Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Τι δώρο θέλετε να φέρει ο Άγιος Βασίλης στο Νήμα μας;; (Έως 4 ψήφους )

• Το αρκουδάκι που είχα μικρός ....

• Μέλη με άριστη γνώση της Αγγλικής και της Ορθογραφίας!

• Την αγκαλιά της μητέρας μου!

• Τον δημόσιο ευνουχισμό του Νηματοθέτη!

• Τον djΑρίσταρχο πίσω στο Νήμα μας!

• Τους αριθμούς του Euro Jackpot και μην με είδατε μετά και σεις και το Νήμα σας ...

• Να ζήσει τελικά το κοριτσάκι με τα σπίρτα στο παραμύθι εκείνο ...

• Ένα κόσμο όπου υπάρχει μία μελαχρινή γκόμενα που δεν θα ρίξει χυλόπιτα στο Νηματοθέτη!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
jP7yv5b.gif
ANNA SEMENOVICH
e0DgIx4.gif

62395251dffd73f1670cac3adb7c6664.gif

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ρόζυ έχει κάθε δικαίωμα ο καθένας να αντιπαρατίθεται με όποιον θέλει είτε σοβαρά είτε στην πλάκα. Οι περισσότεροι γνωριζόμαστε αρκετό καιρό και έχουμε τις συμπάθειες ή τις αντιπάθειές μας. Λογικό είναι. Στο φινάλε και εγώ μπορεί να έχω αντιπαρατεθεί μαζί σου στο παρελθόν αλλά πάντα σε θεωρώ μέλος του θρεντ. Στο φινάλε δεν σε έβρισα ποτέ.

Αλλά να έρχεται από το πουθενά ένα τρολ και να βρίζει τους πάντες και τα πάντα και να τον παραθέτουμε άνθρωποι που γνωριζόμαστε ένα και πλέον χρόνο διαδικτυακά, δεν το ανέχομαι.

Και επειδή ξέρω που θες να το πας, πες το ξεκάθαρα όπως τα λέω και εγώ, όχι μισόλογα σε μένα. Ναι η κόντρα Άλεξ - Μπλιζ δεν είναι ούτε του γούστου μου, ούτε η δική σου με την Έρη. Αλλά γνωρίζεστε αρκετό καιρό και λύστε τα μόνοι σας.

Αν πάλι δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά, δεν φταίω εγώ.
Νικ παλικάρι μου, όπως το έχω πει επανειλημμένως, εδώ μέσα μπαίνω για να χαλαρώσω και να κάνω χαβαλέ. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν, γ' αυτό άλλωστε είμαι εδώ και ούτε επιδιώκω καμία κόντρα. Συνεπώς, έχω επιλέξει μία αρκετά ξεκάθαρη θέση έναντι όλων, είτε μελών, είτε τρολ (εξάλλου πίσω από κάθε τρολ δεν ξέρουμε ποιος βρίσκεται κάθε φορά).

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Βρίσκω ιδιαίτερως ενδιαφέρουσα την άποψη που κυριαρχεί στον παρόντα ιστότοπο και αποζητά επιλεκτικά την τήρηση ενός επιπέδου.

Μα γιατι το λετε αυτο, δεν καταλαβαινω το πνευμα σας......

az64-rainbow

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 115px-Smiley_green_alien_bubble.svg.png
    115px-Smiley_green_alien_bubble.svg.png
    13,7 KB · Εμφανίσεις: 18

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
doc176683244_332698572

*Πού θα πάει κάποια στιγμή θα πείτε καλησπέρα!!!  :tickedoff: :birdman:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.137
Πόντοι
606
που σαι ρε διο :2funny:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.137
Πόντοι
606

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ρόζυ έχει κάθε δικαίωμα ο καθένας να αντιπαρατίθεται με όποιον θέλει είτε σοβαρά είτε στην πλάκα. Οι περισσότεροι γνωριζόμαστε αρκετό καιρό και έχουμε τις συμπάθειες ή τις αντιπάθειές μας. Λογικό είναι. Στο φινάλε και εγώ μπορεί να έχω αντιπαρατεθεί μαζί σου στο παρελθόν αλλά πάντα σε θεωρώ μέλος του θρεντ. Στο φινάλε δεν σε έβρισα ποτέ.

Αλλά να έρχεται από το πουθενά ένα τρολ και να βρίζει τους πάντες και τα πάντα και να τον παραθέτουμε άνθρωποι που γνωριζόμαστε ένα και πλέον χρόνο διαδικτυακά, δεν το ανέχομαι.

Και επειδή ξέρω που θες να το πας, πες το ξεκάθαρα όπως τα λέω και εγώ, όχι μισόλογα σε μένα. Ναι η κόντρα Άλεξ - Μπλιζ δεν είναι ούτε του γούστου μου, ούτε η δική σου με την Έρη. Αλλά γνωρίζεστε αρκετό καιρό και λύστε τα μόνοι σας.

Αν πάλι δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά, δεν φταίω εγώ.

Κοιτα, οτι ο μιαου μιαου το γαμησε, ΤΟ ΓΑΜΗΣΕ. Και καλως πηρε τον πουλο του γιατι επρεπε. Απο κει και περα ο μπραμπ εκανε την πλακα του και μονο αυτο, θες για να πικαρει τη γεροντοκορη, πες το κι ετσι, οχι παντως οτι εκανε κατι κακο που ανταλλαξε 2-3 ποστ με το troll......

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Αν είχε σοκολάτα θα την έγλυφα σίγουρα  ;)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Κοιτα, οτι ο μιαου μιαου το γαμησε, ΤΟ ΓΑΜΗΣΕ. Και καλως πηρε τον πουλο του γιατι επρεπε. Απο κει και περα ο μπραμπ εκανε την πλακα του και μονο αυτο, θες για να πικαρει τη γεροντοκορη, πες το κι ετσι, οχι παντως οτι εκανε κατι κακο που ανταλλαξε 2-3 ποστ με το troll......
don__t_feed_the_troll___by_blag001-d5r7e47.png

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.137
Πόντοι
606
μαξιμε να σε ενημερωσω οτι κινδυνευεις να γινεις το ιδιο κουραστικος με τον νιαου νιαου.
επισης να σου πω οτι οταν λες την ερη γεροντοκορη,μου θυμιζεις  θειτσονι απ το μπραχαμι.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.287
Πόντοι
2.606
εγώ πάλι όχι

η πλακίτσα σου με την Έρη δε με πείραξε ποτέ, η πλακίτσα όμως με μιάσματα με πειράζει πάρα πολύ

ας πρόσεχες, όταν μιλάω δεν παίρνω τίποτα πίσω και για να φτάσω να σου πω αυτό που είπα, καταλαβαίνεις ότι πάτησες κάλο

Αν είναι δυνατόν, πλακίτσα με τον νιάου νιάου??????  δεν νομίζω ότι είναι του επιπέδου σου, σόρρυ κιόλας αλλά δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου
είπα το προσπερνώ ας προσεχες και παρελκόμενα ξέρεις οτι ειναι φωνήεντα που δεν τα εχει η αλφάβητος η δικιά μου όποτε καλυτερα ειναι να μην μου τα ψυθιριζεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom