Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
μια χαμενη νιοτη κλωνους κτλτσινα πες κ για τις κουραδες στις τουαλετες απο τις νομικινες
μια χαμενη νιοτη κλωνους κτλτσινα πες κ για τις κουραδες στις τουαλετες απο τις νομικινες
μια χαμενη νιοτη κλωνους κτλ
για μενα το πακ εσυ το ιδιο εισαι
εσυ εισαι εγω
τσινα πες κ για τις κουραδες στις τουαλετες απο τις νομικινες
Προφανώς τον έχει ρωτήσει. Όλοι έχουμε ένα φαντάρο στη γειτονιά μας που τον ρωταμε αν πάει με την ερι
εγω περιμενω τον μαξιμο να τραγουδησουμε γουι αρ δε γουορντ,γουι αρ δε τσιλντρενΚαλημέρααααααα
με το μαλακό παιδιά η μεταστροφή, σε λίγο θα γεμίσουμε σάλια και σορόπια το νήμα
Ποιος ακριβώς έκανε μεταστροφη, ας μου εξηγήσει κάποιος γιατι ειμαι αφελής μαλλον.Καλημέρααααααα
με το μαλακό παιδιά η μεταστροφή, σε λίγο θα γεμίσουμε σάλια και σορόπια το νήμα
Ποιος ακριβώς έκανε μεταστροφη, ας μου εξηγήσει κάποιος γιατι ειμαι αφελής μαλλον.
Γιατι κατα κάποιο τρόπο ενω εσυ και ο αγιος και καλα ειχατε ενα θεματακι που τελικα δεν ειχατε οι περιλήψεις αφορουν εμενανε και κατι αλλες παπαριες που ακομα δεν εχω καταλαβει . Καλή η κολυμπηθρα του Σιλωαμ για μερικους αλλα ενημερώνω οτι κανεις απο τα πουτανοσπερματα που νομιζουν οτι εξιλεωθηκαν απεναντι μου δεν εξιλεώθηκε με ανακοινωσεις και παπαριτσες . Ουτε αποτελουν θέση δική μου οι ανακοινωσεις του μπλιζ. Το ξαναλέω για να ειμαστε σαφείς. Να περιμενετε καποιοι τον ιδιο τον διάβολο. απρόσμενα.
ενημερώνω οτι κανεις απο τα πουτανοσπερματα που νομιζουν οτι εξιλεωθηκαν απεναντι μου δεν εξιλεώθηκε με ανακοινωσεις και παπαριτσες . Ουτε αποτελουν θέση δική μου οι ανακοινωσεις του μπλιζ. Το ξαναλέω για να ειμαστε σαφείς. Να περιμενετε καποιοι τον ιδιο τον διάβολο. απρόσμενα.
γεια σου λεχριτη βρηκαν καποιοι τη κολυμπηθρα του σιλωαμ για εξιλέωση. μονο που δεν υπολογισαν τα δικα μου όρια ανοχης. Ανοχής οχι των μαλακιων που ελεγαν γιατι εγω δεν εχω να χασω Τιποτα ενω εκεινοι πολλα.. ανοχής συμπεριφορών αηδίας μίσους κομπλεξισμού ψευτοαντρισμου και φιλιας μη χεσω..
ωραίο αν και πολύ ξεκαθαρο για πουτανες και πουστρακια ...