομιλεί μαζί σου, θα αρχίσει τα μπινελίκια, έχει το ελευθέρας άλλωστε όπως επιδεικνύει.

Γενικά πολλοί την δικαιολογούν ότι και να γράψει, μπορεί και να γουστάρουν κιόλας, γούστα είναι αυτά.

Το παληκάρι που έγραψε ένα μαλάκα για χαβαλέ στον Βασιλόφρων τον μπανάρανε με την μία.

Τα πουτανόσπερμα και θα σας γαμήσω το σπιτάκι δεν τρέχει μία, είπαμε γούστα είναι αυτά.

Το σύνηθες φαινόμενο του νέτ, και ίσως λίγο περισσότερο στο σάιτ είναι η αθυροστομία , μαγκιά και κλανιά που είναι πολύ εύκολα.
Το δύσκολο είναι να αποβάλλει την νοοτροπία  του όχλου λόγω της ανωνυμίας που παρέχει.
Το μόνο πραγματικό Μαγκάκι εδώ μέσα στο Μπού είναι η Μαριάννα για δικούς της λόγους ,επειδή συμμετέχει το ονομά της.

Σε ένα νικ που κρύβει ακόμα και το φύλλο του, αφήνει τόσα υπονοούμενα ότι ειναι και το ενα και το αλλο , (όχι οτι μας ενδιαφέρει κιόλας!)
εκει που αστειεύται αρχίζει να βρίζει άνευ λόγου μάλλον μας δείχνη ότι δεν ειναι και η καλύτερη συναναστροφή οπότε μονο να αδιαφορέισω μπορώ
Δεν αξείζει να ασχοληθούμε περισσότερο, ο καθένας μας μετά τόσο καιρό έχει κανει τις επιλογές του με ποιούς αξίζει να συνομιλεί
;)

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
http://muchasmujeres.com/wordpress/wp-content/themes/WP%20Shipped%20Package%20v%201.0/Kratong/timthumb.php?src=[URL unfurl="true"]http://muchasmujeres.com/wordpress/wp-content/uploads/2015/11/IMG_1290x.jpg&h=600&w=400&zc=1[/img[/URL]]
[/quote]

πριν πω την καλημερα μου !!! κυριε κωλογερος ! ενα μεγαλο !  :kneel:  :hi:  :erection:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
[move]καλημερα σκατογεροι!  :thefinge: κλαημερα σκατοπορνογεροι!  :thefinge:[/move]

:coffee:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
πριν πω την καλημερα μου !!! κυριε κωλογερος ! ενα μεγαλο !  :kneel:  :hi:  :erection:

:rolleyes: .....και πέστου είναι ευκαιρεία να αλλάξει το κινητό του τώρα στα ξένα με ένα με καλυτερη κάμερα μην μας βγούν τα μάτια το επόμενο καλοκαίρι :rolleyes: :2funny: :hi:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
[move]καλημερα σκατογεροι!  :thefinge: κλαημερα σκατοπορνογεροι!  :thefinge:[/move]

:coffee:

ρε παπάρα εσύ, μόνος σου πίνεις καφέ?  :s&m_1:

κωλόγερε ψάχνω να βρω και εγω μια Παραγουάνα για κωλομπιάνα  :fuck1: γιατί με έφτιαξες και δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στα μέρη μας. Φέρτην σε βαλίτσα  :grin:

καλημέρα παππούδια  :hi:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Τελικα η Ιβηρικη αν εισαι λατρης των μιλφ καταστασεων, και σου αρεσουν τα Λατιν η το κινεζικο, ειναι ενας πολυ καλος προορισμος,VFM.
Oταν γυρισω θα ποσταρω στα αναλογα θρεντ δινοντας οδηγιες ειδικα για παντρεμενους.

Σας περιμενουμε με μεγαλη αγωνια κυριε!!!!!!!!!!!!!! Επισης θα εκτιμουσαμε αφανταστα να ποσταρετε και φωτογραφικο υλικο!!!

Το εχουμε τεραστια αναγκη!!!  :erection:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Θειτσο ζεις!?...............

η σε τελειωσε το οξυγονο!?  :birdman:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Σας περιμενουμε με μεγαλη αγωνια κυριε!!!!!!!!!!!!!! Επισης θα εκτιμουσαμε αφανταστα να ποσταρετε και φωτογραφικο υλικο!!!

Το εχουμε τεραστια αναγκη!!!  :erection:

φωτογραφικό υλικό μόνο κατ΄ιδίαν  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom