brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.089
- Πόντοι
- 2.606
θα παει και για νυφικα εσωρουχα θα παρει και καλτσοδετα να κρεμασει ο γαμπρος τον καθετηρα
θα παει και για νυφικα εσωρουχα θα παρει και καλτσοδετα να κρεμασει ο γαμπρος τον καθετηρα
μπορω να βρω και μοναχη μου την ακρη εκτος και αν σε εχει βαλει εκεινος..
Δεν έχω ανάγκη από προξενητρες, κυρία μου.![]()
Αν δεν κάνω λάθος, στο νήμα των μικροτσούτσουνων είμεθα...
Δεν σφάλλετε!
Τότε προς τι η λοιδορία;
α ναι κριμα ειναι αλλα αυτος θα βαλει μπανερ στο γαμο μου ρεκουμπαρος δικαιωματικα θα πρεπει να ναι ο αντισθενης παντως, ολη της την ζωη εδω μεσα θα την εχει περασει![]()
Περιμένω με ανυπομονησία..Σας χρωστώ μιαν απάντηση από εχθές σχετική με το πάθος (με την κακή έννοια) που τρέφω δι εσάς.
Την θέλετε;
για τις αδειες γαμου δημοσιευση θα πας απο το μπου ?α ναι κριμα ειναι αλλα αυτος θα βαλει μπανερ στο γαμο μου ρε![]()
![]()
![]()
![]()
κουμπαρος δικαιωματικα θα πρεπει να ναι ο αντισθενης παντως, ολη της την ζωη εδω μεσα θα την εχει περασει![]()
αυτο με την καλτσοδετα ειναι το μοναδικο που με αρεκει απο το γαμοθα παει και για νυφικα εσωρουχα θα παρει και καλτσοδετα να κρεμασει ο γαμπρος τον καθετηρα
απο το μπου. δεν θα δωσω εγω σε εφημεριδες αυτο το νεο. Πιθανολογω οτι θα καλεσω και την ναγια πολυ καλη κοπελα ακουγεταιγια τις αδειες γαμου δημοσιευση θα πας απο το μπου ?![]()
θελω να με πας μπατσελορ στον τεληθέλετε κάτι άλλο από εμένα παιδιά? το προσκλητήριο το κάνω δώρο και ότι άλλο ζητήσετε
Περιμένω με ανυπομονησία..