Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.674
- Πόντοι
- 1.406
κασσι η γεροντοκορη καταφερε να τυλιξεικαλημερα σας
καλημέρες παιδες .....δεν βλέπω απαρτία και σήμερα ...κάτι ποίηματα έπιασε ..το μάτι μου![]()
![]()
Διαφώνω.
Το ερμηνεύει πολύ καλά.
Άλλωστε όλα αυτά τα πουστροκωλομπαράδικα τραγουδάκια τα ερμηνεύουν πολύ καλύτερα οι κίναιδοι. Βάζουν περισσότερο συναίσθημα.
Πάρτε για παράδειγμα την ιλλιγγιώδη διαφορά που υπαρχει μεταξύ της ερμηνειας Λέκκα και της εκτέλεσης Νταλάρα στην Μπαλάντα των αισθήσεων και των παραισθήσεων. Φυσικό να είναι κλάσεις ανώτερος ο Λέκκας αφού τόσο η μουσική, όσο και οι στίχοι είναι γραμμένα από κίναιδους.
Δεν πα να λέτε ότι θέλετε.............
έλα να δεις στην ψυχή μου πως λείπεις
τα χω όλα αδειάσει να χεις χώρο να μείνεις![]()
να είσαι ο the saint![]()
Εγω διαφωνω με τη λεξη κυναιδος. Που ζουμε κυριοι. Στο 1890; Γκει ειναι η σωστη λεξη. Κυναιδος ηταν βεβαια στην εποχη του Αγιου, που ονοματιζαν ετσι τα πουστρακια στα συμποσια των Αθηνων και της Ρωμης προ Χριστου.Δηλώνω ευθαρσώς ότι συμφωνώ μαζί σας!
Εγω διαφωνω με τη λεξη κυναιδος. Που ζουμε κυριοι. Στο 1890; Γκει ειναι η σωστη λεξη. Κυναιδος ηταν βεβαια στην εποχη του Αγιου, που ονοματιζαν ετσι τα πουστρακια στα συμποσια των Αθηνων και της Ρωμης προ Χριστου.
ειμαι σιγουρος οτι ο νικοτριβης κραταει τα βιβλια απο πσαραδικο και πληρωνεται σε ειδοςΆλλο ένα δείγμα του πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ πσαρας είναι ο nikotrivis , το ψάρεμα πέρασε ευχάριστα ,διηγώντας μου ιστορίες από το κορίτσι του και για ΕΝΦΙΑ ....