Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Γραφω βαθυστοχαστα πραγματα μηπως δει κανενα γκομενακι και εντυπωσιαστει
ποιο γκομενάκι ?
Γραφω βαθυστοχαστα πραγματα μηπως δει κανενα γκομενακι και εντυπωσιαστει
Απ την Σκυλα στην Χαρυβδη μοιαζειΤι ειναι χειρωτερο? Να πτοχευεις επειδη ψηφισες κατι και δε σου βγηκε η να πτοχευεις απο την αποφαση καποιων αλλων?
Να σε καθησυχασουμε επι του προκειμενου................Δεν θα το δειΓραφω βαθυστοχαστα πραγματα μηπως δει κανενα γκομενακι και εντυπωσιαστει
........Απο παρα πολυ μακρυα ομωs..............Εγω παιδια πιστευω οτι το θρεντ το παρακολουθουν πολλα γκομενακια και ειναι πολυ κοντα στο να γινουν μελη του σαιτ μας
Προσευχή στον αντισθένη
Αντισθένη αντισθένη μην με παιζεις στα πιμια
Θα το ανοίξω και θα ρίξω ουκ ολίγα γαλλικα…
Θα γαμησω τα σπιτακια όσων φαίνονται σκληροί
Στην κυρα τους όμως κάνουν κάμψεις όλο το πρωι..
Στην παντόφλα κάνουν μοκο μα στην ερι κατινιές
Αν τους παρει μια μέρα ενας διάβολος ..θα φταίς..
Αντισθένη εγω ξέρεις εχω φλέγμα εκρηκτικό
Εχω και ταπεραμεντο ειμαι νευρο θηλυκό
Θέλω να μην ξεστρατίσω θέλω να μαι σοβαρη
Όμως τούτα τα παιδακια μου το παιζουν ηθικοί..
Αντιθένη εκει πάνω που μας βλέπεις και θωρρείς
Ριξε μου ένα μπαν να γιανω πετα με εξω αν μπορείς
Μην μου δινεις ευκαιριες , καποτε θα ευχαριστείς
Που σου ειπα να με διωξεις και μην εισαι επιεικής Grin
To δέ Αντισθένη ή αντισθένη, ή αντιθένη έχω την εντύπωση ότι προσπαθεί να τον ...κοντύνει λίγο, κανένας σεβασμόςΟτι ναναι
Ποιητικη αδεια αγαπητε.........Δεν ταιριαζε αλλοιωs η ριμαTo δέ Αντισθένη ή αντισθένη, ή αντιθένη έχω την εντύπωση ότι προσπαθεί να τον ...κοντύνει λίγο, κανένας σεβασμός
Προσυπογράφω τη δήλωση του κ.Αστατου.Το μεγαλυτερο λαθος ολων οσων εχουν λαβει μερος σε ατυη την παπαρια ! ειναι το οτι εχουν παρει σοβαρα τα γραφωμενα στο θρεντ!
Αυτο το θρεντ - το οποιο ανοιξε γιατι καποιοι γαμησανε ενα αλλο - δημιουργηθηκε για να λεμε ορισμενοι, και οχι ολοι καμμια μαλακια να περνα η ωρα ! ο καθενας/μια ειναι εξυπνος, πονηρος, κακος, καλος ειναι τα παντα ολα για τον εαυτο του, δεν χρειαζεται το θρεντ για να αποδειξει ολα τα παραπανω η το ποσο μαλακας μπορει να γινει επισης! Δεν ξερω ποιος ξεκινησε οτι μαλακια ξεκινησε και δεν με ενδιαφερει,
αλλα γαμοσπουστοι, μου χαλατε τις στιγμες χαλαρωσης και την "ψυχοθεραπεια" μεσα απο το θρεντ! εχω-εχουμε πολλα προβληματα ολοι μας ! μη γαμιεστε ! αι σιχτιρ πια με τον καθε δηθεν!!! Οποιος νομιζει οτι ειναι ανωτερος το φρονιμοτερο ειναι να μην ξαναμπει εδω μεσα διοτι δεν θα τον καταλαβουμε οι κατωτεροι!
To δέ Αντισθένη ή αντισθένη, ή αντιθένη έχω την εντύπωση ότι προσπαθεί να τον ...κοντύνει λίγο, κανένας σεβασμός
* πολλά πιμιά ο αντισθένης ...όμως
το νικ ερη τελείωσε σημερα άπαξ διαπαντός την προκαλώ ανοιχτά να κανει πράξη τις απειλές τηςTo δέ Αντισθένη ή αντισθένη, ή αντιθένη έχω την εντύπωση ότι προσπαθεί να τον ...κοντύνει λίγο, κανένας σεβασμός
* πολλά πιμιά ο αντισθένης ...όμως
Εμ! οχι παίζουμεΩραια η..............γαλοπουλα
Yπαρχει βεβαια και η εκδοχη με....σουσιΕμ! οχι παίζουμε