Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
τσινα πες κ για τις κουραδες στις τουαλετες απο τις νομικινες

Κουράδα από κουράδα έχει διαφορά.
Αν σε μερεντώσει ένα θεόμουνο και μία μέτρια, θα αηδιάσεις το ίδιο?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.961
Πόντοι
19.795
Καλησπερα παιδακια Τι εγινε ρε παιδια, δευτερη ειδηση σε Καταλανικο καναλι στα αθλητικα, μετα το κλασικο Ρεαλ-Μπαρτσελονα,το κλασιμο Παναθηναικου-Ολυμπιακου και τα επεισοδια που γινανε στη Λεοφωρο. Καλα τοσο μαλακες ειναι αυτοι Παναθηναικοι, καταστρεψαν το γηπεδο τους;
Παλι ρεζιλι γιναμε διεθνως. :jerking:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.781
Πόντοι
26.096
Καλημέρα παππούληδες!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
Καλημέρααααααα

με το μαλακό παιδιά η μεταστροφή, σε λίγο θα γεμίσουμε σάλια και σορόπια το νήμα  :2funny:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.031
Πόντοι
606
Καλημέρααααααα

με το μαλακό παιδιά η μεταστροφή, σε λίγο θα γεμίσουμε σάλια και σορόπια το νήμα  :2funny:
εγω περιμενω τον μαξιμο να τραγουδησουμε γουι αρ δε γουορντ,γουι αρ δε τσιλντρεν :2funny:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes:έ αφού κλείσαμε με.. κουράδες, :vomit: σήμερα ανοίγουμε κάπως καλύτερα :rolleyes: :rockon:..τό κλίμα έχει φτάσει στα τάρταρα.
Μέχρι και ο Διό εχθές μπήκε ,..είδε, τον έπιασε η μυρωδιά και .....έφυγε. Τι να κάνει  ο άνθρωπος :dunno: :coffee: :coffee:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
[move]καλημερα σκατογεροι!  :thefinge: καλημερα πορνοσκατογεροι!  :thefinge:[/move]

:coffee:

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
Μα είναι λογικό πρωινή στύση σ αυτή την ηλικία?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλημέρααααααα

με το μαλακό παιδιά η μεταστροφή, σε λίγο θα γεμίσουμε σάλια και σορόπια το νήμα  :2funny:
Ποιος ακριβώς έκανε μεταστροφη, ας μου εξηγήσει κάποιος γιατι ειμαι αφελής μαλλον.
Γιατι κατα κάποιο τρόπο ενω εσυ και ο αγιος και καλα ειχατε ενα θεματακι που τελικα δεν ειχατε οι περιλήψεις αφορουν εμενανε και κατι αλλες παπαριες που ακομα δεν εχω καταλαβει . Καλή η κολυμπηθρα του Σιλωαμ για μερικους αλλα ενημερώνω οτι κανεις απο τα πουτανοσπερματα που νομιζουν οτι εξιλεωθηκαν απεναντι μου δεν εξιλεώθηκε με ανακοινωσεις και παπαριτσες . Ουτε αποτελουν θέση δική μου οι ανακοινωσεις του μπλιζ. Το ξαναλέω για να ειμαστε σαφείς. Να περιμενετε καποιοι τον ιδιο τον διάβολο. απρόσμενα.

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
Ποιος ακριβώς έκανε μεταστροφη, ας μου εξηγήσει κάποιος γιατι ειμαι αφελής μαλλον.
Γιατι κατα κάποιο τρόπο ενω εσυ και ο αγιος και καλα ειχατε ενα θεματακι που τελικα δεν ειχατε οι περιλήψεις αφορουν εμενανε και κατι αλλες παπαριες που ακομα δεν εχω καταλαβει . Καλή η κολυμπηθρα του Σιλωαμ για μερικους αλλα ενημερώνω οτι κανεις απο τα πουτανοσπερματα που νομιζουν οτι εξιλεωθηκαν απεναντι μου δεν εξιλεώθηκε με ανακοινωσεις και παπαριτσες . Ουτε αποτελουν θέση δική μου οι ανακοινωσεις του μπλιζ. Το ξαναλέω για να ειμαστε σαφείς. Να περιμενετε καποιοι τον ιδιο τον διάβολο. απρόσμενα.

:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.960
Πόντοι
1.406
ενημερώνω οτι κανεις απο τα πουτανοσπερματα που νομιζουν οτι εξιλεωθηκαν απεναντι μου δεν εξιλεώθηκε με ανακοινωσεις και παπαριτσες . Ουτε αποτελουν θέση δική μου οι ανακοινωσεις του μπλιζ. Το ξαναλέω για να ειμαστε σαφείς. Να περιμενετε καποιοι τον ιδιο τον διάβολο. απρόσμενα.

Uma-Thurman-Like-a-Boss-In-Kill-Bill-Gif.gif

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
γεια σου λεχριτη βρηκαν καποιοι τη κολυμπηθρα του σιλωαμ για εξιλέωση. μονο που δεν υπολογισαν τα δικα μου όρια ανοχης. Ανοχής οχι των μαλακιων που ελεγαν γιατι εγω δεν εχω να χασω Τιποτα ενω εκεινοι πολλα.. ανοχής συμπεριφορών αηδίας μίσους κομπλεξισμού ψευτοαντρισμου και φιλιας μη χεσω..  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom