Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (5 μέλη και 61 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ρε τυπε τι παραπανω εχει αυτη η γκομενα απο ολες τις αλλες που ειναι στα <600 χλμ απο σενα και ασχολεισαι?τι παραπανω εχει απο τις χιλιαδες γκομενες που βρισκονται σε ακτινα 6 χλμ απο το σπιτι σου?
Περα του οτι ειναι πολη ομορφη κοπελα. Μονο απο το φβ μπορω τωρα να κανω παιχνιδι, εξω αν κανω το λαθος να παιξω με καμια, μπορει να βρεθει στο κεφαλι μου ενα τσοκαρο απο το πουθενα.  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.209
Πόντοι
2.606
Περα του οτι ειναι πολη ομορφη κοπελα. Μονο απο το φβ μπορω τωρα να κανω παιχνιδι, εξω αν κανω το λαθος να παιξω με καμια, μπορει να βρεθει στο κεφαλι μου ενα τσοκαρο απο το πουθενα.  :grin:
τυπε πως θα σου φαινοταν η ιδεα να σου φορτωσουμε την γεροντοκορη?  :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Που να την παντρευτεις κιολας!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Μπα ειμαι κατα του γαμου, για συγκατοικηση αν και εφοσον γινει καποια στιγμη μαζι της σκεφτομαι σοβαρα να αγορασω ενα δικανο!  ποτε δεν ξερεις μπορει να χρειαστει..  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μπα ειμαι κατα του γαμου, για συγκατοικηση αν και εφοσον γινει καποια στιγμη μαζι της σκεφτομαι σοβαρα να αγορασω ενα δικανο!  ποτε δεν ξερεις μπορει να χρειαστει..  :grin:
ταπεινη μου γνωμη τα θελει ο κωλος σου και μάλιστα αγρια..  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τι λε ρε... αφου δεν με ξερεις. Το καλυτερο παιδι ειμαι (ετσι λεει η μανα μου) :P
καλό είσαι φυσικά απλά τι θες το μαστιγιό σου απο τις γκόμενες για να γουσταρεις. Εισαι στην κατηγορια γκρινιάζω, αλλα θα μεινω μαζι της και πιστευω οτι δεν θα πανρευτω την γκομενα που με πριζει για το τιποτα. εχεις ψευδαισθήσεις οτι οταν φτασει σε ηλικια γαμου η αλλη θα σε αφησει να μην την παντρευτεις εδω δεν σε αφηνει ρουπι τωρα :2funny: (οσο μπορει βεβαια γιατι συνηθως οσες ειναι ετσι τρωνε και το πιο πολυ κερατο)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
καλό είσαι φυσικά απλά τι θες το μαστιγιό σου απο τις γκόμενες για να γουσταρεις. Εισαι στην κατηγορια γκρινιάζω, αλλα θα μεινω μαζι της και πιστευω οτι δεν θα πανρευτω την γκομενα που με πριζει για το τιποτα. εχεις ψευδαισθήσεις οτι οταν φτασει σε ηλικια γαμου η αλλη θα σε αφησει να μην την παντρευτεις εδω δεν σε αφηνει ρουπι τωρα :2funny: (οσο μπορει βεβαια γιατι συνηθως οσες ειναι ετσι τρωνε και το πιο πολυ κερατο)
Το ξεκαθαριζω παντα στις σχεσεις μου οτι ειμαι κατα του γαμου και γενικα μακρια απο τις θρησκειες. Παλιοτερα στραβωσε κοπελα για αυτο και δεν προχωρησαμε ουτε σε σχεση..νταξει με την τωρινη δεν υπαρχει θεμα. Τουλαχιστον μεχρι τωρα  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Το ξεκαθαριζω παντα στις σχεσεις μου οτι ειμαι κατα του γαμου και γενικα μακρια απο τις θρησκειες. Παλιοτερα στραβωσε κοπελα για αυτο και δεν προχωρησαμε ουτε σε σχεση..νταξει με την τωρινη δεν υπαρχει θεμα. Τουλαχιστον μεχρι τωρα  :grin:
:grin: ναι το εχω ακουσει και αυτο το παραμύθι

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
:grin: ναι το εχω ακουσει και αυτο το παραμύθι
Ετσι ειναι ρε..θα προχωρουσαμε και σε συγκατοικηση αλλα οπως σε ειπα και στην αρχη ειμαι λιγο χαλια οικονομικα αυτο τον καιρο και το φρεναρουμε λιγο  :grin: καποια στιγμη θα γινει στο μελλον, τωρα αν θα ειναι με αυτην η με καποια αλλη τι να σε πω.. :P

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
12208800_1195950153753037_8892287656772713296_n.jpg

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ετσι ειναι ρε..θα προχωρουσαμε και σε συγκατοικηση αλλα οπως σε ειπα και στην αρχη ειμαι λιγο χαλια οικονομικα αυτο τον καιρο και το φρεναρουμε λιγο  :grin: καποια στιγμη θα γινει στο μελλον, τωρα αν θα ειναι με αυτην η με καποια αλλη τι να σε πω.. :P
να μας καλεσεις στο γάμο  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πάλι.κουβέντα για γάμο ?