Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.674
- Πόντοι
- 1.406
παλι λαοθαλασσα ειχα κ ηταν απασχολημενος ο παρκαδορος?![]()
οπελ αστρα στεσιον βαγκον ηταν.το εβγαζα απο μεσα.ένα ασημί φορντ ήταν
Θες να πεις οτι ο μιο μιος γουσταρει πουτσες τυπερε Βασιλόφρων μας δουλεύεις? δεν έχεις πάρει γραμμή ότι έχει δει τη φωτό της πούτσας μου και ξερογλύφεται?
ασε ρε νιοςαλβαωραιος ο παρκαδορος; θα μου τον συστήσεις;
![]()
Toν κρος λεω,εχετε καμια διαφορα?
δεν καταλαβενι ινε αλονταπωασε ρε νιοςαλβα![]()
Θες να πεις οτι ο μιο μιος γουσταρει πουτσες τυπε![]()
χρυσαυγειτεισ ισε; τω λεο γειατει ξαιρισ καλα ελινικα3 κατηγοριες ανθρωπων συχενομαι
1.πουστηδες(τα τραβελακια που κοψανε την ψωλι κ σκαψανε τρυπα τα γουσταρω)
2.αριστερους
3.κατι νεοπλουτους σαν τον νικοτριβη κ τον τραμουντανοκεφαλο που το μονο που εχουν πολυ ειναι τα λεφτα τους κ η ιδεα για τον εαυτο τους
σε καλυψα τυπε μου?
απο οτι βλεπω η τελευταία μας ελπίδα μας να στην φορτώσουμε θα καταστεί αγωνηκ ακομα μια κατηγορια σιχενομαι
κατι γεροντοκορες(ονοματα δε λεω)που καθονται μονες τους κ σχολιαζουν ολον τον κοσμο
ειμαι πολυ απονηρευτος τυπεφως φανάρι δεν είναι?
σε είχα και για γάτα
απο οτι βλεπω η τελευταία μας ελπίδα μας να στην φορτώσουμε θα καταστεί αγωνη![]()
τυπε σου δίνουμε τεφαρικιεισαι πολυ λαρτζ ρε τυπε μου ............
![]()
σαν και εμενα ρε φιλε. αφου να φανταστεις αρχικα δεν καταλαβα οτι η γατουλα ητο φτωχομπινου χρυσαυγίτισαειμαι πολυ απονηρευτος τυπεδεν παει ο νους μου στο κακο
τυπε σου δίνουμε τεφαρικι![]()
τυπε το ξέρεις οτι μιλάς με μις κορδελιο το ογδοντατεσσερο και υποψήφια με αξιώσεις μις μαλακισμενη μπου 2015 ;τι να την κανω ρε τυπε μου,εμαθα πολλα για τον ερι
αυτη ετσι οπως ειναι θα μου τρωει το φαγητο
τυπε το ξέρεις οτι μιλάς με μις κορδελιο το ογδοντατεσσερο και υποψήφια με αξιώσεις μις μαλακισμενη μπου 2015 ;![]()