amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.281
- Πόντοι
- 22.785
Όταν πατήσετε κορφή δεν νομίζω να ασχολείσαι με με ((ΑΝΕΞΟΔΕΣ)Η αληθεια ειναι οτι μου ειχε πει ενα μεγαλοπρεπες " Σ αγαπάω βρε Ηλίθιε "
Ψηφοφορίες??
Όταν πατήσετε κορφή δεν νομίζω να ασχολείσαι με με ((ΑΝΕΞΟΔΕΣ)Η αληθεια ειναι οτι μου ειχε πει ενα μεγαλοπρεπες " Σ αγαπάω βρε Ηλίθιε "
Ωρε ψέματα...Ωραία λοιπόν!
Αναφέρατέ μου μία μελαχρινή γυνή μετά τη οποίας έχω συνευρεθεί...
Ούτε εγώ έχω ιδέα τι έγινε και δεν έχω ψηφίσει ακόμα.Μια που λες για ψηφοφορίες πες μου τι να ψηφίσω,
γιατί δεν έχω ιδέα τι έγινε ο @Aristarxos dj
Σωστός, πάντως το 6 δε το ψηφίζω ούτε το 3Ούτε εγώ έχω ιδέα τι έγινε και δεν έχω ψηφίσει ακόμα.
Ευφάνταστες οι επιλογές αλλά εγώ, μάλλον κλίνω προς την τελευταία (μας βαρέθηκε και έφυγε).
Σάμπως ο πρώτος θα είναι ή ο τελευταίος;
Ευχαριστώ! Είσαι φίλος!Σωστός, πάντως το 6 δε το ψηφίζω ούτε το 3
Αυτή η σουπιά @jim2323 θα ξέρει σίγουρα αλλά είναι σουπιά και δε λέειΕυχαριστώ! Είσαι φίλος!
Εγώ πιστεύω ότι τον κατάπιε κάποια μελαχρινή σπανιόλα που του τα κάνει όλα και γι'αυτό άφησε την εύθυμη παρέα μας. Το μουνί σέρνει καράβι σε ένα dj θα κωλώσει;Αυτή η σουπιά @jim2323 θα ξέρει σίγουρα αλλά είναι σουπιά και δε λέει
(ξέρω γιατί το λέω)
Να συμπληρώσω ότι ΔΕΝ έχει κάποια μελαχρινή φίλη που θα ήθελε να βγει γκόμενα από έναν έμπειρο άντρα.Εγώ πιστεύω ότι τον κατάπιε κάποια μελαχρινή σπανιόλα που του τα κάνει όλα και γι'αυτό άφησε την εύθυμη παρέα μας. Το μουνί σέρνει καράβι σε ένα dj θα κωλώσει;
Καλά του κατάπιε και το κινητό?Εγώ πιστεύω ότι τον κατάπιε κάποια μελαχρινή σπανιόλα που του τα κάνει όλα και γι'αυτό άφησε την εύθυμη παρέα μας. Το μουνί σέρνει καράβι σε ένα dj θα κωλώσει;
Ίσως σκέφτεται ότι συναναστρεφόμενος πουτανιάρηδες την προδίδει.Καλά του κατάπιε και το κινητό?
Δε μπορεί να πει ένα γεια
Μου φαίνεται ο Ωρίων έχει δίκιο.
Για την καρδιά λένε είναι άβυσσος, όχι για τίποτα άλλοΊσως σκέφτεται ότι συναναστρεφόμενος πουτανιάρηδες την προδίδει.
Δεν αποκλείεται πάντως να του κατάπιε και το κινητό. Λες και δεν ξέρεις πόσο αχόρταγες και εμμονικές με το σεξ είναι οι γκόμενες.
Θύματα λογοκρισίας φίλε μου. Τα βυζιά κοίταζε, καρδιά έγραψε ο στιχουργός. Δύσκολα χρόνια εκείνα!Για την καρδιά λένε είναι άβυσσος, όχι για τίποτα άλλο
Ασχετο αλλα μια που το εφερε η συζητηση. Απο σημερα οι κατοχοι Ελληνικων διαβατηριων μπορουν να επισκεφθουν την Κινα για 15 ημερες χωρις να χρειαζεται βιζα εισοδου.Αν δεν με πάει στην Κίνα, να γνωρίσω μια γκέισα, εγώ δεν μπαίνω στο καράβι του
Αν δεν με πάει στην Κίνα, να γνωρίσω μια γκέισα, εγώ δεν μπαίνω στο καράβι του
Έλα τυχεράκια @Αγράμματος , θα μπορέσεις να δεις και το Φουτζιγιάμα επιτέλους....Ασχετο αλλα μια που το εφερε η συζητηση. Απο σημερα οι κατοχοι Ελληνικων διαβατηριων μπορουν να επισκεφθουν την Κινα για 15 ημερες χωρις να χρειαζεται βιζα εισοδου.
Μεταφέρανε την Φουτζιγιάμα στην ΚίναΈλα τυχεράκια @Αγράμματος , θα μπορέσεις να δεις και το Φουτζιγιάμα επιτέλους....
Παιδιά για την περίπτωση Αρίσταρχου δεν είδα τίποτα δεν άκουσα τίποτα δεν ξέρω τίποτα (αν μάθω σιγά να μήν σας πω ) αλλά αυτή είναι η ζωή του ανθρώπου μια κάτω μια πάνω/ μια συστολή μία διαστολήΑυτή η σουπιά @jim2323 θα ξέρει σίγουρα αλλά είναι σουπιά και δε λέει
(ξέρω γιατί το λέω)
Τον φίλο σου τον Αγράμματο ρώτα που του λέω θα σε πάω Γιοκοχάμα και μου λέει "δεν είπες ότι θα με πας στην Κίνα;"Μεταφέρανε την Φουτζιγιάμα στην Κίνα
μη μου πεις ότι έχει πάει στη Κίνα ο Γκοτζίλας γιατί δεν ξέρω αν θα το αντέξω
Είσαι σουπιά γιατί ρίχνεις κάτι φιλοσοφικά και δεν λες την αλήθεια, μάλλον ο Αρίστος έπεσε σε μελαγχολία γιατί δεν έχει παρέα να πάει από την Καλαμαριά στην ΓιαννιτσώνΠαιδιά για την περίπτωση Αρίσταρχου δεν είδα τίποτα δεν άκουσα τίποτα δεν ξέρω τίποτα (αν μάθω σιγά να μήν σας πω ) αλλά αυτή είναι η ζωή του ανθρώπου μια κάτω μια πάνω/ μια συστολή μία διαστολή
Αλλά δεν πρέπει να ανησυχούμε καθόλου- το σύμπαν διαστέλλεται επ άπειρον αυτό σημαίνει ότι η δημιουργία υπερισχύει