blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.304
- Πόντοι
- 26.316
Ο Νηματοθέτης εψήφισε την 1η, την 5η και την 6η επιλογή!
αλλα διαχρονική αξία ...Λιρα 100H Juliet από το 2014 στη δουλειά; Πολύ παλιά καραβάνα!
Και τι να κάνουμε, κύριε;Με τουε τετιγες και τους κονικλους ξεμπερδεψαμε και πιασαμε τους γρυλους και τις ψαλιδες?
Δε διαφωνω κυριε...Και τι να κάνουμε, κύριε;
Κάποιος πρέπει να ενδιαφερθεί και για τα είδη αυτά...
Ωραίες εποχές ήταν!Υπαρχει βεβαια και το γεγονός της ατυπης τοτε "κοντρας" ποιοα θα γραψει την ποιο λογοτεχνική κριτική και βεβαια απολυτος σεβασμος στις κυρίες που χαριζαν ομορφες στιγμες
Και πριν από το 2014 εργαζόταν.
Ο εν bourdela αδελφός μου, κ. NICK TRIVE την ήξερε από πολύ παλιότερα ...
Αγωνιζόμαστε, κύριε.Δε διαφωνω κυριε...
Αναρωτιεμαι αν σωσαμε τα αλλα ειδη!!!
Και καλα κανετε και μπραβο σας και φευ και τα σοφα-σαφες κτλ.Αγωνιζόμαστε, κύριε.
Αγωνιζόμαστε!
Οι κόνικλοι είναι απολύτως ασφαλείς πλέον!Και καλα κανετε και μπραβο σας και φευ και τα σοφα-σαφες κτλ.
Σωθηκαν οι κονικλοι???Να ησυχασω???
Να νουθετησετε το ανηψακι σας τοτε γιατι ακομα αναζητει κονδυλια για κονικλους και τετικκεςΟι κόνικλοι είναι απολύτως ασφαλείς πλέον!
Και στους τέττικες σημειώσαμε μεγάλη επιτυχία. Βρίθει πλέον η Ελληνική Φύση από αυτούς!!!
Του διεμήνυσα ότι η εκστρατεία διάσωσης εκείνων των ειδών έχει λήξει επιτυχώς και τον κάλεσα να επιστρέψει τα χρήματα που του περίσσεψαν.Να νουθετησετε το ανηψακι σας τοτε γιατι ακομα αναζητει κονδυλια για κονικλους και τετικκες
σεβαστο αγαπητε ...Δεν αμφιβάλλω. Αλλά δεν πάω με μεγαλύτερες.
τραπεζα...εγγυηση...μαλλον θα στα στειλει με τον νιπλη....Του διεμήνυσα ότι η εκστρατεία διάσωσης εκείνων των ειδών έχει λήξει επιτυχώς και τον κάλεσα να επιστρέψει τα χρήματα που του περίσσεψαν.
Σας ευχαριστώ, κύριε, για την σώφρονα συμβουλή σας.Βάλτε στην άκρη γερόντια...
(Θείε του ανηψιού μην του στέλνεις δεκάρα, θα στις φάει όλες)
Για μια επενδυση στην Maverick Boat group εχετε καμια 250ρα ταμείο ?Να νουθετησετε το ανηψακι σας τοτε γιατι ακομα αναζητει κονδυλια για κονικλους και τετικκες
Ύποπτος ο ρόλος του κ. Νίπλη.τραπεζα...εγγυηση...μαλλον θα στα στειλει με τον νιπλη....
Θέλει να γινει ο παππούς της εικόνας κι εσύ να ξεροφλύφεσαι μόνο.Σας ευχαριστώ, κύριε, για την σώφρονα συμβουλή σας.
Τελικώς όλοι μου λένε ότι ο κ. @troubakhs μου θέλει να με αφήσει στην ψάθα ...