erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
κομματακια βρισκω και μονη μου ..κάτσε να κόψω ένα κομματάκι να σου στείλω
κομματακια βρισκω και μονη μου ..κάτσε να κόψω ένα κομματάκι να σου στείλω
δως μου ενα δανειο ζωης δυο μηνες ευτυχια
και βαλε επιτοκιο δυο χρονια δυστυχια.
για στοιχαρες λεμε
φωτης
τι ακους παναια μου...δως μου ενα δανειο ζωης δυο μηνες ευτυχια
για στοιχαρες λεμε
και ομως τυπε εμενα με αγγιζει ,ξερεις ποσες φορες στη ζωη μου εχω αισθανθει ετσιδως μου ενα δανειο ζωης δυο μηνες ευτυχια
για στοιχαρες λεμε
ναι εδω μεσα ολοι οι ευαισθητοι μας προκύψατεκαι ομως τυπε εμενα με αγγιζει ,ξερεις ποσες φορες στη ζωη μου εχω αισθανθει ετσι
ναι εδω μεσα ολοι οι ευαισθητοι μας προκύψατε
Eχεις στοιχεια και αποδειξεις εναντιον τουτου δικηγορε?ναι εδω μεσα ολοι οι ευαισθητοι μας προκύψατε
Απο τραγουδακια και το στυλακι αδικήθηκα απο την ζωή ενώ φέρθηκα μπεσαλίδικα αλλά αι γυναικαι ειναι απισται και σκληραι πήξαμε κύριε μπάτσε μουEχεις στοιχεια και αποδειξεις εναντιον τουτου δικηγορε?
πες τα ρε λαρυ..καλημερα !!!! εγω ειμαι ευαισθητος ....... μην δω μουνι αγαμητο αμεσως να το βοηθησω!!!!!!!
δεν γαμιεσαι και συ ρε ντοπα ειλικρινα..ερι γτ δεν μου μιλας
δεν γαμιεσαι και συ ρε ντοπα ειλικρινα..
Χμμ δεν αναφερει πουθενα για γυναικες αδικες και αντρες μπεσαληδες ο στιχος(μιλαω για την συγκεκριμενη στροφη) απλα για μια συγκεκριμενη συναισθηματικη καταστασηΑπο τραγουδακια και το στυλακι αδικήθηκα απο την ζωή ενώ φέρθηκα μπεσαλίδικα αλλά αι γυναικαι ειναι απισται και σκληραι πήξαμε κύριε μπάτσε μου
χρυσαυγίτη κυρίως. Πολύ ευαισθητου οπως ολοι εδω ειπαμεΧμμ δεν αναφερει πουθενα για γυναικες αδικες και αντρες μπεσαληδες ο στιχος(μιλαω για την συγκεκριμενη στροφη) απλα για μια συγκεκριμενη συναισθηματικη κατασταση
ΥΓ:Αληθεια βγαζω την αυρα μπατσου ??