deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
βλαχαντερ τι άδεια και κουραφέξαλα. Να ερωτευτώ είπαμε
Ναι αλλά θα σε ζητήσει έτσι για γάμο, πάνω σε άσπρο άλογο, δε μπορεί κάτι θα νοιώσεις.
βλαχαντερ τι άδεια και κουραφέξαλα. Να ερωτευτώ είπαμε
με αδειασες :Sβλαχαντερ τι άδεια και κουραφέξαλα. Να ερωτευτώ είπαμε
Κατευθειαν ο νουs του στο επισημο...........Αν σουλεγε οτι εχει παπουτσια ομωs ..........βλαχαντερ τι άδεια και κουραφέξαλα. Να ερωτευτώ είπαμε
ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα. Άσε τις αδειες και πιάσε τα αρκουδάκιαμε αδειασες :S
μια συγκίνηση την νοιώθωΝαι αλλά θα σε ζητήσει έτσι για γάμο, πάνω σε άσπρο άλογο, δε μπορεί κάτι θα νοιώσεις.
Δυσκολη αναζητηση............Τουλαχιστον, δεν υπαρχει καποιοs που να μπορειs να τον εκβιασειs λεμε??Λοιπόν πρέπει αρχικά να βρω καποιοτυφλο και ίσως και κουφό..
εγώ θα το κάνω ανα βδομάδα να το απολαύσωΠάντως αυτό το να ερωτευθώ δεν ακούγεται κακή ιδέα. Λέω και εγώ να ερωτευθώ. Αύριο. Για καμιά ώρα. Με δύο όμως για να συγκρίνω ποια ερωτεύτηκα περισσότερο.![]()
![]()
![]()
Πάντως αυτό το να ερωτευθώ δεν ακούγεται κακή ιδέα. Λέω και εγώ να ερωτευθώ. Αύριο. Για καμιά ώρα. Με δύο όμως για να συγκρίνω ποια ερωτεύτηκα περισσότερο.![]()
![]()
![]()
έχω πληρώσει αδρα τον βλαχαντερ αλλά πόσα να του δώσω ακόμα. Πληρώνω και μπλιζ. Δύσκολα τα πράγματα δεν βγαίνω οικονομικάΔυσκολη αναζητηση............Τουλαχιστον, δεν υπαρχει καποιοs που να μπορειs να τον εκβιασειs λεμε??
Βαλτουs capital control...........Αυτα διαθετω πεs τουsέχω πληρώσει αδρα τον βλαχαντερ αλλά πόσα να του δώσω ακόμα. Πληρώνω και μπλιζ. Δύσκολα τα πράγματα δεν βγαίνω οικονομικά
Πάω να δω καμία τσόντα παιδιά όπως ο ραο παο πριν ερωτευθεί. Σας φιλώ
φιλακια κουκλακι :-* :-* :-*Πάω να δω καμία τσόντα παιδιά όπως ο ραο παο πριν ερωτευθεί. Σας φιλώ