blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 25.469
- Πόντοι
- 26.096
Γερο-τραγος για την ακρίβεια!4:20 το πρωι ξυπνιοι ειναι οι γεροι και οι απατεωνες...
Ο νηματοθετης ξερουμε οτι ειναι γερος.....
Γερο-τραγος για την ακρίβεια!4:20 το πρωι ξυπνιοι ειναι οι γεροι και οι απατεωνες...
Ο νηματοθετης ξερουμε οτι ειναι γερος.....
Δεν είμαι υπέρ της ανταλλακτικής Οικονομίας.Να πω την αλήθεια τις βαρέθηκα........
Να σας δώσω την μελαχρινή.... Να μου δώσετε την ξανθιά...?
Δεν είμαι υπέρ της ανταλλακτικής Οικονομίας.
Γιατί όλοι σας έχετε μελαχρινές εκτός από εμένα;;;;
Μην στεναχωριέσαι.... δεν χάνεις και τίποτα....Δεν είμαι υπέρ της ανταλλακτικής Οικονομίας.
Το sugar ύλη μελαχρινό..Φευ και τρισφευ σε όσους δεν έχουν μελαχρινή δίπλα τους!
Χμμ...!
Έχω ακούσει σε συζητήσεις, αναμένοντας στα lifts κλπ, για πλαγιές στο Καζακστάν ή στην Γεωργία, με 5στερα+ luxury hotels (δεν είμαι σίγουρος που ακριβώς επειδή δεν πολυπρόσεχα και επειδή αυτά τα έθνη δεν υπάρχουν στον κόσμο του Αγλαίσματος της Αριστοκρατίας).
Αν δεν είμαι αδιάκριτος, θα μπορούσατε να πείτε κάτι παραπάνω;
Ούτως ή άλλως σε μία εβδομάδα (Σάββατο, 21.12) φεύγω προς χιονοδρομίαν εις Κεντρικήν Ευρώπην και άρα δεν πρόκειται να με συναντήσετε εις τας πίστας, όπου, ως καλώς υποθέτετε, είμαι λίαν ευδιάκριτος!
Και μάλιστα ωραιότατο μελαχρινό!Το sugar ύλη μελαχρινό..
Γιατί δεν της λέτε, κ. @amjik , να ανοίξει ένα λογαριασμό και να γράφει στο Νήμα μας.Και μάλιστα ωραιότατο μελαχρινό!
Κρίμα που είναι λεσβία...
Είναι από εκείνες, που όταν βλέπουν πέος παθαίνουν αναφυλακτικό σοκ ή έχει αποδεχθεί και συμβιώνει με την ανδρική ανατομία;;;
μελαχρινο , με μελια ματια , βελουδινο δερμα , σοβαρους αεροσακους ,Δεν είμαι υπέρ της ανταλλακτικής Οικονομίας.
Παλαιότερα είχα αναφέρει για το φόρμα αυτό αλλά μου είχε πει ότι δεν είναι μέσα στα ενδιαφέροντά της..Γιατί δεν της λέτε, κ. @amjik , να ανοίξει ένα λογαριασμό και να γράφει στο Νήμα μας.
Με γνωρίζετε άλλωστε και γι΄ αυτό πείτε της ότι της υπόσχομαι ότι ουδείς θα την προσβάλει ή θα την θίξει.
Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να μιλάμε για γυναίκες με μία γυναίκα ... Και την ίδια ίσως να την ιντρίγκαρε κάτι τέτοιο.
Θα σας απαντήσω, κύριε! Τα έλεγα και τις προάλλες και απαντώντας προς την κα. @Katerina . Θα απαντήσω τώρα πιο αναλυτικά.Εσείς είσθε το YETI που πρωί πρωί πριν ανοίξουν τα λιφτ, βρίσκεται εκεί πάνω να προλάβει τις πρώτες γραμμές;
Να της πείτε να μην ανησυχεί!Παλαιότερα είχα αναφέρει για το φόρμα αυτό αλλά μου είχε πει ότι δεν είναι μέσα στα ενδιαφέροντά της..
Αύριο το απόγευμα θα την πάω αεροδρόμιο πετάει για βουδαπέστη με μία φίλη της για ένα τετραήμερο.
ΧΑ ΧΑ + τρισφευ...Να της πείτε να μην ανησυχεί!
Τα strap ons δεν ανιχνεύονται στο αεροδρόμιο και σε κάθε περίπτωση οι υπάλληλοι εκεί είναι διακριτικοί!
Οκτάκις φευ, κύριε!ΧΑ ΧΑ + τρισφευ...
Θα σας απαντήσω, κύριε! Τα έλεγα και τις προάλλες και απαντώντας προς την κα. @Katerina . Θα απαντήσω τώρα πιο αναλυτικά.
1. Εάν η θερμοκρασία επιτρέπει και το χιόνι δεν είναι παγωμένο, νωρίς το πρωί, τότε ναι ανεβαίνω για μία μαύρη ή 2-3 κόκκινες.
Μόνος μου και το απολαμβάνω.
Βασικά είμαι μοναχικό άτομο, άσχετα εάν δεν με πιστεύετε. Όχι Yeti. Lone wolf!
Μου αρέσει εκεί πάνω. Μόνος ή με κάποιους άλλους δεξιά και αριστερά και με απόσταση 30-40 μέτρα ο ένας από τον άλλο. Ο κάθε ένας στον κόσμο του και εγώ μαζί με την μουσική μου.
Βεβαίως θα αναρωτηθείτε τι γίνεται με τα αρθριτικά και τα ρευματικά της ηλικίας μου ... Πονάνε, αλλά τι να κάνουμε;;;;
2. Στην συνέχεια και μετά το πρωινό γεύμα ανεβαίνω κανονικά και συνήθως πάω με την παρέα μου σε τίμιες μπλε [όπως τις χαρακτήρισε η κα. Κατερίνα]. Με στάσεις στα bars (τέϊον εμπλουτισμένο με single malt etc).
3. Απαντήστε μου όμως και εσείς σ΄ αυτό που σας ερώτησα.
Όχι!Μην ανησυχείτε, καταλαβαίνω απόλυτα.
No friends on powder days λέμε εμείς εδώ.
Η κα Κατερίνα χαρακτήρισε τις μπλε πίστες τίμιες; Δεν την αναγνωρίζω πια...
Να απαντήσω σε τι ακριβώς; Αν υπάρχουν πλαγιές στη Γεωργία και στο Καζακστάν;
Καλημέρα σας κ. @blizardeye και στους υπόλοιπους μελαχρινορωσολόβερς και γω θά θελα κάποια στιγμή να πάω Gstaad αλλά για άσχετο λόγο περί γυναικών . DΗ or die που λένε και στο χωριιό μου.Όχι!
Να μου απαντήστε για το που περίπου είναι οι ανατολικές πλαγιές στις οποίες είπατε ότι αποτελούον το κέντρο του ενδιαφέροντός σας γι΄ αυτό τον Χειμώνα.
Δεν θέλω να γίνω αδιάκριτος και για να σας απελευθερώσω ... Το Σάββατο, 21/12 πάω Ζυρίχη, όπου και θα διανυκτερεύσω (εξαιρετικά εστιατόρια στην παλιά πόλη κοντά στο ποτάμι) και την επομένη ενοικιάζω αυτοκίνητο και πάω Gstaad.
Όχι!
Να μου απαντήστε για το που περίπου είναι οι ανατολικές πλαγιές στις οποίες είπατε ότι αποτελούον το κέντρο του ενδιαφέροντός σας γι΄ αυτό τον Χειμώνα.
Δεν θέλω να γίνω αδιάκριτος και για να σας απελευθερώσω ... Το Σάββατο, 21/12 πάω Ζυρίχη, όπου και θα διανυκτερεύσω (εξαιρετικά εστιατόρια στην παλιά πόλη κοντά στο ποτάμι) και την επομένη ενοικιάζω αυτοκίνητο και πάω Gstaad.
Μα δεν πάμε στο Gstaad για γκόμενες.Καλημέρα σας κ. @blizardeye και στους υπόλοιπους μελαχρινορωσολόβερς και γω θά θελα κάποια στιγμή να πάω Gstaad αλλά για άσχετο λόγο περί γυναικών . DΗ or die που λένε και στο χωριιό μου.