Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (5 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι δώρο θέλετε να φέρει ο Άγιος Βασίλης στο Νήμα μας;; (Έως 4 ψήφους )

• Το αρκουδάκι που είχα μικρός ....

• Μέλη με άριστη γνώση της Αγγλικής και της Ορθογραφίας!

• Την αγκαλιά της μητέρας μου!

• Τον δημόσιο ευνουχισμό του Νηματοθέτη!

• Τους αριθμούς του Euro Jackpot και μην με είδατε μετά και σεις και το Νήμα σας ...

• Να ζήσει τελικά το κοριτσάκι με τα σπίρτα στο παραμύθι εκείνο ...

• Ένα κόσμο όπου υπάρχει μία μελαχρινή γκόμενα που δεν θα ρίξει χυλόπιτα στο Νηματοθέτη!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.469
Πόντοι
26.096
Να πω την αλήθεια τις βαρέθηκα........
Να σας δώσω την μελαχρινή.... Να μου δώσετε την ξανθιά...?
Δεν είμαι υπέρ της ανταλλακτικής Οικονομίας.

Γιατί όλοι σας έχετε μελαχρινές εκτός από εμένα;;;; :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
13.093
Πόντοι
3.656
Μηπως εχετε αχρωματοψια?
Να γαματε μελαχρινη και να τη βλεπετε ξανθια??

Γιατί όλοι σας έχετε μελαχρινές εκτός από εμένα;;;; :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

borbi2525

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
22
Like
7.049
Πόντοι
5.696

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.616
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• Messenger_creation_1229687941663833.jpeg
    Messenger_creation_1229687941663833.jpeg
    71,5 KB · Εμφανίσεις: 2

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
130
Like
35.171
Πόντοι
27.636
Χμμ...!
Έχω ακούσει σε συζητήσεις, αναμένοντας στα lifts κλπ, για πλαγιές στο Καζακστάν ή στην Γεωργία, με 5στερα+ luxury hotels (δεν είμαι σίγουρος που ακριβώς επειδή δεν πολυπρόσεχα και επειδή αυτά τα έθνη δεν υπάρχουν στον κόσμο του Αγλαίσματος της Αριστοκρατίας).

Αν δεν είμαι αδιάκριτος, θα μπορούσατε να πείτε κάτι παραπάνω;
Ούτως ή άλλως σε μία εβδομάδα (Σάββατο, 21.12) φεύγω προς χιονοδρομίαν εις Κεντρικήν Ευρώπην και άρα δεν πρόκειται να με συναντήσετε εις τας πίστας, όπου, ως καλώς υποθέτετε, είμαι λίαν ευδιάκριτος!

md_uwwfb3_bf5b5599aae9c528eb3f293cb0955d9859852ac6.jpg

Εσείς είσθε το YETI που πρωί πρωί πριν ανοίξουν τα λιφτ, βρίσκεται εκεί πάνω να προλάβει τις πρώτες γραμμές;

1725007003.sidetrackimageyeti-thumbnail.png

:think:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.469
Πόντοι
26.096
Το sugar ύλη μελαχρινό..
Και μάλιστα ωραιότατο μελαχρινό!
Κρίμα που είναι λεσβία...

Είναι από εκείνες, που όταν βλέπουν πέος παθαίνουν αναφυλακτικό σοκ ή έχει αποδεχθεί και συμβιώνει με την ανδρική ανατομία;;;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.469
Πόντοι
26.096
Και μάλιστα ωραιότατο μελαχρινό!
Κρίμα που είναι λεσβία...

Είναι από εκείνες, που όταν βλέπουν πέος παθαίνουν αναφυλακτικό σοκ ή έχει αποδεχθεί και συμβιώνει με την ανδρική ανατομία;;;
Γιατί δεν της λέτε, κ. @amjik , να ανοίξει ένα λογαριασμό και να γράφει στο Νήμα μας.

Με γνωρίζετε άλλωστε και γι΄ αυτό πείτε της ότι της υπόσχομαι ότι ουδείς θα την προσβάλει ή θα την θίξει.

Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να μιλάμε για γυναίκες με μία γυναίκα ... Και την ίδια ίσως να την ιντρίγκαρε κάτι τέτοιο.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.170
Πόντοι
2.586

μελαχρινο , με μελια ματια , βελουδινο δερμα , σοβαρους αεροσακους ,
αχ τι μου θυμισατε τωρα αγαπητέ

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.616
Πόντοι
22.785
Γιατί δεν της λέτε, κ. @amjik , να ανοίξει ένα λογαριασμό και να γράφει στο Νήμα μας.

Με γνωρίζετε άλλωστε και γι΄ αυτό πείτε της ότι της υπόσχομαι ότι ουδείς θα την προσβάλει ή θα την θίξει.

Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να μιλάμε για γυναίκες με μία γυναίκα ... Και την ίδια ίσως να την ιντρίγκαρε κάτι τέτοιο.
Παλαιότερα είχα αναφέρει για το φόρμα αυτό αλλά μου είχε πει ότι δεν είναι μέσα στα ενδιαφέροντά της..
Αύριο το απόγευμα θα την πάω αεροδρόμιο πετάει για βουδαπέστη με μία φίλη της για ένα τετραήμερο.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.469
Πόντοι
26.096
Εσείς είσθε το YETI που πρωί πρωί πριν ανοίξουν τα λιφτ, βρίσκεται εκεί πάνω να προλάβει τις πρώτες γραμμές;

1725007003.sidetrackimageyeti-thumbnail.png

:think:
Θα σας απαντήσω, κύριε! Τα έλεγα και τις προάλλες και απαντώντας προς την κα. @Katerina . Θα απαντήσω τώρα πιο αναλυτικά.

1. Εάν η θερμοκρασία επιτρέπει και το χιόνι δεν είναι παγωμένο, νωρίς το πρωί, τότε ναι ανεβαίνω για μία μαύρη ή 2-3 κόκκινες.
Μόνος μου και το απολαμβάνω.
Βασικά είμαι μοναχικό άτομο, άσχετα εάν δεν με πιστεύετε. Όχι Yeti. Lone wolf!
Μου αρέσει εκεί πάνω. Μόνος ή με κάποιους άλλους δεξιά και αριστερά και με απόσταση 30-40 μέτρα ο ένας από τον άλλο. Ο κάθε ένας στον κόσμο του και εγώ μαζί με την μουσική μου.
Βεβαίως θα αναρωτηθείτε τι γίνεται με τα αρθριτικά και τα ρευματικά της ηλικίας μου ... Πονάνε, αλλά τι να κάνουμε;;;;

2. Στην συνέχεια και μετά το πρωινό γεύμα ανεβαίνω κανονικά και συνήθως πάω με την παρέα μου σε τίμιες μπλε [όπως τις χαρακτήρισε η κα. Κατερίνα]. Με στάσεις στα bars (τέϊον εμπλουτισμένο με single malt etc).

3. Απαντήστε μου όμως και εσείς σ΄ αυτό που σας ερώτησα.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.469
Πόντοι
26.096
Παλαιότερα είχα αναφέρει για το φόρμα αυτό αλλά μου είχε πει ότι δεν είναι μέσα στα ενδιαφέροντά της..
Αύριο το απόγευμα θα την πάω αεροδρόμιο πετάει για βουδαπέστη με μία φίλη της για ένα τετραήμερο.
Να της πείτε να μην ανησυχεί!
Τα strap ons δεν ανιχνεύονται στο αεροδρόμιο και σε κάθε περίπτωση οι υπάλληλοι εκεί είναι διακριτικοί!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.616
Πόντοι
22.785
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.469
Πόντοι
26.096
Οκτάκις φευ, κύριε!
Δεκαεξάκις τρισφευ!!!

Πείτε της να μπει σ΄ εμάς για να συζητάμε για γκόμενες.
Σαν άντρας με άντρα. Αυτή θα κατανοήσει αυτό που σας λέω.

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
130
Like
35.171
Πόντοι
27.636
Θα σας απαντήσω, κύριε! Τα έλεγα και τις προάλλες και απαντώντας προς την κα. @Katerina . Θα απαντήσω τώρα πιο αναλυτικά.

1. Εάν η θερμοκρασία επιτρέπει και το χιόνι δεν είναι παγωμένο, νωρίς το πρωί, τότε ναι ανεβαίνω για μία μαύρη ή 2-3 κόκκινες.
Μόνος μου και το απολαμβάνω.
Βασικά είμαι μοναχικό άτομο, άσχετα εάν δεν με πιστεύετε. Όχι Yeti. Lone wolf!
Μου αρέσει εκεί πάνω. Μόνος ή με κάποιους άλλους δεξιά και αριστερά και με απόσταση 30-40 μέτρα ο ένας από τον άλλο. Ο κάθε ένας στον κόσμο του και εγώ μαζί με την μουσική μου.
Βεβαίως θα αναρωτηθείτε τι γίνεται με τα αρθριτικά και τα ρευματικά της ηλικίας μου ... Πονάνε, αλλά τι να κάνουμε;;;;

2. Στην συνέχεια και μετά το πρωινό γεύμα ανεβαίνω κανονικά και συνήθως πάω με την παρέα μου σε τίμιες μπλε [όπως τις χαρακτήρισε η κα. Κατερίνα]. Με στάσεις στα bars (τέϊον εμπλουτισμένο με single malt etc).

3. Απαντήστε μου όμως και εσείς σ΄ αυτό που σας ερώτησα.

Μην ανησυχείτε, καταλαβαίνω απόλυτα.

No friends on powder days λέμε εμείς εδώ.

Η κα Κατερίνα χαρακτήρισε τις μπλε πίστες τίμιες; Δεν την αναγνωρίζω πια...

Να απαντήσω σε τι ακριβώς; Αν υπάρχουν πλαγιές στη Γεωργία και στο Καζακστάν;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.469
Πόντοι
26.096
Μην ανησυχείτε, καταλαβαίνω απόλυτα.

No friends on powder days λέμε εμείς εδώ.

Η κα Κατερίνα χαρακτήρισε τις μπλε πίστες τίμιες; Δεν την αναγνωρίζω πια...

Να απαντήσω σε τι ακριβώς; Αν υπάρχουν πλαγιές στη Γεωργία και στο Καζακστάν;
Όχι!
Να μου απαντήστε για το που περίπου είναι οι ανατολικές πλαγιές στις οποίες είπατε ότι αποτελούον το κέντρο του ενδιαφέροντός σας γι΄ αυτό τον Χειμώνα.
Δεν θέλω να γίνω αδιάκριτος και για να σας απελευθερώσω ... Το Σάββατο, 21/12 πάω Ζυρίχη, όπου και θα διανυκτερεύσω (εξαιρετικά εστιατόρια στην παλιά πόλη κοντά στο ποτάμι) και την επομένη ενοικιάζω αυτοκίνητο και πάω Gstaad.

xanthiforever

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
40
Like
626
Πόντοι
91
Όχι!
Να μου απαντήστε για το που περίπου είναι οι ανατολικές πλαγιές στις οποίες είπατε ότι αποτελούον το κέντρο του ενδιαφέροντός σας γι΄ αυτό τον Χειμώνα.
Δεν θέλω να γίνω αδιάκριτος και για να σας απελευθερώσω ... Το Σάββατο, 21/12 πάω Ζυρίχη, όπου και θα διανυκτερεύσω (εξαιρετικά εστιατόρια στην παλιά πόλη κοντά στο ποτάμι) και την επομένη ενοικιάζω αυτοκίνητο και πάω Gstaad.
Καλημέρα σας κ. @blizardeye και στους υπόλοιπους μελαχρινορωσολόβερς και γω θά θελα κάποια στιγμή να πάω Gstaad αλλά για άσχετο λόγο περί γυναικών . DΗ or die που λένε και στο χωριιό μου.:hi:
ΥΓ : Να προσθέσω να περάσετε όμορφα

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
130
Like
35.171
Πόντοι
27.636
Όχι!

Εφόσον θα βρίσκεστε Ελβετία, δεν έχει κανένα νόημα να συζητάμε για το που είναι τα ανατολικά που αναφέρω!

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.469
Πόντοι
26.096
Καλημέρα σας κ. @blizardeye και στους υπόλοιπους μελαχρινορωσολόβερς και γω θά θελα κάποια στιγμή να πάω Gstaad αλλά για άσχετο λόγο περί γυναικών . DΗ or die που λένε και στο χωριιό μου.:hi:
Μα δεν πάμε στο Gstaad για γκόμενες.
Εδώ δεν βρίσκουμε μελαχρινές, στο Gstaad θα βρούμε;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom