Επισκέπτης
του γαμημενου οικογενειαρχη που παει στις αλλοδαπες πουτανες
Πίκρα, ἔ;
του γαμημενου οικογενειαρχη που παει στις αλλοδαπες πουτανες
πικρα ναι οντως εχεις εσυ που με διαβαζεις ανελλιπως και τρέχεις να βρεις τρόπο να μου την πεις ενω στα χωράφια σου μαγκα μου δεν ερχομαι. Και οχι μονο πίκρα αλλά και δυστυχία Οποιος παπαρας το παιζει οκογενειαρχης και ενω γαμάει αλλοδαπες πορνες εχει την αποψη να φυγουν οι μεταναστες ειναι για το πουτσο. Να το επαναλαβω η το κατάπιες ;)Πίκρα, ἔ;
πικρα ναι οντως εχεις εσυ που με διαβαζεις ανελλιπως και τρέχεις να βρεις τρόπο να μου την πεις ενω στα χωράφια σου μαγκα μου δεν ερχομαι. Και οχι μονο πίκρα αλλά και δυστυχία Οποιος παπαρας το παιζει οκογενειαρχης και ενω γαμάει αλλοδαπες πορνες εχει την αποψη να φυγουν οι μεταναστες ειναι για το πουτσο. Να το επαναλαβω η το κατάπιες ;)
Τα ιδια κρύα "ανέγδοτα" καθε χρονο δεν βαρεθηκες; Πρέπει να είσαι άνθρωπος με υπεροχο χιούμορ η ψυχη της παρεας Διαβάζω και εγω μέσα απο τα λόγια οπως ο βασιλοφρων
ο χιτλερ του μπου..Ἐγὼ συνουσιάζομαι μόνον μὲ πόρνες τῆς Λευκῆς (Ἀρίας) φυλῆς.
Θέλω νὰ ἀπομακρυνθῶσιν οἱ μὴ λευκοὶ μετανάστες.
Ἡ ἀνάμειξις ὁμάδων ἐντὸς τῆς ἰδίας φυλῆς δύναται νὰ ἀποβῇ ὠφέλιμος.
Ἡ ἀνάμειξις φυλῶν εἶναι ἔγκλημα.
Ἐγὼ συνουσιάζομαι μόνον μὲ πόρνες τῆς Λευκῆς (Ἀρίας) φυλῆς.
δωσε εσυ για εμενα που βλεπω οτι καιγεσαι. εγω μολις ζυμωσαΑκριβώς είμαι η ψυχη της παρεας.
Για λεγε τωρα, από αυριο ξεκινας να δίνεις κώλο ή από σήμερα;
αρα χανεις τα καλυτερα γαμησια που τα κανουν οι ρουμανες
επισης στο τουιτερ βλεπω την γελοιοτητα #prayforparis Μλκα τόσο ;; που δεν κατανοούν το ότι η θρησκεία μας έφτασε εδω ; τόσο;
αρα χανεις τα καλυτερα γαμησια που τα κανουν οι ρουμανες
δωσε εσυ για εμενα που βλεπω οτι καιγεσαι. εγω μολις ζυμωσα
επισης στο τουιτερ βλεπω την γελοιοτητα #prayforparis Μλκα τόσο ;; που δεν κατανοούν το ότι ηθρησκείαμας έφτασε εδω ; τόσο;
αυτο..ερη, δεν μας εφτασε η θρησκεια εδω αλλα ο φανατισμος
η θρησκεια και ο φανατισμος δεν ταυτιζονται σαν εννοιες
η θρησκεια, επειδη κατα μεγαλο ποσοστο κινητοποιει το συναισθημα, συχνα πυροδοτει το φανατισμο και γινεται οργανο χειραγωγησης της μαζικης συνειδησης και τοτε χανει την ουσια της
αυτο το "προτσες" παρακολουθουμε τωρα ;)
Υ.Γ. Δὲν εἶσθε καὶ πολὺ σχετικὸς μετὰ τοῦ ἀθλήματος, ἔτσι;
θα δινω κουλουρακια σε χιουμοριστες σαν και εσεναΕιπαμε εγώ δεν δείνω, εσύ πρεπει να δωσεις κώλο για να παρεις ψήφους.
Τι ζυμωσες μωρη αχρηστη; εκτός από κώλο θα δίνεις και κουλουράκια;
ειμαι σχετικος με τον ρομαντισμο τους