diakosa
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
να αγιασει ουτε εγω το θελω![]()
Εγω εχω διαπιστωσει οτι ενα νικ που αρχιζει απο ε και τελειωνει σε ρη ερωτοτροπει με ολα τα αλλα νικ εκτος απο το δικο μουΓια πολλοστή φορά διευκρινίζω ότι ως νηματοθέτης διαπιστώνω [ απλά και μόνο ] την αμοιβαίως υποβόσκουσα ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε δύο νικς του νήματος.
Το υπόλοιπο της αναρτήσεώς σας μου είναι ακατανόητο!
Εγω εχω διαπιστωσει οτι ενα νικ που αρχιζει απο ε και τελειωνει σε ρη ερωτοτροπει με ολα τα αλλα νικ εκτος απο το δικο μου![]()
δεν μου κολλας πολυ οι αλλοι με εχουν στην πιεση γαμω το δια μου γαμωΕγω εχω διαπιστωσει οτι ενα νικ που αρχιζει απο ε και τελειωνει σε ρη ερωτοτροπει με ολα τα αλλα νικ εκτος απο το δικο μου![]()
μην ανακατευεσαι στην σχεση μου με τον αγιο τι αλλο θες να καταλαβεις;Για πολλοστή φορά διευκρινίζω ότι ως νηματοθέτης διαπιστώνω [ απλά και μόνο ] την αμοιβαίως υποβόσκουσα ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε δύο νικς του νήματος.
Το υπόλοιπο της αναρτήσεώς σας μου είναι ακατανόητο!
ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
δεν μου κολλας πολυ οι αλλοι με εχουν στην πιεση γαμω το δια μου γαμω![]()
μην ανακατευεσαι στην σχεση μου με τον αγιο τι αλλο θες να καταλαβεις;
ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
θελω και εσενα![]()
![]()
μπορω να βρω και μοναχη μου την ακρη εκτος και αν σε εχει βαλει εκεινος..Δεν ανακατεύομαι, κυρία.
Δημιουργώ, ως νηματοθέτης, το κατάλληλο υπόβαθρο για να υποβοηθήσω την σχέση αυτή. Ο Άγιος μου είναι πολύ αγαπητό νικ και οφείλω να εργάζομαι για την ευτυχία του [ όσο προλαβαίνει βέβαια ... ].
το καλο ειναι οτι θα παντρευτω να ησυχασει και το γαριδακι του μπραμπ . κουμπαροι μπείτε πολλοι θα χρειαστει να λειπει ενιοτε ο αγιος και εγω ειμαι γνωστη παρτολαθα είμαι παράνυφος του Γαμβρού![]()
το καλο ειναι οτι θα παντρευτω να ησυχασει και το γαριδακι του μπραμπ . κουμπαροι μπείτε πολλοι θα χρειαστει να λειπει ενιοτε ο αγιος και εγω ειμαι γνωστη παρτολα![]()
![]()
θα πεσει σε κατάθλιψη.. ο μπραμπ με αγαπαει πιο πολυ απο ολους μην βλέπεις που με πειράζει. Είναι απο κεκτημένημπορεί να δηλώσει κουμβάρος και ο Μπραμπ![]()
Πως ξερεις οτι μου αρεσει το ροζ παλιοκαθαρμα;μόλις του έδωσα το τηλέφωνό σου, αυτό το ροζουλί![]()