jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.165
- Πόντοι
- 3.506
Κοριό γιατί?Μπορεί να του έχεις βάλει κοριό
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Κοριό γιατί?Μπορεί να του έχεις βάλει κοριό
Μπορεί να θέλεις να γνωρίσεις καμία μελαχρινή φίλη του για να την βγάλεις γκόμενα.Κοριό γιατί?φίλος μου είναι όχι γκόμενα μου να τον παρακολουθώ
![]()
Τέλος πάντων άμα ξέρεις κάτι στείλε π.μ. γιατί δεν ξέρω τι να ψηφίσω.Κοριό γιατί?φίλος μου είναι όχι γκόμενα μου να τον παρακολουθώ
![]()
Εκεί είναι αυτή η οδός Μαύρης Πέτρας που μας έλεγε όταν τον έψηνε ο πυρετός;
Παιδιά δεν θέλω να σάς απογοητεύσω -η μαύρης πέτρας είναι ένα μικρό στενάκι με σκαλάκια που το μόνο που έχει είναι χασικλδες καί πιτσιρικάδες που πίνουν όλο το βράδυ μπύρες τίποτα άλλοΕκεί πρέπει να είναι![]()
Πες στον Τζίμη ότι σκέφτεσαι ν'ανοίξεις στούντιο και να δεις που μετά θα σου στέλνει 2 φορές την μέρα να μάθει λεπτομέρειεςΤέλος πάντων άμα ξέρεις κάτι στείλε π.μ. γιατί δεν ξέρω τι να ψηφίσω.
Εγώ και που σου στέλνω δεν απαντάς![]()
Ελπίζω να μην σκόνταψε στα σκαλάκια ο φίλος μας ο ΑρίστοςΠαιδιά δεν θέλω να σάς απογοητεύσω -η μαύρης πέτρας είναι ένα μικρό στενάκι με σκαλάκια που το μόνο που έχει είναι χασικλδες καί πιτσιρικάδες που πίνουν όλο το βράδυ μπύρες τίποτα άλλο![]()
Αν είναι για καμία ξανθιά γαλανοματα φίλη του γιατί όχι - μελαχρινές στο κμπλιζ καπτενΜπορεί να θέλεις να γνωρίσεις καμία μελαχρινή φίλη του για να την βγάλεις γκόμενα.
κ. @blizardeye έχετε καμιά ξανθιά γαλανομάτα φίλη ή φίλη φίλης, να την γνωρίσουμε στον Τζίμη να την βγάλει γκόμενα;Αν είναι για καμία ξανθιά γαλανοματα φίλη του γιατί όχι - μελαχρινές στο κμπλιζ καπτενεμείς είμαστε σταθεροί στις απόψεις - ξανθιές γαλανοματες και ξερό ψωμί
![]()
Και οι μελαχρινές καλές είναι, είχα γνωρίσει προ πολλών ετών στη ΒενεζουέλαΑν είναι για καμία ξανθιά γαλανοματα φίλη του γιατί όχι - μελαχρινές στο κμπλιζ καπτενεμείς είμαστε σταθεροί στις απόψεις - ξανθιές γαλανοματες και ξερό ψωμί
![]()
Λίγο δύσκολα τέτοια ώρα πού τον παραθέσαμε τον κ μπλιζκ. @blizardeye έχετε καμιά ξανθιά γαλανομάτα φίλη ή φίλη φίλης, να την γνωρίσουμε στον Τζίμη να την βγάλει γκόμενα;
Μην ανησυχείς. Θα το δει 3.33 που έρχονται οι άχρονες οντότητες.Λίγο δύσκολα τέτοια ώρα πού τον παραθέσαμε τον κ μπλιζσίγουρα θα κοιμάται αγκαλιά με μία ξανθιά καί θά ονειρεύεται μία μελαχρινή
![]()
Δεν λέω καλές είναι όλες γούστα είναι αυτά - καθείς εφω ετάχθηΚαι οι μελαχρινές καλές είναι, είχα γνωρίσει προ πολλών ετών στη Βενεζουέλα
και σε άλλες χώρες εκεί κοντά.
θα τα δει αύριο, εγώ θα του πρότεινα να τραβήξει Λατινική Αμερική άμα θέλει μελαχρινή,Λίγο δύσκολα τέτοια ώρα πού τον παραθέσαμε τον κ μπλιζσίγουρα θα κοιμάται αγκαλιά με μία ξανθιά καί θά ονειρεύεται μία μελαχρινή
![]()
Για να λέει συνεχώς μελαχρινή και μελαχρινή - κάτι έχει δεί εδώ κοντά κάτι έχει εντοπίσειθα τα δει αύριο, εγώ θα του πρότεινα να τραβήξει Λατινική Αμερική άμα θέλει μελαχρινή,
πως να το κάνουμε άμα δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ.
Εδώ μην περιμένει και πολλά πράγματα![]()
Δεν γνωρίζω για κοντά, για σίγουρα όμως μπορεί να μπαρκάρειΓια να λέει συνεχώς μελαχρινή και μελαχρινή - κάτι έχει δεί εδώ κοντά κάτι έχει εντοπίσει![]()
Η αλήθεια είναι ότι τα χρόνια πέρασαν πολύ γρήγορα.
Αν ο κ. Τζίμης μου γνωρίσει μία μελαχρινή νησιώτισα για να την βγάλω γκόμενα, τότε το συζητάμε ...κ. @blizardeye έχετε καμιά ξανθιά γαλανομάτα φίλη ή φίλη φίλης, να την γνωρίσουμε στον Τζίμη να την βγάλει γκόμενα;
Οι Λατίνες Λατίνες δεν μου πολυαρέσουν. Βεβαίως ο Νηματοθέτης δεν έχει την ικανότητα του κ. @κωλο-γερος , που όλες τον ερωτεύονται και τον κυνηγούν ...θα τα δει αύριο, εγώ θα του πρότεινα να τραβήξει Λατινική Αμερική άμα θέλει μελαχρινή,
πως να το κάνουμε άμα δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ.
Εδώ μην περιμένει και πολλά πράγματα![]()