Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
επισης στο τουιτερ βλεπω την γελοιοτητα #prayforparis Μλκα τόσο ;; που δεν κατανοούν το ότι η θρησκεία μας έφτασε εδω ; τόσο; :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πικρα ναι οντως εχεις εσυ που με διαβαζεις ανελλιπως και τρέχεις να βρεις τρόπο να μου την πεις ενω στα χωράφια σου μαγκα μου δεν ερχομαι. Και οχι μονο πίκρα αλλά και δυστυχία :coffee: Οποιος παπαρας το παιζει οκογενειαρχης και ενω γαμάει αλλοδαπες πορνες εχει την αποψη να φυγουν οι μεταναστες ειναι για το πουτσο. Να το επαναλαβω η το κατάπιες  ;)

Επισκέπτης
πικρα ναι οντως εχεις εσυ που με διαβαζεις ανελλιπως και τρέχεις να βρεις τρόπο να μου την πεις ενω στα χωράφια σου μαγκα μου δεν ερχομαι. Και οχι μονο πίκρα αλλά και δυστυχία :coffee: Οποιος παπαρας το παιζει οκογενειαρχης και ενω γαμάει αλλοδαπες πορνες εχει την αποψη να φυγουν οι μεταναστες ειναι για το πουτσο. Να το επαναλαβω η το κατάπιες  ;)

Ἐγὼ συνουσιάζομαι μόνον μὲ πόρνες τῆς Λευκῆς (Ἀρίας) φυλῆς.

Θέλω νὰ ἀπομακρυνθῶσιν οἱ μὴ λευκοὶ μετανάστες.

Ἡ ἀνάμειξις ὁμάδων ἐντὸς τῆς ἰδίας φυλῆς δύναται νὰ ἀποβῇ ὠφέλιμος.

Ἡ ἀνάμειξις φυλῶν εἶναι ἔγκλημα.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Τα ιδια κρύα "ανέγδοτα" καθε χρονο δεν βαρεθηκες; Πρέπει να είσαι άνθρωπος με υπεροχο χιούμορ η ψυχη της παρεας :grin: Διαβάζω και εγω μέσα απο τα λόγια οπως ο βασιλοφρων  :2funny:

Ακριβώς είμαι η ψυχη της παρεας. :grin:

Για λεγε τωρα, από αυριο ξεκινας να δίνεις κώλο ή από σήμερα;  :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ἐγὼ συνουσιάζομαι μόνον μὲ πόρνες τῆς Λευκῆς (Ἀρίας) φυλῆς.

Θέλω νὰ ἀπομακρυνθῶσιν οἱ μὴ λευκοὶ μετανάστες.

Ἡ ἀνάμειξις ὁμάδων ἐντὸς τῆς ἰδίας φυλῆς δύναται νὰ ἀποβῇ ὠφέλιμος.

Ἡ ἀνάμειξις φυλῶν εἶναι ἔγκλημα.
ο χιτλερ του μπου.. :2funny:
εχουμε μαζεψει καλα ψυχακια εδω μεσα παντως δεν τιθεται θέμα :effemine:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
12240454_573383222800299_2959571164743874585_o.jpg

az64-rainbow

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
16
επισης στο τουιτερ βλεπω την γελοιοτητα #prayforparis Μλκα τόσο ;; που δεν κατανοούν το ότι η θρησκεία μας έφτασε εδω ; τόσο; :think:

ερη, δεν μας εφτασε η θρησκεια εδω αλλα ο φανατισμος
η θρησκεια και ο φανατισμος δεν ταυτιζονται σαν εννοιες
η θρησκεια, επειδη κατα μεγαλο ποσοστο κινητοποιει το συναισθημα, συχνα πυροδοτει το φανατισμο και γινεται οργανο χειραγωγησης της μαζικης συνειδησης και τοτε χανει την ουσια της

αυτο το "προτσες" παρακολουθουμε τωρα  ;)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
δωσε εσυ για εμενα που βλεπω οτι καιγεσαι. εγω μολις ζυμωσα  :tits2:

Ειπαμε εγώ δεν δείνω, εσύ πρεπει να δωσεις κώλο για να παρεις ψήφους.  :2funny: :2funny: :2funny:

Τι ζυμωσες μωρη αχρηστη; εκτός από κώλο θα δίνεις και κουλουράκια;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66

τα συμφέροντα Έρη, ποια θρησκεία?
και η θρησκεία όπλο είναι.

.......................................

εδώ και χρόνια διάβαζα για μετακινήσεις πληθυσμών λόγω ... "ανωτέρας βίας" ...
Αυτά πολύ πριν αρχίσουν όλα αυτά.
Σαουδική Αραβία και Κατάρ αλλά και Τουρκία είναι μεταξύ των χρηματοδοτών του Ίσις (και σήμερα εκφράζουν την ... "λύπη" τους ... δε ντρεπόμαστε λίγο...), ΗΠΑ και λοιποί δορυφόροι (Γάλλοι-Γερμανοί και CIA) τους χρησιμοποιούν για τους δικούς τους λόγους και τώρα λούζονται τις συνέπειες αυτών που προκάλεσαν
και εμείς τσακωνόμαστε εδώ προσπαθώντας να λύσουμε τι?

συνέλθετε λίγο και γυρίστε το στο καλαμπούρι καλύτερα.
θα βάλω μια σημαία στο Facebook και κάτι τρέχει στα γύφτικα, θα παρηγορηθεί αυτός στην Γαλλία που έχασε δικό του άνθρωπο.
την μία μιλάμε για λάθρο με τον πιο χυδαίο τρόπο σα να είναι μιάσματα, την άλλη για θαλάσσιες τραγωδίες στην Ελλάδα και στην Ιταλία και αλλού...

πάντως πιστεύω ότι καλό θα ήταν να συμμαχήσουμε με τον ΙΣΙΣ, να τους δώσουμε ότι θέλουν αρκεί να πάνε στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα... :grin:  :gay:

οι "ηγέτες" εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους.... :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ερη, δεν μας εφτασε η θρησκεια εδω αλλα ο φανατισμος
η θρησκεια και ο φανατισμος δεν ταυτιζονται σαν εννοιες
η θρησκεια, επειδη κατα μεγαλο ποσοστο κινητοποιει το συναισθημα, συχνα πυροδοτει το φανατισμο και γινεται οργανο χειραγωγησης της μαζικης συνειδησης και τοτε χανει την ουσια της

αυτο το "προτσες" παρακολουθουμε τωρα  ;)
αυτο.. :hi:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ειπαμε εγώ δεν δείνω, εσύ πρεπει να δωσεις κώλο για να παρεις ψήφους.  :2funny: :2funny: :2funny:

Τι ζυμωσες μωρη αχρηστη; εκτός από κώλο θα δίνεις και κουλουράκια;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα δινω κουλουρακια σε χιουμοριστες σαν και εσενα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom