Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (6 μέλη και 33 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εντάξει τότε ή δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις ή τι γράφεις ή το πιθανότερο και τα δύο.

Ή δεν ξερει αναγνωση, γραφη και συντακτικο. Προσπαθει κατι να πει, αλλα ειναι αυτο τικ που παθαινει, κατι σα μικρη γρατσουνια στον εγκεφαλο και δεν μπορει να εκφραστει. Ερχεται και ο υπερβαλλων ζηλος να αποδειξει την παντοδυναμια της αποψης και της γνωσης και ετοιμη μια παραδοσιακη σαλατα με χορτα, ροδι, σως σογιας και ντεκορ ραπανακια Βρυξελλων.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
τι πινεις γαμω την κωλαρα σου κ ακομη ασχολεισαι με τους καμμενους?

Τυπε ένα δίκιο το έχεις, για να προσπαθεί κάποιος να μιλήσει κανονικά μαζί της, ένα κάψιμο το έχει.

Μαλακία μου και λάθος, ο Μπραμπ την έχει διαβάσει πολύ καλά.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τυπε ένα δίκιο το έχεις, για να προσπαθεί κάποιος να μιλήσει κανονικά μαζί της, ένα κάψιμο το έχει.

Μαλακία μου και λάθος, ο Μπραμπ την έχει διαβάσει πολύ καλά.
δεν θελω να σε πληγωσω εσενα ειπε καμμένο  :2funny: τα συγχαρητηρια μου που εκτος απο τον βλακα τα  βρηκες και με τον αλκοολικο :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.955
Πόντοι
1.406
Απο το θρεντ για τα χτυπηματα στο Παρισι

-Αυτο που λειπει απο τους ανθρωπους εκει κατω ειναι ενας Διαφωτισμος
-Καλα οταν διαφωτιστουν ας μας ερθουν

:2funny:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
δεν θελω να σε πληγωσω εσενα ειπε καμμένο  :2funny: τα συγχαρητηρια μου που εκτος απο τον βλακα τα  βρηκες και με τον αλκοολικο :grin:

Αν η χολή δεν σε τυφλώνε θα έβλεπες ότι το κατάλαβα και συμφώνησα μαζί του, έχει δίκιο.
:hi:

Αυτά περί αλκοολικού για τον Μπραμπ χαρακτηρίζουν εσένα, αντίθετα με την κοινή αντίληψη ο πάτος δεν έχει βάθος.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606
καλησπερα :coffee:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αν η χολή δεν σε τυφλώνε θα έβλεπες ότι το κατάλαβα και συμφώνησα μαζί του, έχει δίκιο.
:hi:

Αυτά περί αλκοολικού για τον Μπραμπ χαρακτηρίζουν εσένα, αντίθετα με την κοινή αντίληψη ο πάτος δεν έχει βάθος.
το να υποστηρίζεις αλήτες είμαι σίγουρη ότι σε κάνει ανώτερο άνθρωπο. και εις ανώτερα παρεα με νταβατζήδες εύχομαι  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εγώ δεν θα είμαι σε όμιλο, εσυ πρεπει να δωσεις κωλο για να κερδίσεις  :grin:
Τα ιδια κρύα "ανέγδοτα" καθε χρονο δεν βαρεθηκες; Πρέπει να είσαι άνθρωπος με υπεροχο χιούμορ η ψυχη της παρεας :grin: Διαβάζω και εγω μέσα απο τα λόγια οπως ο βασιλοφρων  :2funny:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
το να υποστηρίζεις αλήτες είμαι σίγουρη ότι σε κάνει ανώτερο άνθρωπο. και εις ανώτερα παρεα με νταβατζήδες εύχομαι  :grin:

Κάτσε να σε ξαναδιαβάσω να ανεβώ επίπεδο:

τι λε ρε φιλε που εχετε ολοι φιλους στην γαλλία και γιαυτο τα ζε σουι και τα μνημοσυνα. δεν γαμιεστε με την ευρωπη της ελευθεριας . η χαρα του χριστιανου ορθόδοξου μαλακα προσκολλημένου, φασίστα χιτη, του γαμημενου οικογενειαρχη που παει στις αλλοδαπες πουτανες και βρίζει τους αλλοδαπους που θελει να φυγουν απο την γαμημενη πατριδα του που δεν γνωριζει καν την ιστορια της. που μιλαει για ελευθερια και δικαιωματα και εχει γαμησει στο ονομα αυτων λαους κρατη και ονειρα ανθρωπων. αφου ο κιμ κοιμαται και δεν μας την ριχνει ... τρωμε στην μαπα τα ριπ του καναπε που υποστηριζει ο δευκα γιατι εχει φιλους στο παρισι κισ μαι ασ :jerking:

Ααααααααααααααααχ, ανωτερότητα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αντ δδευκα αλλαξε την φωτο προφιλ σου με την γαλλικη σημεια να αχνοφαινεται μολις με ενημερωσαν απο το κονδρολ οτι σου δινει αυτη την ηλίθια επιλογη η εφαρμογη. μιλαμε για επανασταση οχι αστεια.. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom