Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (4 μέλη και 70 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καλημερα μπλιζ γελαω με τον κνησμο στα αρχιδια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μπα σχεση δεν νομιζω να θελει μας χωριζει βλεπεις και μια αρκετα μεγαλη αποσταση. Με προβλιματιζει ομως το γεγονος οτι δεν εχει σχεση αυτη για αρκετο καιρο (μιλαμε απο το καλοκαιρι) κια σε σηζητησεις που καναμε δεν φαινεται να ειναι καμια που να γ@μιεται εδω κι εκει. Και προσεχε μιλαμε για πολυ ομορφη κοπελα και πιτσιρικα στα 24 τι γινεται δεν μπορω να καταλαβω.
ε ψαχνει να βρει μια σκεση ρε ανθρωπε τι θες να γινει; αν θεωρεις οτι ειναι καλο παιδι μηνκανεις μαλακια ξεκαθαρισε τι θες . απλα πραγματα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τι καιραρα ειναι αυτη ρε πουτσικ  :rockon: :rockon: :rockon: δεν μπορω να μαζεψω το μυαλουδακι μου γαμω την τρελα μου γαμω :headbang:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
ε ψαχνει να βρει μια σκεση ρε ανθρωπε τι θες να γινει; αν θεωρεις οτι ειναι καλο παιδι μηνκανεις μαλακια ξεκαθαρισε τι θες . απλα πραγματα
Ναι ρε χαθηκε ολοκληρη πολη που μενει να βρει καποιον να κανει σχεση(βγαινει αρκετα συχνα απο τι βλεπω και με λεει) και ψαχνει απο το φβ.Παντως ειστε πολυ περιεργες εσεις η γυναικες δεν πιανεστε απο πουθενα  :grin:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ναι ρε χαθηκε ολοκληρη πολη που μενει να βρει καποιον να κανει σχεση(βγαινει αρκετα συχνα απο τι βλεπω και με λεει) και ψαχνει απο το φβ.Παντως ειστε πολυ περιεργες εσεις η γυναικες δεν πιανεστε απο πουθενα  :grin:

Ξεκινα διαβασμα...... :grin:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    21 KB · Εμφανίσεις: 5

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αληθεια τωρα... ειναι ικανες με αυτα που κανουν να σε στειλουν για επισκεψη σε ψυχειατρο. :S

Κοιτα να δεις τι παιζει, υπαρχει μια εντονη αισθηση εως βεβαιοτητα οτι δεν καταλαβαινουμε εμεις αυτες και τουμπαλιν. Ειναι δεδομενο οτι πολλες φορες δεν ξερουν και οι ιδιες τι θελουν. Στο τελευταιο μαγαζι που δουλευα στη Θεσσαλονικη το οποιο μαζευε και ψιλοδηθενια μεσα ειχα δει απειρες περιπτωσεις, καποιες μαλιστα επιβεβαιωμενες και απο τις ιδιες, που ενω φαινομενικα ηταν νορμαλ και ευχαριστες κοπελες, εψαχναν μανιωδως ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ κατι για το τελειωμα της βραδυας, ειχαν παρα πολλες προσφορες απο διαφορους ειτε χλιμιτζουρες αλλα και απο πολυ νορμαλ τυπους στο τελος ομως εφευγαν μονες. Απο καποιες που ειχα περισσοτερη ανεση επιβεβαιωσα οτι ουτε αυτες ηξεραν τι τους βρωμαγε, τι τους χαλαγε. Φυσικα και εμεις δεν ειμαστε σε πολυ καλυτερη μοιρα, μεγαλο θεμα....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ναι,ναι γελα εσυ...αμα σε πω ομως τι με κανει η δικια μου θα κλαις μαζι μου μετα. :S
τι σε καμει μανα μου; τελικα με αυτα που ακουω εγω ειμαι κυριολεκτικα ενας αγγελος επι γης..  :dunno: :hmm:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.045
Πόντοι
606
αχ βρε κικιτσα τι με κανεις :2funny:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.977
Πόντοι
1.406
Εριναλ πως ριχνεις μια γκομενα που ειναι 600 χιλιομετρα μακρια σου. Προσεχε! τα οικονομικα μ ειναι χαλια αυτο το διαστημα  :grin:
Ρε τυπε τι παραπανω εχει αυτη η γκομενα απο ολες τις αλλες που ειναι στα <600 χλμ απο σενα και ασχολεισαι?τι παραπανω εχει απο τις χιλιαδες γκομενες που βρισκονται σε ακτινα 6 χλμ απο το σπιτι σου?

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Κοιτα να δεις τι παιζει, υπαρχει μια εντονη αισθηση εως βεβαιοτητα οτι δεν καταλαβαινουμε εμεις αυτες και τουμπαλιν. Ειναι δεδομενο οτι πολλες φορες δεν ξερουν και οι ιδιες τι θελουν. Στο τελευταιο μαγαζι που δουλευα στη Θεσσαλονικη το οποιο μαζευε και ψιλοδηθενια μεσα ειχα δει απειρες περιπτωσεις, καποιες μαλιστα επιβεβαιωμενες και απο τις ιδιες, που ενω φαινομενικα ηταν νορμαλ και ευχαριστες κοπελες, εψαχναν μανιωδως ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ κατι για το τελειωμα της βραδυας, ειχαν παρα πολλες προσφορες απο διαφορους ειτε χλιμιτζουρες αλλα και απο πολυ νορμαλ τυπους στο τελος ομως εφευγαν μονες. Απο καποιες που ειχα περισσοτερη ανεση επιβεβαιωσα οτι ουτε αυτες ηξεραν τι τους βρωμαγε, τι τους χαλαγε. Φυσικα και εμεις δεν ειμαστε σε πολυ καλυτερη μοιρα, μεγαλο θεμα....
Νορμαλ και συνηθισμενα πραγματα αυτα που λες.Οταν ομως εισαι σε σχεση με γυναικα εκει τα βλεπεις ολα και οταν λεω ολα το εννοω. Ξερεις ποσες φορες πηρα φορα να χτυπισω το κεφαλι μου στον τειχο  :S μιλαμε δεν παιζονται η ατιμες.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Νορμαλ και συνηθισμενα πραγματα αυτα που λες.Οταν ομως εισαι σε σχεση με γυναικα εκει τα βλεπεις ολα και οταν λεω ολα το εννοω. Ξερεις ποσες φορες πηρα φορα να χτυπισω το κεφαλι μου στον τειχο  :S μιλαμε δεν παιζονται η ατιμες.

Που να την παντρευτεις κιολας!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom