NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
οριστε νοικοκυρες
οριστε νοικοκυρες
τα μάτια !!! τα μάτια πρόσεχε!!! θα σου βγούνε και θα τα ψάχνεις
Αρνουμαστε να πληρωσουμε 23% για τα ηδυποτα εκτοs εδραs.....Aνηκουμε στο κινημα ..Δεν φοροδινω δεν φοροδινωκαλα ρε παρασκευη βραδυ δεν θα βγειτε για ποτακι
χαχα σωστος! αλλα να ξερεις θα μεινεις με τις φωτο που βαζουν στο σαιτ... τα ωραια μωρα τουτη την ωρα βολταρουν ψαχνοντας για παρεαΑρνουμαστε να πληρωσουμε 23% για τα ηδυποτα εκτοs εδραs.....Aνηκουμε στο κινημα ..Δεν φοροδινω δεν φοροδινω
Αφου θα ταλαιπωρηθω και μεσα και εξω, προτιμω το μεσα........Δεν ξοδευω και βενζινηχαχα σωστος! αλλα να ξερεις θα μεινεις με τις φωτο που βαζουν στο σαιτ... τα ωραια μωρα τουτη την ωρα βολταρουν ψαχνοντας για παρεα
Γεια σου γατακι! εχω μια φιλη που με λεει συνεχεια ετσι (συνηθως στο φβ) το μονο που τις εχω πει ειναι να προσεχεις γιατι καποτε το γατακι θα μεγαλωση και θα γινει τιγρης και μετα δεν θα ξερεις που να κρυφτεις...
σε πειραζει η κοπελιτσα βικινγκ;Γεια σου γατακι! εχω μια φιλη που με λεει συνεχεια ετσι (συνηθως στο φβ) το μονο που τις εχω πει ειναι να προσεχεις γιατι καποτε το γατακι θα μεγαλωση και θα γινει τιγρης και μετα δεν θα ξερεις που να κρυφτεις...
οχιιι αυτη ετσι το εχει σε ολους τους γνωστους να λεει γατακι και γατακι, ειδικα αμα κοπανησει και ρετσινα (τρελη παοκτσου) εχει φαση η κοπελα.σε πειραζει η κοπελιτσα βικινγκ;
τα τσουζει η σουζι δηλαδηοχιιι αυτη ετσι το εχει σε ολους τους γνωστους να λεει γατακι και γατακι, ειδικα αμα κοπανησει και ρετσινα (τρελη παοκτσου) εχει φαση η κοπελα.
Ε οχι και πολυ για γυναικα που παει 4Α και σχεδον σε ολα τα εκτος.τα τσουζει η σουζι δηλαδη