Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Μαλλον ακολουθει τα βηματα αυτου του μπιλυ που ειναι και το μεγαλο φαβορι.  :grin: ψαχνω να βρω τι μλκ εχει γραψει και εχει φυγει τοσο μπροστα και δεν τον βρισκω πουθενα  :think: τι σκατα αορατος εχει γινει  :grin:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Όχι βέβαια, αγαπητέ, και να ήθελα μάλλον θα πρέπει να υποκριθώ πολύ.

Δεν αναφέρομαι στο διάστημα της αποχής της, φυσιολογικό είναι για οποιονδήποτε να μεσολαβήσουν σοβαρότερα πράγματα στη ζωή του. Τες πα, δεν έχει σημασία άλλωστε.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
Για τον κ. NICK TRIVE!

URL]]

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Μαλλον ακολουθει τα βηματα αυτου του μπιλυ που ειναι και το μεγαλο φαβορι.  :grin: ψαχνω να βρω τι μλκ εχει γραψει και εχει φυγει τοσο μπροστα και δεν τον βρισκω πουθενα  :think: τι σκατα αορατος εχει γινει  :grin:

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί είναι φαβορί ο μπίλυ. Δεν παρακολουθώ βέβαια ιδιαίτερα τα άλλα νήματα αλλά γενικά μου είναι συμπαθής ως νικ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μα μου έκανε εντύπωση, εκεί που είχε πάρει φόρα ξαφνικά τσουπ εξαφανίστηκε και μόνο γλύκες.  Μετά πρόσεξα ότι η αλλαγή έγινε μόλις βγήκαν τα προκριματικά. Εντάξει μπορεί να είναι τυχαίο, τυχαία όμως δεν πιστεύω στις συμπτώσεις.
ρε δεν γαμιεστε γενικοτερα λεω εγω  :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί είναι φαβορί ο μπίλυ. Δεν παρακολουθώ βέβαια ιδιαίτερα τα άλλα νήματα αλλά γενικά μου είναι συμπαθής ως νικ.

Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες αλλά έχω την εντύπωση ότι αυτή η ιστορία έχει να κάνει με τα νήματα του Μεταξουργείου κλπ και με όσους γράφουν και διαβάζουν τα νήματα αυτά και τις μεταξύ τους έκρυθμες σχέσεις ...

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.944
Πόντοι
1.406
Καλοφαγωτα τυπε, και εγω προσφατα εβγαλα κατι ψιλα και δοκιμασα να τα βγαλω με βιζα που λενε οτι πλεον με το καπιταλ κοντρολ χρειαζετε 3 εως 4 βδομαδες! Εσυ σε ποια εταιρια παιζεις
Οπαπ τυπε μου πρακτορειο,δεν ασχολουμαι πολυ ,ετσι ψιλα βαζω και παιζω κατι τρελα,ημιχρ/τελικα και τετοια,απλα μου εκατσε τωρα.Τα πηρα ζεστα και μετρητα απο τον πρακτορα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Εγω παλι δευκα, ασχοληθηκα 10 ολοκληρα λεπτα για να τον βρω και να δω τι μλκ εχει γραψει και δεν τον βρισκω πουθενα. Στεναχωριεμαι που θα βγαλουμε μλκ και δεν θα ξερω ποιος ειναι. :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Οπαπ τυπε μου πρακτορειο,δεν ασχολουμαι πολυ ,ετσι ψιλα βαζω και παιζω κατι τρελα,ημιχρ/τελικα και τετοια,απλα μου εκατσε τωρα.Τα πηρα ζεστα και μετρητα απο τον πρακτορα
πάνδα τυχερός μανα μου ευχομαι :rockon:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
οκ τυπε. παντως αν δεν το γνωριζεις, σιγουρα εξω θα επαιρνες πανω απο χιλιαρικο  ;)

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Εγώ δεν θέλω.

Ψήφο θέλεις ρε; Δε σκοπεύω να σε ψηφίσω αλλά άμα θέλεις...

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.944
Πόντοι
1.406
οκ τυπε. παντως αν δεν το γνωριζεις, σιγουρα εξω θα επαιρνες πανω απο χιλιαρικο  ;)
καλα σιγουρα ,αλλα δεν θελω να μπλεξω με εταιριες και πιστωτικες να  εχω το διαολο μεσα στα ποδια μου ολη τη μερα,ειναι ευκολο να κυλισεις μετα :-

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
Οι επόμενοι όμιλοι πότε θα αναρτηθούν;

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Μαλλον τους κολλησε ο στεκας, σ'οποιο θρεντ και να βρεθει τον κωλο σου σκεφτεται  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom