You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 480K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (4 μέλη και 70 επισκέπτες)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ε ψαχνει να βρει μια σκεση ρε ανθρωπε τι θες να γινει; αν θεωρεις οτι ειναι καλο παιδι μηνκανεις μαλακια ξεκαθαρισε τι θες . απλα πραγματαΜπα σχεση δεν νομιζω να θελει μας χωριζει βλεπεις και μια αρκετα μεγαλη αποσταση. Με προβλιματιζει ομως το γεγονος οτι δεν εχει σχεση αυτη για αρκετο καιρο (μιλαμε απο το καλοκαιρι) κια σε σηζητησεις που καναμε δεν φαινεται να ειναι καμια που να γ@μιεται εδω κι εκει. Και προσεχε μιλαμε για πολυ ομορφη κοπελα και πιτσιρικα στα 24 τι γινεται δεν μπορω να καταλαβω.
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
το ειδατε ετσι το ειδατε εχω επιπεδο οχι για να μην λετε
Επειδη το ειδα, σου ευχομαι το επιπεδο σου να ειναι οσο και του νηματος!!!!
Κακοψυχος-3
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ναι ρε χαθηκε ολοκληρη πολη που μενει να βρει καποιον να κανει σχεση(βγαινει αρκετα συχνα απο τι βλεπω και με λεει) και ψαχνει απο το φβ.Παντως ειστε πολυ περιεργες εσεις η γυναικες δεν πιανεστε απο πουθεναε ψαχνει να βρει μια σκεση ρε ανθρωπε τι θες να γινει; αν θεωρεις οτι ειναι καλο παιδι μηνκανεις μαλακια ξεκαθαρισε τι θες . απλα πραγματα
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ναι ρε χαθηκε ολοκληρη πολη που μενει να βρει καποιον να κανει σχεση(βγαινει αρκετα συχνα απο τι βλεπω και με λεει) και ψαχνει απο το φβ.Παντως ειστε πολυ περιεργες εσεις η γυναικες δεν πιανεστε απο πουθενα
Ξεκινα διαβασμα......
Συνημμένα
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Αληθεια τωρα... ειναι ικανες με αυτα που κανουν να σε στειλουν για επισκεψη σε ψυχειατρο. :SΞεκινα διαβασμα......
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Αληθεια τωρα... ειναι ικανες με αυτα που κανουν να σε στειλουν για επισκεψη σε ψυχειατρο. :S
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Αληθεια τωρα... ειναι ικανες με αυτα που κανουν να σε στειλουν για επισκεψη σε ψυχειατρο. :S
Κοιτα να δεις τι παιζει, υπαρχει μια εντονη αισθηση εως βεβαιοτητα οτι δεν καταλαβαινουμε εμεις αυτες και τουμπαλιν. Ειναι δεδομενο οτι πολλες φορες δεν ξερουν και οι ιδιες τι θελουν. Στο τελευταιο μαγαζι που δουλευα στη Θεσσαλονικη το οποιο μαζευε και ψιλοδηθενια μεσα ειχα δει απειρες περιπτωσεις, καποιες μαλιστα επιβεβαιωμενες και απο τις ιδιες, που ενω φαινομενικα ηταν νορμαλ και ευχαριστες κοπελες, εψαχναν μανιωδως ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ κατι για το τελειωμα της βραδυας, ειχαν παρα πολλες προσφορες απο διαφορους ειτε χλιμιτζουρες αλλα και απο πολυ νορμαλ τυπους στο τελος ομως εφευγαν μονες. Απο καποιες που ειχα περισσοτερη ανεση επιβεβαιωσα οτι ουτε αυτες ηξεραν τι τους βρωμαγε, τι τους χαλαγε. Φυσικα και εμεις δεν ειμαστε σε πολυ καλυτερη μοιρα, μεγαλο θεμα....
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ναι,ναι γελα εσυ...αμα σε πω ομως τι με κανει η δικια μου θα κλαις μαζι μου μετα. :S
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
τι σε καμει μανα μου; τελικα με αυτα που ακουω εγω ειμαι κυριολεκτικα ενας αγγελος επι γης..Ναι,ναι γελα εσυ...αμα σε πω ομως τι με κανει η δικια μου θα κλαις μαζι μου μετα. :S
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
αγαπημενε μου Τομα :-*αχ βρε κικιτσα τι με κανεις
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.045
- Πόντοι
- 606
σουιτχαρτ :-*αγαπημενε μου Τομα :-*
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ενα τσιπουρο με μεζε και διπλα στη θαλασσα . Τι θελω; θελω πολλα;σουιτχαρτ :-*
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.977
- Πόντοι
- 1.406
Ρε τυπε τι παραπανω εχει αυτη η γκομενα απο ολες τις αλλες που ειναι στα <600 χλμ απο σενα και ασχολεισαι?τι παραπανω εχει απο τις χιλιαδες γκομενες που βρισκονται σε ακτινα 6 χλμ απο το σπιτι σου?Εριναλ πως ριχνεις μια γκομενα που ειναι 600 χιλιομετρα μακρια σου. Προσεχε! τα οικονομικα μ ειναι χαλια αυτο το διαστημα
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Νορμαλ και συνηθισμενα πραγματα αυτα που λες.Οταν ομως εισαι σε σχεση με γυναικα εκει τα βλεπεις ολα και οταν λεω ολα το εννοω. Ξερεις ποσες φορες πηρα φορα να χτυπισω το κεφαλι μου στον τειχο :S μιλαμε δεν παιζονται η ατιμες.Κοιτα να δεις τι παιζει, υπαρχει μια εντονη αισθηση εως βεβαιοτητα οτι δεν καταλαβαινουμε εμεις αυτες και τουμπαλιν. Ειναι δεδομενο οτι πολλες φορες δεν ξερουν και οι ιδιες τι θελουν. Στο τελευταιο μαγαζι που δουλευα στη Θεσσαλονικη το οποιο μαζευε και ψιλοδηθενια μεσα ειχα δει απειρες περιπτωσεις, καποιες μαλιστα επιβεβαιωμενες και απο τις ιδιες, που ενω φαινομενικα ηταν νορμαλ και ευχαριστες κοπελες, εψαχναν μανιωδως ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ κατι για το τελειωμα της βραδυας, ειχαν παρα πολλες προσφορες απο διαφορους ειτε χλιμιτζουρες αλλα και απο πολυ νορμαλ τυπους στο τελος ομως εφευγαν μονες. Απο καποιες που ειχα περισσοτερη ανεση επιβεβαιωσα οτι ουτε αυτες ηξεραν τι τους βρωμαγε, τι τους χαλαγε. Φυσικα και εμεις δεν ειμαστε σε πολυ καλυτερη μοιρα, μεγαλο θεμα....
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.209
- Πόντοι
- 2.606
ε θες και μια μπουτσα αλλα που να βρεθει αυτοχειραςενα τσιπουρο με μεζε και διπλα στη θαλασσα . Τι θελω; θελω πολλα;
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Νορμαλ και συνηθισμενα πραγματα αυτα που λες.Οταν ομως εισαι σε σχεση με γυναικα εκει τα βλεπεις ολα και οταν λεω ολα το εννοω. Ξερεις ποσες φορες πηρα φορα να χτυπισω το κεφαλι μου στον τειχο :S μιλαμε δεν παιζονται η ατιμες.
Που να την παντρευτεις κιολας!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4