eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Κοιτα να δεις τι παιζει. Ειμαι μελος στο bou απο το 2007 και ολα αυτα τα χρονια, οποτε ημουν ενεργος σεβομουν και σεβομαι τον εαυτο μου και το χωρο που φιλοξενει το nickname που εφτιαξα. Καποιες διενεξεις που ειχα παλιοτερα στα αθλητικα ηταν παντα στο επιπεδο της οπαδικης αντιπαραθεσης και τα οποια μπινελικια ηταν μεχρι ενος οριου. Τις περισσοτερες, αν οχι ολες, φορες μαλιστα, ελυνα τις οποιεσδηποτε παρεξηγησεις μεσω πμ και ακομα και σημερα με τα παιδια στο thread του παοκ, μπορει να κανουμε την καζουρα μας αλλα μιλαμε φιλικα και σε προσωπικο επιπεδο. Αυτα τα ξερει και η "πριγκιπεσσα" του νηματος η οποια ηταν σε εκεινο το παρεακι, εκεινο τον καιρο και μαλιστα εχουμε μιλησε και σε πμ και προς τιμην της ειχε μια παρουσια που μου εκανε το nickname της ευχαριστο και συμπαθες. Βεβαια, περασε καιρος, οπως και αλλοι συμμετειχα εκ περιτροπης ή καθολου και καποια στιγμη εχοντας λιγο παραπανω χρονο ανακαλυψα και το συγκεκριμενο νημα οπου ειδα ωραιο χαβαλε, εφυεις ατακες και nickname και αρχισα σιγα σιγα να συμμετεχω..... Κανεις δε μου ειπε ποτε "εισαι ανεπιθυμητος, μη γραφεις" ή οτιδηποτε αλλο ισα ισα που βρηκα και παλιους και καινουριους γνωστους εδω μεσα. Μεχρι που καποια πραγματα που εγω δεν ηξερα και δεν ειχα κανενα λογο να ξερω, ουτε υπηρχε κανενας λογος κατα τη γνωμη μου να υπαρχουν, αρχισαν να φαινονται πιο καθαρα και οι λυκοφιλιες επαιρναν και εδιναν..... Εγω ΟΥΔΕΠΟΤΕ θελησα να παρω θεση εδω μεσα για οποιονδηποτε, υπερ ή κατα, γιατι δε μου επεφτε λογος και γιατι ειναι πραγματα που ουτως ή αλλως τα θεωρω μικροπρεπειες και δεν ασχολουμαι και ως ανθρωπος με τα θεματα του διπλανου μου, κατινα και κουτσομπολα δεν εχω γινει ποτε. Μεχρι που καποιοι αποφασισαν οτι ο maximos555 δεν ειναι με "μας", ειναι με τους "αλλους" και χωρις αφορμη ξεκινησαν και συντονισαν (αφου παραδεχονται οτι ειναι παρεακι) μια επιθεση εναντιον μου, ξαναλεω χωρις αφορμη, απλα και μονο με την υποψια οτι "ΑΦΟΥ ΔΕ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ alex71 και τη wild_rose, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ" μεχρι που εφαγα ενα ξεγυρισμενο ban, χωρις ουτε καν προειδοποιηση (αυτα ειναι θεματα του ιδιοκτητη και δεν ξερω πως λειτουργει σε αυτα) σε ενα ποστ στο οποιο ΑΝΑΠΑΡΗΓΑΓΑ ΤΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΔΕΧΤΕΙ ΠΡΩΤΑ. Απο ενα nick που λεει οτι "με ειχε ηδη σταμπαρισμενο και υπο παρακολουθηση ως υποπτο" και καποια αλλα να σιγονταρουν.....
Και απο την επομενη αρχισαν συγκεκριμενα nick το "αντρικο" σπορ της κοροιδιας και του βρισιματος εναντιον καποιου που ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ και πιθανως να μη μπορουσε ποτε. Τοσο αντριλα.
Ε, επειδη τις κοτες και τους ρουφιανους, αμεσα ή εμμεσα εφαγα ρουφιανια, δε με ενδιαφερει αν καποιος πατησε κουμπι αναφορας, εστειλε πμ ή τηλεφωνησε σε καποιον γνωστο του, εγω δεν τους μπορω ουτε στη πραγματικη μου ζωη, τους παταω κατω, οσο ειμαι εδω και συμμετεχω γραφω οπου γουσταρω και οτι γουσταρω ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
Αν ήσουν σε μια παρέα, χαλαροί με τα ποτάκια σας, τα πειράγματα κλπ και ερχόταν συνεχώς ένας τύπος από απέναντι για να την "πει" σε έναν της παρέας (επειδή θεωρούσε ότι είχε "πρόβλημα") πως θα σου φαινόταν? Βάλε τον εαυτό σου σε αυτήν την θέση, την θέση του παρατηρητή, και βγάλε τα συμπεράσματά σου.
Πέρα από αυτούς με τους οποίους έχεις διαφωνίες, υπάρχουν και οι υπόλοιποι που δεν έχουν καμιά διάθεση για γκρίνιες, μουρμούρες κλπ. κάθε τρεις και λίγο. Και δε νομίζω ότι θα αλλάξει η άποψη κανενός εδώ μέσα (των τρίτων που συμμετέχουν) για τον Μπλιζ, την Έρη, τον Νικ και όποιον άλλον έχεις θέμα. Με άλλα λόγια η γκρίνια σου πέφτει στο κενό, δεν ενδιαφέρει και τελικά κουράζει.
Κατά τα άλλα, εφόσον δεν προβληματίζεσαι εσύ ο ίδιος ... συνέχισε...
Στην πραγματική ζωή, αν είχα θέμα με κάποιον και ήταν σοβαρό, δεν θα γύριζα να τον κοιτάξω...