You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 480K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.880
- Πόντοι
- 19.795
Συμφωνω και εγω με τα παραπανω.Το μεγαλυτερο λαθος ολων οσων εχουν λαβει μερος σε ατυη την παπαρια ! ειναι το οτι εχουν παρει σοβαρα τα γραφωμενα στο θρεντ!
Αυτο το θρεντ - το οποιο ανοιξε γιατι καποιοι γαμησανε ενα αλλο - δημιουργηθηκε για να λεμε ορισμενοι, και οχι ολοι καμμια μαλακια να περνα η ωρα ! ο καθενας/μια ειναι εξυπνος, πονηρος, κακος, καλος ειναι τα παντα ολα για τον εαυτο του, δεν χρειαζεται το θρεντ για να αποδειξει ολα τα παραπανω η το ποσο μαλακας μπορει να γινει επισης! Δεν ξερω ποιος ξεκινησε οτι μαλακια ξεκινησε και δεν με ενδιαφερει,
αλλα γαμοσπουστοι, μου χαλατε τις στιγμες χαλαρωσης και την "ψυχοθεραπεια" μεσα απο το θρεντ! εχω-εχουμε πολλα προβληματα ολοι μας ! μη γαμιεστε ! αι σιχτιρ πια με τον καθε δηθεν!!! Οποιος νομιζει οτι ειναι ανωτερος το φρονιμοτερο ειναι να μην ξαναμπει εδω μεσα διοτι δεν θα τον καταλαβουμε οι κατωτεροι!
Νικ ξεκουραστηκες καμαρι μου?! η να σε στειλω 3ημερο στο μπανσκο να χαλαρωσεις λιγο!
Σημερα πηγα με τη κυρια. Κλαρα το ονομα της Παραγουανα, 50 ευρωπουλα μιση ωριτσα και γκριεγο.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.880
- Πόντοι
- 19.795
Τελικα η Ιβηρικη αν εισαι λατρης των μιλφ καταστασεων, και σου αρεσουν τα Λατιν η το κινεζικο, ειναι ενας πολυ καλος προορισμος,VFM.
Oταν γυρισω θα ποσταρω στα αναλογα θρεντ δινοντας οδηγιες ειδικα για παντρεμενους.
Oταν γυρισω θα ποσταρω στα αναλογα θρεντ δινοντας οδηγιες ειδικα για παντρεμενους.
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.929
- Πόντοι
- 606
Συμφωνω και εγω με τα παραπανω.
Σημερα πηγα με τη κυρια. Κλαρα το ονομα της Παραγουανα, 50 ευρωπουλα μιση ωριτσα και γκριεγο.
http://muchasmujeres.com/wordpress/wp-content/themes/WP%20Shipped%20Package%20v%201.0/Kratong/timthumb.php?src=[URL unfurl="true"]http://muchasmujeres.com/wordpress/wp-content/uploads/2015/11/IMG_1290x.jpg&h=600&w=400&zc=1[/img[/URL]]
[/quote]εδω με ενα πενηνταρικο θα σε αφηνε να της χαιδεψεις για δυο λεπτα τα μαλλια ;D
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.058
- Πόντοι
- 2.606
γιατι να με βρίσει ο λούτσος ; ποιος έδωσε εντολή;Έλα βρε Λούτσε, έκατσε και έγραψε το πόνημα για να μας πει ότι ρίχνει τα μπινελίκια με κάλυψη από την διαχείριση. Θύμησέ μου, γιατί έφαγες γαμωσταυρίδι; Γιατί δεν έβρισες τον Μπραμπ όταν έδωσε εντολή;
Εσύ αρρωστάκι μπορεί να μην φας μπαν ποτέ, εγώ δεν τραβάω ζόρι να το φάω. Θα στο στείλω αφιέρωση όσο θα σαπίζεις εδώ μέσα, να 'χεις να καμαρώνεις.
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Μπραμπ μπορεί να έγραψα και μαλακία. Είχα μπει μετά από μέρες οπότε είχα χάσει (ευτυχώς) σκηνικά και κάπου εκεί διάβασα αυτό:
Ο Λούτσος μπήκε για καλημέρα και τον έστειλε αδιάβαστο γιατί από τα συμφραζόμενα έβγαινε (εκτός αν κατάλαβα λάθος) ότι δεν πήρε θέση εναντίον σου για κάτι. Όπως και να έχει μια καλημέρα είπε ο Λούτσος και την άκουσε, έδωσε μια απάντηση, χαμηλών τόνων ο άνθρωπος έτσι και αλλιώς:
Φυσικά του την ξαναείπε.
Εντάξει, όπως και με εμένα και με άλλους, αν θεωρήσει ότι κάποιος πει κάτι θετικό για εσένα / δεν σε βρίσει / γενικώς συνομιλεί μαζί σου, θα αρχίσει τα μπινελίκια, έχει το ελευθέρας άλλωστε όπως επιδεικνύει.
Γενικά πολλοί την δικαιολογούν ότι και να γράψει, μπορεί και να γουστάρουν κιόλας, γούστα είναι αυτά.
Το παληκάρι που έγραψε ένα μαλάκα για χαβαλέ στον Βασιλόφρων τον μπανάρανε με την μία.
Τα πουτανόσπερμα και θα σας γαμήσω το σπιτάκι δεν τρέχει μία, είπαμε γούστα είναι αυτά.
εγω δεν εκτιμω τον λουτσο παντως . γενικως δεν εκτιμω νικς που κανουν τις παπιες κατ επιλογην . ευχαριστω
γιαυτο λουτσε αν χαλαστηκες που ο παπαρας που υποστηριζεις ειπε στον νικ μαλακιες κανε παρεα με τον αλκοολικο και στο καλο ;)
Ο Λούτσος μπήκε για καλημέρα και τον έστειλε αδιάβαστο γιατί από τα συμφραζόμενα έβγαινε (εκτός αν κατάλαβα λάθος) ότι δεν πήρε θέση εναντίον σου για κάτι. Όπως και να έχει μια καλημέρα είπε ο Λούτσος και την άκουσε, έδωσε μια απάντηση, χαμηλών τόνων ο άνθρωπος έτσι και αλλιώς:
ώπα ρε παιδιά !
η δική μου άποψη είναι ότι είμαστε μιά παρέα καθημερινή, λέμε διαφορα ο ένας στον άλλον και νόμιζα ότι δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις στα μεταξύ μας αστεία η πειράγματα. Τώρα αν εσείς γνωρίζεστε περισσότερο και έχετε διαφορές μεταξύ σας δεν μπορώ να το ξέρω. Ειναι πάντως δικαίωμά σας.! όπως νομίζετε.! Ποιός είναι αλκοολικός..ή τί αλλο δεν με αφορά και αβάτζο δεν έκανα σε κανένα για κανένα, για μένα είναι σημαντικό η γενική συμπεριφορά στη παρέα
Αν έχω αδικήσει κάποιους ζητώ συγνώμη ;)
Σας χαιρετώ όλους ! ;)
Φυσικά του την ξαναείπε.
Εντάξει, όπως και με εμένα και με άλλους, αν θεωρήσει ότι κάποιος πει κάτι θετικό για εσένα / δεν σε βρίσει / γενικώς συνομιλεί μαζί σου, θα αρχίσει τα μπινελίκια, έχει το ελευθέρας άλλωστε όπως επιδεικνύει.
Γενικά πολλοί την δικαιολογούν ότι και να γράψει, μπορεί και να γουστάρουν κιόλας, γούστα είναι αυτά.
Το παληκάρι που έγραψε ένα μαλάκα για χαβαλέ στον Βασιλόφρων τον μπανάρανε με την μία.
Τα πουτανόσπερμα και θα σας γαμήσω το σπιτάκι δεν τρέχει μία, είπαμε γούστα είναι αυτά.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Εγω παντως παιδια καταλαβα οτι κατα βαθος ολοι θελετε την εριναλ εδω.
Ναι αλλα δε βλεπω να τη γαμαει κανεις.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.613
- Πόντοι
- 26.096
Το μεγαλυτερο λαθος ολων οσων εχουν λαβει μερος σε ατυη την παπαρια ! ειναι το οτι εχουν παρει σοβαρα τα γραφωμενα στο θρεντ!
Αυτο το θρεντ - το οποιο ανοιξε γιατι καποιοι γαμησανε ενα αλλο - δημιουργηθηκε για να λεμε ορισμενοι, και οχι ολοι καμμια μαλακια να περνα η ωρα ! ο καθενας/μια ειναι εξυπνος, πονηρος, κακος, καλος ειναι τα παντα ολα για τον εαυτο του, δεν χρειαζεται το θρεντ για να αποδειξει ολα τα παραπανω η το ποσο μαλακας μπορει να γινει επισης! Δεν ξερω ποιος ξεκινησε οτι μαλακια ξεκινησε και δεν με ενδιαφερει,
αλλα γαμοσπουστοι, μου χαλατε τις στιγμες χαλαρωσης και την "ψυχοθεραπεια" μεσα απο το θρεντ! εχω-εχουμε πολλα προβληματα ολοι μας ! μη γαμιεστε ! αι σιχτιρ πια με τον καθε δηθεν!!! Οποιος νομιζει οτι ειναι ανωτερος το φρονιμοτερο ειναι να μην ξαναμπει εδω μεσα διοτι δεν θα τον καταλαβουμε οι κατωτεροι!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.613
- Πόντοι
- 26.096
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.929
- Πόντοι
- 606
μ αγαπας η τσαμπα πινω?
πιο τρελος θελεις να γινω???
Μπραμπ μπορεί να έγραψα και μαλακία. Είχα μπει μετά από μέρες οπότε είχα χάσει (ευτυχώς) σκηνικά και κάπου εκεί διάβασα αυτό:
Φυσικά του την ξαναείπε.
Το σύνηθες φαινόμενο του νέτ, και ίσως λίγο περισσότερο στο σάιτ είναι η αθυροστομία , μαγκιά και κλανιά που είναι πολύ εύκολα.
Το δύσκολο είναι να αποβάλλει την νοοτροπία του όχλου λόγω της ανωνυμίας που παρέχει.
Το μόνο πραγματικό Μαγκάκι εδώ μέσα στο Μπού είναι η Μαριάννα για δικούς της λόγους ,επειδή συμμετέχει το ονομά της.
Σε ένα νικ που κρύβει ακόμα και το φύλλο του, αφήνει τόσα υπονοούμενα ότι ειναι και το ενα και το αλλο , (όχι οτι μας ενδιαφέρει κιόλας!)
εκει που αστειεύται αρχίζει να βρίζει άνευ λόγου μάλλον μας δείχνη ότι δεν ειναι και η καλύτερη συναναστροφή οπότε μονο να αδιαφορέισω μπορώ
Δεν αξείζει να ασχοληθούμε περισσότερο, ο καθένας μας μετά τόσο καιρό έχει κανει τις επιλογές του με ποιούς αξίζει να συνομιλεί
;)
astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Συμφωνω και εγω με τα παραπανω.
http://muchasmujeres.com/wordpress/wp-content/themes/WP%20Shipped%20Package%20v%201.0/Kratong/timthumb.php?src=[URL unfurl="true"]http://muchasmujeres.com/wordpress/wp-content/uploads/2015/11/IMG_1290x.jpg&h=600&w=400&zc=1[/img[/URL]]
[/quote]
πριν πω την καλημερα μου !!! κυριε κωλογερος ! ενα μεγαλο ! :kneel: :hi: :erection:
astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
[move]καλημερα σκατογεροι! κλαημερα σκατοπορνογεροι! [/move]
πριν πω την καλημερα μου !!! κυριε κωλογερος ! ενα μεγαλο !
.....και πέστου είναι ευκαιρεία να αλλάξει το κινητό του τώρα στα ξένα με ένα με καλυτερη κάμερα μην μας βγούν τα μάτια το επόμενο καλοκαίρι
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
[move]καλημερα σκατογεροι! κλαημερα σκατοπορνογεροι! [/move]
ρε παπάρα εσύ, μόνος σου πίνεις καφέ?
κωλόγερε ψάχνω να βρω και εγω μια Παραγουάνα για κωλομπιάνα γιατί με έφτιαξες και δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στα μέρη μας. Φέρτην σε βαλίτσα
καλημέρα παππούδια
astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Τελικα η Ιβηρικη αν εισαι λατρης των μιλφ καταστασεων, και σου αρεσουν τα Λατιν η το κινεζικο, ειναι ενας πολυ καλος προορισμος,VFM.
Σας περιμενουμε με μεγαλη αγωνια κυριε!!!!!!!!!!!!!! Επισης θα εκτιμουσαμε αφανταστα να ποσταρετε και φωτογραφικο υλικο!!!
Το εχουμε τεραστια αναγκη!!!
astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Θειτσο ζεις!?...............
η σε τελειωσε το οξυγονο!?
η σε τελειωσε το οξυγονο!?
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Σας περιμενουμε με μεγαλη αγωνια κυριε!!!!!!!!!!!!!! Επισης θα εκτιμουσαμε αφανταστα να ποσταρετε και φωτογραφικο υλικο!!!
Το εχουμε τεραστια αναγκη!!!
φωτογραφικό υλικό μόνο κατ΄ιδίαν ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις