astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Ο φλουφλις εχει τετοιες Αφισες; δεν εχει βαλει ακομα τον τραμουντανοαρχιδομαλακα το ινδαλμα του;
Τι να κάνει η φουκαριάρα.
Δεν την πλησιάζει ούτε αρσενικό σαλιγκάρι στην ζωή της και γι΄ αυτό ξαναγύρισε στον ηλεκτρονικό έρωτά της.
Μόνο έναν άντρα έχει απορρίψει στην ζωή της η κα. wilde Rose...
Μη δίνεις σημασία, προσπαθεί να βάλει διαβολές για να διεκδικήσει τον Μεγαλειότατο!!!![]()
Λατρεμένε για θυμίστε μου λίγο το ψυχογράφημα που είχατε κάνει τελευταία στον τιτανομέγιστο νηματοθέτη μας....![]()
εκτος απο σκατοψυχη βλεπεις ειναι και 7ψυχη θα την εγαμησω αλλες 6Οταν βιαστηκατε να κανετε τον επικηδειο της ο maximos σας προειδοποιουσε......![]()
![]()
Παντως είσαι η πρωτη ελλεηνιδα που πας στους ομίλους για τον τιτλο του MALAKAS 2015.
Φυσικα αν το παρεις θα ονομαστεί MRS MALAKISMENI 2015![]()
![]()
![]()
Σιγουρα οχι τον νηματοθετη, σε αντρα αναφερεται...ποιος !? ποιος ?!
Παντως είσαι η πρωτη ελλεηνιδα που πας στους ομίλους για τον τιτλο του MALAKAS 2015.
Φυσικα αν το παρεις, ο τίτλος θα ονομαστεί MRS MALAKISMENI 2015![]()
![]()
![]()
Ό,τι σας είναι εύκαιροΠοιό από όλα;
Το: Κλασαυχενιστής, δυσέραστος δικηγόρος;
Ή το: Κρυπτοκωλομπαράς;
Σιγουρα οχι τον νηματοθετη, σε αντρα αναφερεται...![]()
![]()
εκτος απο σκατοψυχη βλεπεις ειναι και 7ψυχη θα την εγαμησω αλλες 6![]()
Για ποιο πραγμα???Εσύ wilde rose, εχεις ακόμα καποιες ελπίδες![]()
Οπως και να ονομαστεί εσείς με το πουλι στο χεριΠαντως είσαι η πρωτη ελλεηνιδα που πας στους ομίλους για τον τιτλο του MALAKAS 2015.
Φυσικα αν το παρεις, ο τίτλος θα ονομαστεί MRS MALAKISMENI 2015![]()
![]()
![]()
ο αγιος παντως την ηθελε κολασμενα την ροζυ.. μου το εκμυστηρεύτηκε την δευτερη ημερα των αρραβώνων μας και επειδη δεν του εκατσε γιατι ητο τρελη και παλαβη για τον φλουφλι αποφασισε να πεσει στον ερωτα μου. Κατάντια..ποιος !? ποιος ?!
Για ποιο πραγμα???