erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
οι ψηφοφόροι με απειλη οπλουκαι οι ψηφοφόροι σηκωτοί απ' την αστυνομία ήρθαν? τόσο χάλια ρε μανάρι μου?
οι ψηφοφόροι με απειλη οπλουκαι οι ψηφοφόροι σηκωτοί απ' την αστυνομία ήρθαν? τόσο χάλια ρε μανάρι μου?
Ουτε εγω καπνιζω. Για τσιγαρα παω.ρε πουστη μου!!! θα αρχισω το καπνισμα παλι!!!
Χωρις πλακα η εφορευτικη εμενα μου ηρθε εκτος απο ενα φανταρο (έκοψε την αναβολή μόλις έμαθε ότι πάω) και μια αρρωστη (η πρώτη που μπήκε απροετοίμαστη και την έπιασε μελιταίος πυρετός μόλις με αντίκρυσε). Τους μοιρασα (παρωπίδες για να μην με βλέπουν) και το μεσημερι απο 1 εως 4 - 5 τους εδιωξα. Στο τελος ολοι ηταν χαρούμενοι (που κατάφεραν και επιβίωσαν) και μου ειπαν να τους ξανακαλεσω αν χρειαστω (4 για να με μεταφέρουν σε κούτα) . εξαιρετικα παιδια
Εσυ βρε αχρηστε ενα νερο δεν μου εφερες να πιω και κοντεψα να πεθανω αλλά κακο σκυλι ψοφο δεν εχει..διορθώσεις
Εσυ βρε αχρηστε ενα νερο δεν μου εφερες να πιω και κοντεψα να πεθανω αλλά κακο σκυλι ψοφο δεν εχει..
..απότιστη ...δηλαδής ...πήγες κι' ήρθεςΕσυ βρε αχρηστε ενα νερο δεν μου εφερες να πιω και κοντεψα να πεθανω αλλά κακο σκυλι ψοφο δεν εχει..
..απότιστη ...δηλαδής ...πήγες κι' ήρθες
έπρεπε να ενημερώσεις
οντως θα ερχόταν ολο το μπου να με δει με το κατιτις του . Κάτι θα τρώγαμε βρε αδελφε..απότιστη ...δηλαδής ...πήγες κι' ήρθες
έπρεπε να ενημερώσεις
Δεν είμαι πολιτικός. Ενα νεράκι θα αρκούσεμου είχε τελειώσει το υδροκυάνιο και ήταν και κλειστα τα μαγαζιά
Δεν είμαι πολιτικός. Ενα νεράκι θα αρκούσε
Λούτσε θα το ρίσκαρες?
πέρασα μεταμφιεσμένος για να μην μπορείς να με αναγνωρίσεις
δεν κατουρησαέρη, στο κατούρημα έπαιρνες και την κάλπη μαζί μη σου κάνουν νωθεία?
δεν κατουρησα
τι λεει?
έκοψε η βροχή λέει, να πάμε για φαί πριν ξαναπιάσει