Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Άλλο  ένα  δείγμα  του  πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ  πσαρας είναι  ο  nikotrivis , το  ψάρεμα  πέρασε  ευχάριστα  ,διηγώντας μου  ιστορίες από  το  κορίτσι του  και  για ΕΝΦΙΑ ....

Πείτε μας μερικές από αυτές τις ιστορίες ...

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.795
Πόντοι
606
κωλοκαιρος..νιωθω 300 κιλα ναουμε.. :tired:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes:;exete και μιά σχετική ..ηλικία ορισμένοι εδώ μέσα :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :2funny:
:rolleyes: έχω βρεί και μια εταιρεία με φέρετρα  να τα πάρουμε ..χονδρική αν θέλετε ? :rockon:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Εσπασες Βαγγο, εσπασες. Να τον θυμαμαι εγω τον Βαγγο δικαιολογουμαι. Κωλογερος οντας, τον εχω προλαβει. Αλλα εσεις φιλτατε, νεο παιδι.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.795
Πόντοι
606
Εσπασες Βαγγο, εσπασες. Να τον θυμαμαι εγω τον Βαγγο δικαιολογουμαι. Κωλογερος οντας, τον εχω προλαβει. Αλλα εσεις φιλτατε, νεο παιδι.
εχω μεγαλωσει νεο κοσμο και ο βαγγος γυριζε εκει.
μια φορα εβγαλε μια ντοματα γεμιστη απ τη τσεπη :2funny:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Εγω θυμαμαι πιτσιρικας σε ενα λεωφορειο με τον πατερα μου. Ειμασταν στη Θησεως, οποτε ο πατερας μου εβγαλε το κεφαλι του απο το παραθυρο του λεωφορειου και φωναζε σε ενα τυπο στο πεζοδρομιο. Εσπασες Βαγγο, εσπασες.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Ο Βαγγος.
183451_202535223092180_6227697_n.jpg

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.795
Πόντοι
606
Εγω θυμαμαι πιτσιρικας σε ενα λεωφορειο με τον πατερα μου. Ειμασταν στη Θησεως, οποτε ο πατερας μου εβγαλε το κεφαλι του απο το παραθυρο του λεωφορειου και φωναζε σε ενα τυπο στο πεζοδρομιο. Εσπασες Βαγγο, εσπασες.
αν ηταν ο βαγγος θα σ επερνε το ντουμανι.
ο τυπος παιζει να μην ειχε πλυθει ποτε,βρωμαγε στα 200 μετρα.
λεγεται οτι μια φορα,επαθε κατι και χρειαστηκε νοσοκομειο.
οι νοσοκομες προσπαθουσαν να τον κανουν μπανιο με κατι σκουπες και ο βαγγος εκανε λες και τον εσφαζαν :2funny:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Μια αλλη καλτ φυσιογνωμια της Αθηνας ηταν ο Σιμος ο υπαρξιστης. Ειχα μαγαζι στο Μοναστηρακι πριν απο καμμια 30αρια χρονια και ο τυπος
ειχε ενα κοινοβιο διπατο σπιτι στου Ψυρρη. Ερχοτανε καμμια φορα στο μαγαζι μου και με ρωταγε αν ειχα καμμια παλια ομπρελα για επιδιορθωση. Ο τυπος μου ελεγε ιστοριες στα νειατα του που ξεσκιζοτανε στις παρτουζες στο κοινοβιο του, με διασημες γκομενες Ελληνιδες και ξενες.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes:  :dunno:...;oπου νάναι θα μπεί και η συνταγή της ..ημερας και θα κλείσουμε μια ακόμη γεματη μέρα  :rolleyes: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :kneel:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Υλικά (για 8 άτομα):

2 κιλά ψάρια μπακαλιάροι, κοκκινόψαρα, σκορπίδια
2 μέτριες ντομάτες κομμένες στα τέσσερα
1/2 κιλό κολοκύθια μικρά
1/2 κιλό καρότα κομμένα ροδέλες
1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
1 ματσάκι μαϊντανό χοντροκομμένο
1 ματσάκι σέλινο χοντροκομμένο
2 μεγάλες πατάτες κομμένες κυδωνάτες
2 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα
1/2 φλιτζ. ρύζι
χυμό δύο λεμονιών
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζετε νερό (τόσο ώστε να καλύπτει τη μισή), ένα κρασοπότηρο λάδι και λίγο αλάτι. Επίσης ρίχνετε το σέλινο, το μαϊντανό, τα καρότα, τα κρεμμύδια, τις ντομάτες, κομμένες στη μέση και τα αφήνετε να βράσουν περίπου 20 λεπτά.
Χαράζετε τα κολοκύθια και τα ρίχνετε μαζί με τις πατάτες μέσα στην κατσαρόλα. Στην συνέχεια προσθέτετε το ψάρι, κομμένο σε 2 ή 3 κομμάτια αν είναι πολύ μεγάλο.
Αφήνετε να βράσουν όλα μαζί για 30 λεπτά περίπου. Έπειτα τα αφαιρείτε με μια τρυπητή κουτάλα και τα βάζετε σε μια πιατέλα (ψάρι, πατάτες, κολοκυθάκια και καρότα).
Από αυτά παίρνετε λίγα καρότα, κολοκυθάκια, πατάτες τα οποία αλέθετε στο μπλέντερ ή στο μύλο των λαχανικών κι έπειτα τα ρίχνετε στο ζωμό, στον οποίο βράσατε τα παραπάνω υλικά.
Βράζετε τον ζωμό και ρίχνετε αμέσως το ρύζι. Αν, και μόνο αν χρειάζεται, προσθέστε λίγο ακόμα νερό. Συνεχίζετε το βράσιμο για 20 ακόμα λεπτά. Μερικά λεπτά πριν ολοκληρωθεί το βράσιμο, προσθέστε τον χυμό δύο λεμονιών.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Υλικά (για 8 άτομα):

1/2 κιλό κολοκύθια μικρά
1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
1/2 φλιτζ. ρύζι
χυμό δύο λεμονιών
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζετε νερό (τόσο ώστε να καλύπτει τη μισή), ένα κρασοπότηρο λάδι και λίγο αλάτι. Επίσης ρίχνετε το σέλινο, το μαϊντανό, τα καρότα, τα κρεμμύδια, τις ντομάτες, κομμένες στη μέση και τα αφήνετε να βράσουν περίπου 20 λεπτά.
Χαράζετε τα κολοκύθια και τα ρίχνετε μαζί με τις πατάτες μέσα στην κατσαρόλα. Στην συνέχεια προσθέτετε το ψάρι, κομμένο σε 2 ή 3 κομμάτια αν είναι πολύ μεγάλο.
Αφήνετε να βράσουν όλα μαζί για 30 λεπτά περίπου. Έπειτα τα αφαιρείτε με μια τρυπητή κουτάλα και τα βάζετε σε μια πιατέλα (ψάρι, πατάτες, κολοκυθάκια και καρότα).
Από αυτά παίρνετε λίγα καρότα, κολοκυθάκια, πατάτες τα οποία αλέθετε στο μπλέντερ ή στο μύλο των λαχανικών κι έπειτα τα ρίχνετε στο ζωμό, στον οποίο βράσατε τα παραπάνω υλικά.
Βράζετε τον ζωμό και ρίχνετε αμέσως το ρύζι. Αν, και μόνο αν χρειάζεται, προσθέστε λίγο ακόμα νερό. Συνεχίζετε το βράσιμο για 20 ακόμα λεπτά. Μερικά λεπτά πριν ολοκληρωθεί το βράσιμο, προσθέστε τον χυμό δύο λεμονιών.

Μπλιζ, θα προτιμούσα κακαβιά

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Υλικά (για 8 άτομα):

1/2 κιλό κολοκύθια μικρά
1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
1/2 φλιτζ. ρύζι
χυμό δύο λεμονιών
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:

τα πσάργια δεν το συζητάμε ,μόνο από Τρίβη ! :rolleyes: :rockon: με έκπτωση :birdman: :2funny:
* κύριε μπλίζ ...για 8 άτομα ,κηδεία έχουμε ?  :rolleyes:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Τι χρειαζόμαστε:

1,5 κιλο διαφορα ψαρια για βραστα
1 μετριο κρεμμυδι
1 μεγαλη πατατα
1 ντοματα τριμμενη
1/2 ματσακι σελινο
Λιγο ελαιολαδο
Αλατι, πιπερι
Χυμο απο ενα λεμονι
Πώς το κάνουμε:

Καθαριζω και πλενω τα ψαρια πολυ καλα.
Καθαριζω τα λαχανικα, τα χοντροκοβω και τα ριχνω σε μια κατσαρολα με νερο.
Αλατοπιπερωνω και τα αφηνω να βρασουν. Μολις μαλακωσουν οι πατατες, προσθετω τα ψαρια.
Τα βραζω ολα μαζι για 20 λεπτα περιπου.
Αφαιρω τα ψαρια,τα καθαριζω και τα μοιραζω σε μεριδες.
Στη σουπα που εμεινε στην κατσαρολα προσθετω το λεμονι και σερβιρω πανω απο το ψαρι.
Λίγα μυστικά ακόμα

Η πιο ωραια κακαβια γινεται με πετροψαρα (περκα, βακαλαο, κ.λ.π.)

Για να ειναι η κακαβια πηχτη υπολογιζω στο 1 κιλο ψαρια - 800ml νερο.

Για να μη διαλυθουν τα ψαρια χρησιμοποιω ζεστο νερο και επιπλεον αν εχω ενα σουρωτηρι που εφαρμοζει στην κατσαρολα θα ηταν χρησιμο να βρασω εκει τα ψαρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom