blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Ενα σου λεω. θα σας γαμησω ασαλιωτα γενικως.Ελπίζω τουλάχιστον να κρατήσετε κρυφό ότι με τον Λιμπεράτσε υπήρξαμε ζευγάρι στα νιάτα μας.![]()
Τελικα τη ροζυ που παρακαλουσε για πουτσο την γαμησε κανεις αλλος εκτος του αλεξ που εχει γαμησει οτι μπαζο βρεθει μαζι με τον αλλο τον οχετο τον τραμομαλακα; Πρωταθλημα μπαζωματος. Βέβαια το γαμησει και κατα δηλωση της ροζυ σε πμ οχι πολυ παλια.. σε πολλα αυτακια![]()
ρε μαλακες πειναω! λετε να εχω τιποτα?!
Αγαμίας και στύσηςΟυδείς, κυρία!
Πρέπει να έχει σοβαρό πρόβλημα όρασης όποιος επιχειρήσει να την 'πλησιάσει'...![]()
Δεν τα θυμάσαι καλα πάντα με παρακολουθούν όλα τα λιγουρια του σαιτ και νοιωθουν αντρες με μια ψηφο ηλεκτρονικη . Και πέρσι ήμενα μανα μου..![]()
Ενα σου λεω. θα σας γαμησω ασαλιωτα γενικως.![]()
Το θέμα είναι οτι δεν υπάρχουν γυναίκες να γουστάρουν εσένα. Αλήθεια πηδάς; ηΔηλαδή υπαρχουν ανδρες που σε γουστάρουν;καλά λιγούρια πάντα θα υπάρχουν αλλιώς τι θα εκαναν τα μπάζα και οι ελλεηνίδες
![]()
Τον παιρνεις δηλαδη; Τι διάβολο έφυγα λιγο και το γυρίσατε;Μμμμ... Αυταρχικό... :-* :-* :-*
Aνανεωμενη και ορεξατη γυρισες βλεπωΕνα σου λεω. θα σας γαμησω ασαλιωτα γενικως.![]()
Το θέμα είναι οτι δεν υπάρχουν γυναίκες να γουστάρουν εσένα. Αλήθεια πηδάς; η![]()
Τον παιρνεις δηλαδη; Τι διάβολο έφυγα λιγο και το γυρίσατε;
Σας έλειψα;Aνανεωμενη και ορεξατη γυρισες βλεπω![]()
Aνανεωμενη και ορεξατη γυρισες βλεπω![]()
αν μαθω οτι γαμησες την ροζυ θα καταλαβω οτι εχεις πεσει σε πλήρες τέλμα.Τι να κάνω κι εγώ;;;
Η ερωτική απογοήτευση όταν με αφήσατε στάθηκε μοιραία. Κάπως έπρεπε να αντιδράσω!!!
Aνανεωμενη και ορεξατη γυρισες βλεπω![]()
Ενα σου λεω. θα σας γαμησω ασαλιωτα γενικως.![]()
με δεκάρικο;Μωρε![]()
![]()
αλλά όχι εσένα
![]()