The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.463
- Πόντοι
- 25.467
Θειε Μπλιζ που εισαι? !
η κυρια Ερη θελει να σου κανει πιπα!!! ?????
Τι πίπα;
Σπανακοτυρόπιπα;
Θειε Μπλιζ που εισαι? !
η κυρια Ερη θελει να σου κανει πιπα!!! ?????
Καφέ Μοναστηράκι
Λουΐζα σερβίρετε εκεί να έρθω γιατί την έχω πεθυμήσει?Τίλιο Γηροκομείο Αθηνών.
Λουΐζα σερβίρετε εκεί να έρθω γιατί την έχω πεθυμήσει?
Την ξανθιά ή την μελαχρινή;
Ζωντανο; Γιατι αν το θελετε ζωντανο σε λαθος (μ)νημα απευθυνεσθε. Εδω ολα τα λουκανικα εκτος απο μικρα ειναι και μισοπεθαμενα. Προσδοκουμε ανασταση νεκρων αλλα με τη προσδοκια θα μεινουμε.και εγώ ένα λουκάνικο το ήθελα
παρταγας τσικος ?όταν κάνετε τσεκ ιν να βάζετε και φωτό.
δεν ξέρω τι με πείραξε πιο πολύ, τα μπριζολάκια ή τα πούρα?
θα μαγειρεψε και θα φαγε κανα λαχανοντολμα ή καμια φακη με τουρσι και τωρα θα αραζει στον καναπε της ρευοντας και κλανοντας...ο μεγαλος μου ερωτας που ειναι? που ειναι το μεγαλο μου απωθημενο ? που ειναι ο ανεκπλητωτος που ποθος? σφουγγαριζει καμια πιστα καλλιστειων?
τυπε επεσες διαναθα μαγειρεψε και θα φαγε κανα λαχανοντολμα ή καμια φακη με τουρσι και τωρα θα αραζει στον καναπε της ρευοντας και κλανοντας...
τυπε ποιο κουκλακι? εισαι σιγουρος οτι μιλαμε για το ιδιο ατομο? γιατι εγω μιλαω με μια μεγαλοκοπελα που ειναι σαν ζαρωμενος γιαρμαςρε μαντραχαλάδες, πως μιλάτε έτσι για το κουκλάκι?
χάθηκε ο Βλαχάντερ και είπα να πιρφορίσω
δεν ξέρω, δεν έχω δει, εμπιστεύομαι βλαχάντερτυπε ποιο κουκλακι? εισαι σιγουρος οτι μιλαμε για το ιδιο ατομο? γιατι εγω μιλαω με μια μεγαλοκοπελα που ειναι σαν ζαρωμενος γιαρμας
εμπιστεψου τυπε αλλα αν την δεις ουτε με δακτυλο δεν θα σου σηκωνεταιδεν ξέρω, δεν έχω δει, εμπιστεύομαι βλαχάντερ