blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Δεν ανοίγει ...
Δεν ανοίγει ...
Im not aristarxos- im goji berryΓνωστοποιείται αρμοδίως στα μέλη και ψηφοφόρους του παρόντος ότι η επιλογή, που αφορά την επιστροφή του Αρίσταρχου, ως δώρο από τον Αγιο Βασίλη, αφαιρέθηκε δεδομένου ότι τόσο ο κ. Αρίσταρχος όσο και οι γράφοντες εις το νήμα του ΚΕ μας ενέπαιξαν και ο κ. Αρίσταρχος εμφανίζεται εκεί πλέον με νέο νικ και δηλαδή ως @Gojiberry.
Κατόπιν τούτου όλοι όσοι ψηφίσατε την επιστροφή του κ. Αρίσταρχου, ατυχήσατε και ως εκ τούτου δικαιούστε να αλλάξετε πλέον την ψήφο σας αφού σας περισσεύει μία ψήφος και να ψηφίσετε εκ νέου εις την ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΝ του Νήματος!
Καλησπέρα σας στο Gstaad θα δείτε πολλές και καλές μελαχρινές ανάμεσα στις εργαζόμενες στα καταστήματα και τα εστιατόρια, υπάρχουν πολλές καλές και μεταξύ των επισκεπτριών αλλά φευ σε συντριπτική πλειοψηφία συνοδεύονται από τους sugar daddies τουςΜα δεν πάμε στο Gstaad για γκόμενες.
Εδώ δεν βρίσκουμε μελαχρινές, στο Gstaad θα βρούμε;;;;
Ούτε εγώ θα είμαι μόνος εκεί, κύριε.Καλησπέρα σας στο Gstaad θα δείτε πολλές και καλές μελαχρινές ανάμεσα στις εργαζόμενες στα καταστήματα και τα εστιατόρια, υπάρχουν πολλές καλές και μεταξύ των επισκεπτριών αλλά φευ σε συντριπτική πλειοψηφία συνοδεύονται από τους sugar daddies τους
ψοφα ρε πουστη
CoolΟ Νηματοθέτης last year!
κατα τα αλλα μια εοραστικη εκδηλωση δεν μπορειτε να προσφερετε στα μελη του νηματοςΌχι!
Να μου απαντήστε για το που περίπου είναι οι ανατολικές πλαγιές στις οποίες είπατε ότι αποτελούον το κέντρο του ενδιαφέροντός σας γι΄ αυτό τον Χειμώνα.
Δεν θέλω να γίνω αδιάκριτος και για να σας απελευθερώσω ... Το Σάββατο, 21/12 πάω Ζυρίχη, όπου και θα διανυκτερεύσω (εξαιρετικά εστιατόρια στην παλιά πόλη κοντά στο ποτάμι) και την επομένη ενοικιάζω αυτοκίνητο και πάω Gstaad.
Προσέφερα στις 24.000 σελίδες του Νήματος!κατα τα αλλα μια εοραστικη εκδηλωση δεν μπορειτε να προσφερετε στα μελη του νηματος
Ζυριχη ..Gstaad ολα με τη συνταξη του ΙΚΑ ειπαμε
@blizardeye : Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com to eternity
Ουχί διότι δεν μπορώ να ξέρω το αποτέλεσμα που θα έχει ο εγκλισμός σε ένα site με παππούδες...Οκτάκις φευ, κύριε!
Δεκαεξάκις τρισφευ!!!
Πείτε της να μπει σ΄ εμάς για να συζητάμε για γκόμενες.
Σαν άντρας με άντρα. Αυτή θα κατανοήσει αυτό που σας λέω.
Εν κοιμονί κινδύνους εγκεφαλικού η εκδήλωση αυτή & η προσφορά.κατα τα αλλα μια εοραστικη εκδηλωση δεν μπορειτε να προσφερετε στα μελη του νηματος
Ζυριχη ..Gstaad ολα με τη συνταξη του ΙΚΑ ειπαμε
@blizardeye : Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com to eternity
Η επιστροφή του κ. Αρίσταρχου ως Gojiberry μας γλύτωσε από την φρικτή μουσική για 20χρονα, που έβαζε ο κ. Αρίσταρχος.Γνωστοποιείται αρμοδίως στα μέλη και ψηφοφόρους του παρόντος ότι η επιλογή, που αφορά την επιστροφή του Αρίσταρχου, ως δώρο από τον Αγιο Βασίλη, αφαιρέθηκε δεδομένου ότι τόσο ο κ. Αρίσταρχος όσο και οι γράφοντες εις το νήμα του ΚΕ μας ενέπαιξαν και ο κ. Αρίσταρχος εμφανίζεται εκεί πλέον με νέο νικ και δηλαδή ως @Gojiberry.
Κατόπιν τούτου όλοι όσοι ψηφίσατε την επιστροφή του κ. Αρίσταρχου, ατυχήσατε και ως εκ τούτου δικαιούστε να αλλάξετε πλέον την ψήφο σας αφού σας περισσεύει μία ψήφος και να ψηφίσετε εκ νέου εις την ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΝ του Νήματος!
Ασυστολα ψευδη - είναι γνωστό ότι εμείς που πουλάμε φυστίκια είμαστε ροκαμπιλαδεςΗ επιστροφή του κ. Αρίσταρχου ως Gojiberry μας γλύτωσε από την φρικτή μουσική για 20χρονα, που έβαζε ο κ. Αρίσταρχος.
Τώρα όμως που αποκαλύφθηκε, δυστυχώς πιστεύω ότι οκ. @Gojiberry θα βάζει μουσική Αρίσταρχου...
Φευ!
Γκότζι, γιατί ο Πρόεδρος λέει ότι είσαι ο άρχοντας Αρίστος ;
Πρόεδρε γιατί λέτε ότι αυτός ο συμπαθής πλην απλοϊκός φιστικάς είναι ο θρυλικός Αρίστος;Η επιστροφή του κ. Αρίσταρχου ως Gojiberry μας γλύτωσε από την φρικτή μουσική για 20χρονα, που έβαζε ο κ. Αρίσταρχος.
Τώρα όμως που αποκαλύφθηκε, δυστυχώς πιστεύω ότι οκ. @Gojiberry θα βάζει μουσική Αρίσταρχου...
Φευ!
Δεν ξέρω..ρωτα τον πρόεδρο.. περίεργα πράγματα συμβαίνουνΓκότζι, γιατί ο Πρόεδρος λέει ότι είσαι ο άρχοντας Αρίστος ;
Πρόεδρε γιατί λέτε ότι αυτός ο συμπαθής πλην απλοϊκός φιστικάς είναι ο θρυλικός Αρίστος;