Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Εντάξει,κατάλαβα,ευχαριστώ.....

https://[URL unfurl="true"]www.sintagespareas.gr/images/stories/rapidrecipe/im8000/th/8265-salata-me-blita-kolokithakia-kai-patates-by-zanice.jpg[/img[/URL]]

*Καλό ξημέρωμα παίδες.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Εντάξει,κατάλαβα,ευχαριστώ.....

https://[URL unfurl="true"]www.sintagespareas.gr/images/stories/rapidrecipe/im8000/th/8265-salata-me-blita-kolokithakia-kai-patates-by-zanice.jpg[/img[/URL]]

*Καλό ξημέρωμα παίδες.
[/quote]

Kαληνυχτα  Διο............Ολα ξαναγυρνανε στη θεση τουs

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    17,8 KB · Εμφανίσεις: 8

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
καλα ολα αυτα αλλα που ειναι η ερη?

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Κάσι

Συσσωρεύτηκαν διάφορα ενώ στην πραγματικότητα δεν θα έπρεπε.

Όμως αυτό που μάλλον ξεχείλισε το ποτήρι (της) ήταν ότι μπήκε θέμα ηθικής τάξης και ας μην διατυπώθηκε έτσι.  Τώρα η Έρη μπορεί να συνομιλεί, να κινείται και να επιβιώνει άνετα ανάμεσα στους πόρνους (πρώτα απ΄ όλα εγκεφαλικά πόρνους) αλλά το στοιχείο που της δίνει την υπεροχή, συνειδητά ή υποσυνείδητα, είναι η ηθική υπεροχή.  Εμείς στην τελική είμαστε μικροαστοί υποκριτές, όταν τα πνεύματα οξύνονται αυτό προτάσσεται για να ακυρώσει οτιδήποτε θα την ενοχλήσει, ακυρώνοντας τον συνομιλητή ακυρώνει και την ουσία των λεγομένων του. Τώρα κάποιος/κάποιοι έθεσαν θέμα ηθικής τάξης/συμπεριφοράς και μάλλον αναγνωρίζει δίκιο σ' αυτό, γεγονός που έρχεται σε σύγκρουση με το εγώ της, λογικά η άμυνα είναι να τσαντιστεί, το ίσως έκανα μαλακία είναι αδιανόητο ακόμα και αν δεν υπήρχε πρόθεση.  Το ξέρω ότι διαβάζοντάς της θα τσαντιστεί και θα (με) βρίζει, δεν πειράζει, δεν το γράφω για να την τσιγκλίσω, ειλικρινά την εκτιμώ ως παρουσία, έχει τα πάθη της όπως όλοι μας και μάλλον κάνει το λάθος πίσω από την ασφάλεια της περσόνας, έχοντας δει και ακούσει πολλούς, να νομίζει ότι μπορεί να καταλάβει πως σκέφτεται ή τι είναι ένα νικ στην πραγματικότητα. Τα κρίνει ως ανθρώπινες υποστάσεις που έχει τόσο βάση όσο να κρίνεις έναν ηθοποιό ως άνθρωπο με βάση τον χαρακτήρα που ερμηνεύει.  

Δικαιολογημένα ίσως μπαίνει ένα θέμα πότε το πείραγμα, το παιχνίδι, το τρολάρισμα, προσωποποιείται, πότε γίνεται αυτοσκοπός να δημιουργηθεί ρωγμή στην περσόνα και να χτυπήσεις τον άλλο κάτω από τη ζώνη. Ο Μπραμπ για παράδειγμα στην υπερβολή του, μερικές φορές ίσως γίνεται αδικαιολόγητα σκληρός, όλοι κάποια στιγμή το κάνουμε, ίσως περισσότερο να δοκιμάζουμε τα δικά μας όρια, πόσο μπορούμε να τα υπερβούμε, τι σκέψεις μας γεννάει όλο αυτό.  

Στην τελική μικρή σημασία έχουν όλα αυτά, είναι εικονικά και ως εικονικά επίπλαστα και υποκατάστατα.

Καλό βράδυ πορνοπαππούδια.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.811
Πόντοι
606
καλο βραδυ γεροντα :woldman:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Κάσι

Συσσωρεύτηκαν διάφορα ενώ στην πραγματικότητα δεν θα έπρεπε.

Όμως αυτό που μάλλον ξεχείλισε το ποτήρι (της) ήταν ότι μπήκε θέμα ηθικής τάξης και ας μην διατυπώθηκε έτσι.  Τώρα η Έρη μπορεί να συνομιλεί, να κινείται και να επιβιώνει άνετα ανάμεσα στους πόρνους (πρώτα απ΄ όλα εγκεφαλικά πόρνους) αλλά το στοιχείο που της δίνει την υπεροχή, συνειδητά ή υποσυνείδητα, είναι η ηθική υπεροχή.  Εμείς στην τελική είμαστε μικροαστοί υποκριτές, όταν τα πνεύματα οξύνονται αυτό προτάσσεται για να ακυρώσει οτιδήποτε θα την ενοχλήσει, ακυρώνοντας τον συνομιλητή ακυρώνει και την ουσία των λεγομένων του. Τώρα κάποιος/κάποιοι έθεσαν θέμα ηθικής τάξης/συμπεριφοράς και μάλλον αναγνωρίζει δίκιο σ' αυτό, γεγονός που έρχεται σε σύγκρουση με το εγώ της, λογικά η άμυνα είναι να τσαντιστεί, το ίσως έκανα μαλακία είναι αδιανόητο ακόμα και αν δεν υπήρχε πρόθεση.  Το ξέρω ότι διαβάζοντάς της θα τσαντιστεί και θα (με) βρίζει, δεν πειράζει, δεν το γράφω για να την τσιγκλίσω, ειλικρινά την εκτιμώ ως παρουσία, έχει τα πάθη της όπως όλοι μας και μάλλον κάνει το λάθος πίσω από την ασφάλεια της περσόνας, έχοντας δει και ακούσει πολλούς, να νομίζει ότι μπορεί να καταλάβει πως σκέφτεται ή τι είναι ένα νικ στην πραγματικότητα. Τα κρίνει ως ανθρώπινες υποστάσεις που έχει τόσο βάση όσο να κρίνεις έναν ηθοποιό ως άνθρωπο με βάση τον χαρακτήρα που ερμηνεύει.  

Δικαιολογημένα ίσως μπαίνει ένα θέμα πότε το πείραγμα, το παιχνίδι, το τρολάρισμα, προσωποποιείται, πότε γίνεται αυτοσκοπός να δημιουργηθεί ρωγμή στην περσόνα και να χτυπήσεις τον άλλο κάτω από τη ζώνη. Ο Μπραμπ για παράδειγμα στην υπερβολή του, μερικές φορές ίσως γίνεται αδικαιολόγητα σκληρός, όλοι κάποια στιγμή το κάνουμε, ίσως περισσότερο να δοκιμάζουμε τα δικά μας όρια, πόσο μπορούμε να τα υπερβούμε, τι σκέψεις μας γεννάει όλο αυτό.  

[size=20pt]Στην τελική μικρή σημασία έχουν όλα αυτά, είναι εικονικά και ως εικονικά επίπλαστα και υποκατάστατα.
[/size]

Καλό βράδυ πορνοπαππούδια.

Δε σχολιάζω το υπόλοιπο ποστ, σε καποια συμφωνω σε καποια διαφωνώ, λογικό ειναι, μένω στην τελευταία πρόταση που ειναι και ολη η ουσία, οχι μονο του σάιτ και του νήματος αλλα του Διαδικτύου γενικότερα. Καποιοι εδώ μεσα -και οχι μονο- μπέρδεψαν την ζωή με την παρουσία σε ενα σάιτ. Υποβιβασαν την πραγματική ζωή ή υπερεκτίμησαν την οντότητα του nickname τους εδώ μεσα, διαλέγει ο καθένας και παιρνει.

Καληνύχτα.

az64-rainbow

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
16
τωρα θα μου πειτε τοριξα στην κουλτουρα...
ουτε και συμπαθω την ποιηση ιδιαιτερα
επειδη ομως απευθυνομαι στο συναισθημα
και επειδη καποιοι τα καταφερνουν πολυ καλυτερα απο μενα...

σεφερης..

Τ' αστέρια κρατούν έναν κόσμο δικό τους
στο πέλαγο σέρνουν φωτιές τα καράβια
ψυχή μου λυτρώσου απ' τον κρίκο του σκότους
πικρή φλογισμένη που δέεσαι μ' ευλάβεια.

Στο πέλαγο σέρνουν φωτιές τα καράβια
η νύχτα στενεύει και στέκει σαν ξένη
πικρή φλογισμένη που δέεσαι μ' ευλάβεια
ψυχή μου γνωρίζεις ποιος νόμος σε δένει.

Η νύχτα στενεύει και στέκει σαν ξένη
στο μαύρο μετάξι τα φώτα έχουν σβήσει
ψυχή μου γνωρίζεις ποιος νόμος σε δένει
και τί θα σου μείνει και τί θα σ' αφήσει.

Στο μαύρο μετάξι τα φώτα έχουν σβήσει
ακούγονται μόνο του χρόνου τα σείστρα
και τι θα σου μείνει και τι θα σ' αφήσει
αν τύχει κι ανάψει η βουβή πολεμίστρα.

Ακούγονται μόνο του χρόνου τα σείστρα
μετάλλινη στήλη στου πόνου την άκρη
αν τύχει κι αστράψει η βουβή πολεμίστρα
ούτε όνειρο θά' βρεις να δώσεις ένα δάκρυ.

Μετάλλινη στήλη στου πόνου την άκρη
ψηλώνει η στιγμή σα μετέωρο λεπίδι
ούτε όνειρο θά 'βρεις να δώσει ένα δάκρυ
στο πλήθος σου το άυλο που σφίγγει σαν φίδι.

Ψηλώνει η στιγμή σα μετέωρο λεπίδι
σαν τι να προσμένει να πέσει η γαλήνη;
στο πλήθος σου το άυλο που σφίγγει σα φίδι
δεν είναι ουρανός μηδέ αγγέλου ευφροσύνη.

Σαν τι να προσμένει να πέσει η γαλήνη;
Σ' ανθρώπους κλειστούς που μετρούν τον καημό τους
δεν είναι ουρανός μηδέ αγγέλου ευφροσύνη
τ' αστέρια κρατούν έναν κόσμο δικό τους.

καλη μερα σε ολους

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.811
Πόντοι
606
καλημεραααα :coffee:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Καλημέρα παππούδια

μην ανησυχείτε η Έρη είναι καλά, της ρίχνω ένα πιάτο φαγητό και νερό στην υπόγα που την έχω κλείσει

της έχω δώσει και διάφορα ντίντλος να παίζει  :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Καλημέρα παππούδια

μην ανησυχείτε η Έρη είναι καλά, της ρίχνω ένα πιάτο φαγητό και νερό στην υπόγα που την έχω κλείσει

της έχω δώσει και διάφορα ντίντλος να παίζει  :grin:
Tώρα που σε βρήκα να σε ρωτήσω, ελεύθερος επαγγελματίας λογιστής για δηλώσεις φπα σε ΑΕ με πάνω απο 20.000.000 τζίρο ποιά είναι η τιμή της αγοράς για την αμοιβή;
Ευχαριστώ.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Tώρα που σε βρήκα να σε ρωτήσω, ελεύθερος επαγγελματίας λογιστής για δηλώσεις φπα σε ΑΕ με πάνω απο 20.000.000 τζίρο ποιά είναι η τιμή της αγοράς για την αμοιβή;
Ευχαριστώ.

εξήγησέ μου καλύτερα να καταλάβω. Μόνο ΦΠΑ να βγάζει? τα υπόλοιπα ποιος τα κάνει? Γιατί δεν παίζουν στην αγορά τέτοιου είδους σχέσεις

εφόσον υπάρχουν ενημερώσεις (που οκ, μπορεί να γίνονται από έναν βοηθό), ΦΜΥ, ΦΑΤ, δηλώσεις, Ισολογισμοί, πρακτικά  (μπορεί να έχουν δικηγόρο), ΓΕΜΗ, μισθοδοσίες, ΜΥΦ και δεκάδες άλλες υποχρεώσεις?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
εξήγησέ μου καλύτερα να καταλάβω. Μόνο ΦΠΑ να βγάζει? τα υπόλοιπα ποιος τα κάνει? Γιατί δεν παίζουν στην αγορά τέτοιου είδους σχέσεις

εφόσον υπάρχουν ενημερώσεις (που οκ, μπορεί να γίνονται από έναν βοηθό), ΦΜΥ, ΦΑΤ, δηλώσεις, Ισολογισμοί, πρακτικά  (μπορεί να έχουν δικηγόρο), ΓΕΜΗ, μισθοδοσίες, ΜΥΦ και δεκάδες άλλες υποχρεώσεις?
Μόνο φπα.
Για τα άλλα δεν μου είπε και δεν ρώτησα.
οι καταχωρήσεις είναι περασμένες παίρνεις το ισοζύγιο και βγάζεις φπα.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Μόνο φπα.
Για τα άλλα δεν μου είπε και δεν ρώτησα.
οι καταχωρήσεις είναι περασμένες παίρνεις το ισοζύγιο και βγάζεις φπα.

:hmm: δεν παίζουν τέτοια στην αγορά ή είσαι λογιστής και ασχολείσαι με τα πάντα ή επιβλέπων λογιστής και ασχολείσαι με τα σημαντικά, ελέγχοντας κάποια πράγματα

δεν μου έχει τύχει να ακούσω για τέτοια είδους σχέση και μου είναι δύσκολο να δώσω τιμή

αλλά ας πούμε ότι είναι όλα εντάξει και το ισοζύγιο συμφωνεί, το να βγάλεις φπα δεν είναι δύσκολο

χωρίς υπογραφή, με 100€ - 200€ θα το έκανα (παίζει ρόλο αν υπάρχουν πολλοί συντελεστές φπα, εισαγωγές, εξαγωγές, λοιπά έσοδα, pro-rata, ανακεφαλαιωτικοί πίνακες)

με υπογραφή τα διπλά γιατί δεν την βάζω χωρίς ελέγχους

και πάλι όλα αυτά είναι σχετικά.  

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
:hmm: δεν παίζουν τέτοια στην αγορά ή είσαι λογιστής και ασχολείσαι με τα πάντα ή επιβλέπων λογιστής και ασχολείσαι με τα σημαντικά, ελέγχοντας κάποια πράγματα

δεν μου έχει τύχει να ακούσω για τέτοια είδους σχέση και μου είναι δύσκολο να δώσω τιμή

αλλά ας πούμε ότι είναι όλα εντάξει και το ισοζύγιο συμφωνεί, το να βγάλεις φπα δεν είναι δύσκολο

χωρίς υπογραφή, με 100€ - 200€ θα το έκανα (παίζει ρόλο αν υπάρχουν πολλοί συντελεστές φπα, εισαγωγές, εξαγωγές, λοιπά έσοδα, pro-rata, ανακεφαλαιωτικοί πίνακες)

Αρα υπάρχουν επίπεδα δυσκολιών.
Με κάλυψες.
Σ'ευχαριστώ

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.811
Πόντοι
606

εισαι συνυπευθυνος ε?εμενα με κηνυγαει με τις καταθεσεις στη τραπεζα αλλιως δεν περναει τιμολογιο.
αν και της ειπα οτι εχω γνωστους μεσα και θα περασει ζαχαρη :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
εισαι συνυπευθυνος ε?εμενα με κηνυγαει με τις καταθεσεις στη τραπεζα αλλιως δεν περναει τιμολογιο.
αν και της ειπα οτι εχω γνωστους μεσα και θα περασει ζαχαρη :grin:

αν είναι να περάσω ζάχαρη να γίνω λογιστής σου  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom