Επισκέπτης
δεν θυμαμαιδε σου θυμίζω τίποτα?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν θυμαμαιδε σου θυμίζω τίποτα?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σωστος!![]()
![]()
σόρρυ Νικ, δεν ακούω ελληνική μουσική. τουλάχιστον το είδος που ακούς.
δεν το κατακρίνω, απλά δεν το ακούω.![]()
δίνω σοβαρή απάντηση γιατί είναι πολύ σοβαρό θέμα η μουσική, τουλάχιστον για μένα...
αν ησουν εγω δεν θα τολμούσες 2 φορεςοχι μονο αποψε
απο προχθες αποκαλυπτεσαι
αλλα δεν ειμαι εγω που θα σε κρινω
παντως εγω δεν θα τολμουσα ποτε να βαλω σαν αβαταρ το χταποδακι σου
αυτο που εβαλα και πολυ ειναι
και ενα δυο βιβλια του Αλαιστερ που εχω τα αφησα στη μεση εγω ο βιβλιοφαγος...
καταλαβαινομαστε....
γαμαειΏπα, να που τα πράγματα άρχισαν να γίνονται ενδιαφέροντα.
![]()
καβλα είναι για αβαταρΏπα, να που τα πράγματα άρχισαν να γίνονται ενδιαφέροντα.
![]()
αταν εχεις κλεισει την αλφα βητα σε κθουλου είναι λογικο να εχεις ένα θεμα με το αβαταρ.Καημός με το αβαταρ...
τα αλλα τα παιδια δεν τα ξερω... Ο σισιες είναι τοσο εγωιστης που δεν υπαρχει περιπτωση να μπει με άλλο νικΟ σισιε δεν μας καταδέχεται. Ο ραο παο γαμαει σαν τρελός το νέο γκομενακι και ο Σαούλ μπαίνει λέει ένα χαι και ούτε που μιλάει. Που φτάσαμε κυρίες και κύριοι..
Το κάνω για να μη με βαρεθείτε γρήγροραΟ σισιε δεν μας καταδέχεται. Ο ραο παο γαμαει σαν τρελός το νέο γκομενακι και ο Σαούλ μπαίνει λέει ένα χαι και ούτε που μιλάει. Που φτάσαμε κυρίες και κύριοι..
Ο σισιε δεν μας καταδέχεται. Ο ραο παο γαμαει σαν τρελός το νέο γκομενακι και ο Σαούλ μπαίνει λέει ένα χαι και ούτε που μιλάει. Που φτάσαμε κυρίες και κύριοι..
ναι και χάνουμε την παρέα τουτα αλλα τα παιδια δεν τα ξερω... Ο σισιες είναι τοσο εγωιστης που δεν υπαρχει περιπτωση να μπει με άλλο νικ
τα μνημονια σωζουνΤα μνημονια καταντουν τον ανθρωπο σκυθρωπο :S
Εγω εχω ιοθετησει το υφος του πολλα βαρυ και λιγομηλιτου μηπως και με γουσταρουν περισσοτερα τα γκομενακιαΤα μνημονια καταντουν τον ανθρωπο σκυθρωπο :S
έχεις ερωτευθεί είναι ολοφάνερο. Μήπως πρέπει να ερωτευτώ και εγώ και να σας γράψω στα παλιά μου τα παπούτσια ?Το κάνω για να μη με βαρεθείτε γρήγρορα![]()
τα μνημονια σωζουν![]()
![]()
![]()
πρεπει να μ ερωτευτείςέχεις ερωτευθεί είναι ολοφάνερο. Μήπως πρέπει να ερωτευτώ και εγώ και να σας γράψω στα παλιά μου τα παπούτσια ?
Ε καλα στην κατασταση μου και μισο βυζι να μου δειξει καμια θα νομιζω οτι ειναι η γυναικα της ζωης μουέχεις ερωτευθεί είναι ολοφάνερο. Μήπως πρέπει να ερωτευτώ και εγώ και να σας γράψω στα παλιά μου τα παπούτσια ?