Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Kαλημερα παιδια μου.
Ναι τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια..ναι τα υλικα αγαθα ειναι προσκαιρα και δεν πρεπει να προσκολουμαστε σε αυτα...αλλα διαολε να βλεπεις πρωινιατικα οτι εχεις πιασει μια 600ρα στο στοιχημα και να τα εισπρατεις ειναι ενας πολυ καλος τροπος να ξεκιναει η εβδομαδα  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
Καλοφαγωτα τυπε, και εγω προσφατα εβγαλα κατι ψιλα και δοκιμασα να τα βγαλω με βιζα που λενε οτι πλεον με το καπιταλ κοντρολ χρειαζετε 3 εως 4 βδομαδες! Εσυ σε ποια εταιρια παιζεις

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Kαλημερα παιδια μου.
Ναι τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια..ναι τα υλικα αγαθα ειναι προσκαιρα και δεν πρεπει να προσκολουμαστε σε αυτα...αλλα διαολε να βλεπεις πρωινιατικα οτι εχεις πιασει μια 600ρα στο στοιχημα και να τα εισπρατεις ειναι ενας πολυ καλος τροπος να ξεκιναει η εβδομαδα  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Διάολε ναι

:rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ερώτηση κρίσεως:
Στο μίστερ μαλακας εμφανίζεται μόνο ένας όμιλος.
Γιατί;  :think:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μπλιζ θα στηριξουμε μαζικα σαν θρεντ την εριναλ   :grin: ειναι κριμα να αποκλειστει τοσο νωρις  :P

Ούτε να το διανοείστε!
Το τρολάρισμα έχει και όρια.
Ο νηματοθέτης ψήφισε τον κ. boldemort.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Ρε, η Έρη μόλις βγήκαν τα προκριματικά μαζεύτηκε.  Δεν θέλει τον τίτλο, γι' αυτό κάνει την πάπια;  :think:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ρε, η Έρη μόλις βγήκαν τα προκριματικά μαζεύτηκε.  Δεν θέλει τον τίτλο, γι' αυτό κάνει την πάπια;  :think:

Εχει το βραβειο μις κορδελιο χιλιαεννιακοσιαογδοντατριο, που να φτιαχνει καινουριο ραφι....

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Ούτε να το διανοείστε!
Το τρολάρισμα έχει και όρια.
Ο νηματοθέτης ψήφισε τον κ. boldemort.

Καλά και εγώ χαλαρά τον Μπόλντι θα ψηφίσω, ίσως είναι ο μόνος που θα ψηφίσω συνολικά. μάλλον εκφράζει τον ορισμό της λέξης.  Η επιλογή, όμως, γίνεται με την κυριολεκτική έννοια του όρου;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καλά και εγώ χαλαρά τον Μπόλντι θα ψηφίσω, ίσως είναι ο μόνος που θα ψηφίσω συνολικά. μάλλον εκφράζει τον ορισμό της λέξης.  Η επιλογή, όμως, γίνεται με την κυριολεκτική έννοια του όρου;

Ε, όχι νομίζω.
Και για μένα είναι κάτι χαλαρό και χαβαλέ. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Τον ψήφισα για τις βλακείες που αναπτύσσει ως θεωρήματα εδώ μέσα...

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:cum:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Μα μου έκανε εντύπωση, εκεί που είχε πάρει φόρα ξαφνικά τσουπ εξαφανίστηκε και μόνο γλύκες.  Μετά πρόσεξα ότι η αλλαγή έγινε μόλις βγήκαν τα προκριματικά. Εντάξει μπορεί να είναι τυχαίο, τυχαία όμως δεν πιστεύω στις συμπτώσεις.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Ε, όχι νομίζω.
Και για μένα είναι κάτι χαλαρό και χαβαλέ. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Τον ψήφισα για τις βλακείες που αναπτύσσει ως θεωρήματα εδώ μέσα...

Ούτε εγώ τον ξέρω, μα θωρώ πως αν η μαλακία είχε λαλιά κάπως έτσι θα εκφραζόταν, κάπως έτσι θα είχε στάση ζωής.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μα μου έκανε εντύπωση, εκεί που είχε πάρει φόρα ξαφνικά τσουπ εξαφανίστηκε και μόνο γλύκες.  Μετά πρόσεξα ότι η αλλαγή έγινε μόλις βγήκαν τα προκριματικά. Εντάξει μπορεί να είναι τυχαίο, τυχαία όμως δεν πιστεύω στις συμπτώσεις.

Ο κάθε ένας μας πρέπει και να δουλέψει ... και άρα δεν μπορεί να είναι συνεχώς εδώ μέσα.
Και εσείς λείψατε για μεγάλο διάστημα. Βέβαια είχα ρωτήσει στο γηροκομείο του Αγίου και επληροφορήθην ότι ήσασταν καλά!
Πιρφορίσατε εκ νέου;  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom