blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
ΝΕΑ ΣΟΒΑΡΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!
ΝΕΑ ΣΟΒΑΡΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!
Αυτή η Nika θα σας αρέσει.
μπαααα..Αυτή η Nika θα σας αρέσει.
Φαίνεται να τρώει όλο το φαγητό της ....
Επανεμφάνιση ποίας;;;μπαααα..
Εχει αλλα ΠΟΛΥ καλα το club ...
ειμαι σε αναμονη επανεμφανησης
ειναι στη μεγαλη κατηγορία " ξεκωλα σκυλια του πολέμου " εσυ δε παιζεις εκειΕπανεμφάνιση ποίας;;;
Εγώ δεν είμαι ημιάγριος κανίβαλος ...ειναι στη μεγαλη κατηγορία " ξεκωλα σκυλια του πολέμου " εσυ δε παιζεις εκει
ελα παππου μου να σου δειξω που το εχει η γιαγιά μουΑυτή ήταν η πραγματική Juliet τω καιρώ εκείνω!
Ψαχνω να βρω την κριτική μου για τη συγκεκριμένη κυρίαελα παππου μου να σου δειξω που το εχει η γιαγιά μου
Ψαχνω να βρω την κριτική μου για τη συγκεκριμένη κυρία
Συγκινήθηκα που διάβασα κριτική του αδελφού μου όσο και αν δεν λέει αυτά που πραγματικά παίχθηκαν μεταξύ τους τότε ...Will you send me an angel? | Κριτική για Melania/Juliet2 citytour ανεξάρτητη από τον NICK TRIVE
Κριτική για το citytour Melania/Juliet2 citytour ανεξάρτητη από τον NICK TRIVE με βαθμολογία 10.0 στις 02 Νοεμβρίου, 2015www.bourdela.com
Συγκινήθηκα που διάβασα κριτική του αδελφού μου όσο και αν δεν λέει αυτά που πραγματικά παίχθηκαν μεταξύ τους τότε ...
Σοφόν το σαφές!Αν ολα οσο παιχθηκαν τα λεγαμε εδω μεσα ..αλοιμονό μας ...
Θα μας ελεγαν τουλαχιστον ψευτες
ΝΕΑ ΣΟΒΑΡΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!
Υπαρχει βεβαια και το γεγονός της ατυπης τοτε "κοντρας" ποιοα θα γραψει την ποιο λογοτεχνική κριτική και βεβαια απολυτος σεβασμος στις κυρίες που χαριζαν ομορφες στιγμεςΣοφόν το σαφές!
Ουδεπόποτε αμφέβαλα δια την ωριμότηταν της σκέψεώς σας, κύριε!Ψήφισα.
Σεξουαλικές γιατί είμαστε φόρουμ ανταλλαγής πληροφοριών για σεξ.
Πυρηνικής φυσικής γιατί είμαστε και επιστήμονες.
Και πριν από το 2014 εργαζόταν.H Juliet από το 2014 στη δουλειά; Πολύ παλιά καραβάνα!