You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 481K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Νικ παλικάρι μου, όπως το έχω πει επανειλημμένως, εδώ μέσα μπαίνω για να χαλαρώσω και να κάνω χαβαλέ. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν, γ' αυτό άλλωστε είμαι εδώ και ούτε επιδιώκω καμία κόντρα. Συνεπώς, έχω επιλέξει μία αρκετά ξεκάθαρη θέση έναντι όλων, είτε μελών, είτε τρολ (εξάλλου πίσω από κάθε τρολ δεν ξέρουμε ποιος βρίσκεται κάθε φορά).Ρόζυ έχει κάθε δικαίωμα ο καθένας να αντιπαρατίθεται με όποιον θέλει είτε σοβαρά είτε στην πλάκα. Οι περισσότεροι γνωριζόμαστε αρκετό καιρό και έχουμε τις συμπάθειες ή τις αντιπάθειές μας. Λογικό είναι. Στο φινάλε και εγώ μπορεί να έχω αντιπαρατεθεί μαζί σου στο παρελθόν αλλά πάντα σε θεωρώ μέλος του θρεντ. Στο φινάλε δεν σε έβρισα ποτέ.
Αλλά να έρχεται από το πουθενά ένα τρολ και να βρίζει τους πάντες και τα πάντα και να τον παραθέτουμε άνθρωποι που γνωριζόμαστε ένα και πλέον χρόνο διαδικτυακά, δεν το ανέχομαι.
Και επειδή ξέρω που θες να το πας, πες το ξεκάθαρα όπως τα λέω και εγώ, όχι μισόλογα σε μένα. Ναι η κόντρα Άλεξ - Μπλιζ δεν είναι ούτε του γούστου μου, ούτε η δική σου με την Έρη. Αλλά γνωρίζεστε αρκετό καιρό και λύστε τα μόνοι σας.
Αν πάλι δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά, δεν φταίω εγώ.
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Βρίσκω ιδιαίτερως ενδιαφέρουσα την άποψη που κυριαρχεί στον παρόντα ιστότοπο και αποζητά επιλεκτικά την τήρηση ενός επιπέδου.
Μα γιατι το λετε αυτο, δεν καταλαβαινω το πνευμα σας......
az64-rainbow
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
ΜαξούληηηηΜα γιατι το λετε αυτο, δεν καταλαβαινω το πνευμα σας......
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Καλησπέρα Διομηδάκο!!! :-*
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ρόζυ έχει κάθε δικαίωμα ο καθένας να αντιπαρατίθεται με όποιον θέλει είτε σοβαρά είτε στην πλάκα. Οι περισσότεροι γνωριζόμαστε αρκετό καιρό και έχουμε τις συμπάθειες ή τις αντιπάθειές μας. Λογικό είναι. Στο φινάλε και εγώ μπορεί να έχω αντιπαρατεθεί μαζί σου στο παρελθόν αλλά πάντα σε θεωρώ μέλος του θρεντ. Στο φινάλε δεν σε έβρισα ποτέ.
Αλλά να έρχεται από το πουθενά ένα τρολ και να βρίζει τους πάντες και τα πάντα και να τον παραθέτουμε άνθρωποι που γνωριζόμαστε ένα και πλέον χρόνο διαδικτυακά, δεν το ανέχομαι.
Και επειδή ξέρω που θες να το πας, πες το ξεκάθαρα όπως τα λέω και εγώ, όχι μισόλογα σε μένα. Ναι η κόντρα Άλεξ - Μπλιζ δεν είναι ούτε του γούστου μου, ούτε η δική σου με την Έρη. Αλλά γνωρίζεστε αρκετό καιρό και λύστε τα μόνοι σας.
Αν πάλι δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά, δεν φταίω εγώ.
Κοιτα, οτι ο μιαου μιαου το γαμησε, ΤΟ ΓΑΜΗΣΕ. Και καλως πηρε τον πουλο του γιατι επρεπε. Απο κει και περα ο μπραμπ εκανε την πλακα του και μονο αυτο, θες για να πικαρει τη γεροντοκορη, πες το κι ετσι, οχι παντως οτι εκανε κατι κακο που ανταλλαξε 2-3 ποστ με το troll......
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
Καλησπέρα Διομηδάκο!!! :-*
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Αν είχε σοκολάτα θα την έγλυφα σίγουρα ;)
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
Κοιτα, οτι ο μιαου μιαου το γαμησε, ΤΟ ΓΑΜΗΣΕ. Και καλως πηρε τον πουλο του γιατι επρεπε. Απο κει και περα ο μπραμπ εκανε την πλακα του και μονο αυτο, θες για να πικαρει τη γεροντοκορη, πες το κι ετσι, οχι παντως οτι εκανε κατι κακο που ανταλλαξε 2-3 ποστ με το troll......
az64-rainbow
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.287
- Πόντοι
- 2.606
είπα το προσπερνώ ας προσεχες και παρελκόμενα ξέρεις οτι ειναι φωνήεντα που δεν τα εχει η αλφάβητος η δικιά μου όποτε καλυτερα ειναι να μην μου τα ψυθιριζειςεγώ πάλι όχι
η πλακίτσα σου με την Έρη δε με πείραξε ποτέ, η πλακίτσα όμως με μιάσματα με πειράζει πάρα πολύ
ας πρόσεχες, όταν μιλάω δεν παίρνω τίποτα πίσω και για να φτάσω να σου πω αυτό που είπα, καταλαβαίνεις ότι πάτησες κάλο
Αν είναι δυνατόν, πλακίτσα με τον νιάου νιάου?????? δεν νομίζω ότι είναι του επιπέδου σου, σόρρυ κιόλας αλλά δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/Soccer/Europe/article3612944.ece/ALTERNATES/w460/mavrokefalidis.jpg[/img[/URL]]τι αλλα?
27π. έβαλε και σήμερα το θηρίο.
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
Χάζεψες και συ;FEED ME!!!
Για σένα ήταν το σχόλιο;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)