jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.165
- Πόντοι
- 3.506
Ο Αρίσταρχος στέλνει αρνητικά βαιπς από τον άλλο κόσμο - αλλάζει την ορθογραφία των λέξεων για να με κάνει ρεζίλι που λέγω την αλήθειαΤι αυλό ρε άυλο![]()
Ο Αρίσταρχος στέλνει αρνητικά βαιπς από τον άλλο κόσμο - αλλάζει την ορθογραφία των λέξεων για να με κάνει ρεζίλι που λέγω την αλήθειαΤι αυλό ρε άυλο![]()
Τέλος πάντων, έχω μια σοβαρή ερώτησηΟ Αρίσταρχος στέλνει αρνητικά βαιπς από τον άλλο κόσμο - αλλάζει την ορθογραφία των λέξεων για να με κάνει ρεζίλι που λέγω την αλήθεια![]()
Γιατί δεν μου το είπες νωρίτερα Ροντ να το ρωτούσα και αυτό στο μέντιουμ να περνάμε μια σίγουρη απάντησηΤέλος πάντων, έχω μια σοβαρή ερώτηση
Γιατί ο κ. Καπετάνιος είπε ότι έχει γίνει ο @Ωρίων Νονός?
θα πρέπει να του φιλάμε το χέρι?
![]()
Σοβαρός ψυχίατρος ο κ. Σούρας άμα στο δώσει κράτα τοΓιατί δεν μου το είπες νωρίτερα Ροντ να το ρωτούσα και αυτό στο μέντιουμ να περνάμε μια σίγουρη απάντηση- τώρα πρέπει να κάνουμε συνομοσολογιες- έχω μια περίεργη θεωρία πάντως ότι ο καπετάν και ο κ.μπλιζ είναι μια συσκευασία 2 σε 1 - νομίζω θα χρειαστώ το τηλέφωνο του σούρα από τον Ωρίων
![]()
Εντάξει το πιστεύουμε, αλλά μη μας ζητήσεις να σου γνωρίσουμε γκόμεναΜην λέτε ανοησίες! Ο Καπετάνιος είναι μία άχρονη και άναρχη οντότητα. Μία οντότητα ακατάληπτη και απερίγραπτη. Αμυδρώς και σκιωδώς μπορείτε να κατανοήσετε την οντότητα αυτή και αυτό μόνο αν διαθέτετε επαρκή ποσότητα υπερβατικής λογικής.
Ούτε φίλη γκόμενας για να την βγάλω γκόμενα;Εντάξει το πιστεύουμε, αλλά μη μας ζητήσεις να σου γνωρίσουμε γκόμενα
Τα μιλήσαμε, τα συμφωνήσαμε.
Μόνο ο @Ωρίων που είναι γκόλντεν μπόι και έχει τα κονέΟύτε φίλη γκόμενας για να την βγάλω γκόμενα;
Τι κανονίσει ο Ωρίων
Εσείς προσέξτε όταν του φιλήσετε το χέρι, να ακουμπήσετε με τα χείλη σας μόνο το ροζ δαχτυλίδι που φορεί, γιατί είναι ιδιότροπος και θα πει στον μπαμπά του ότι ομολογήσατε ότι ψειρίζετε τα κορνεμπιφ απ'το καράβι λέγοντας μάλιστα αισχρά ψέματα ότι τάχα είναι ληγμένα
Εχω παραιτηθει 5-6 σελιδες πισω αγαπητε.Ο κ.μπλιζ είναι στο παρά ένα να βρεί γκόμενα σας έφερα δώρο![]()
Κανένα οικονομικό μοντέλο δεν είναι ικανό να τα βγάλει πέρα με την γυναικεία ματαιοδοξία - θα αποτυχεται παταγωδώς - έτσι την είχαμε πατήσει παλαιότερα και εμείς του ΠΑΣΟΚ- από τότε που έπιασε γκόμενα ο Ανδρέας την Μιμή μας πήρε ο κατήφορος - μια η βίλα στην Εκάλη -μια οι παραπάνω μίζες- μια οι διορισμοί και τα ρουσφέτια στα σόγια μας φέρανε σε αυτό το χάλι
![]()
Όχι και ψέματα έχουν ημερομηνία λήξης 1924Εσείς προσέξτε όταν του φιλήσετε το χέρι, να ακουμπήσετε με τα χείλη σας μόνο το ροζ δαχτυλίδι που φορεί, γιατί είναι ιδιότροπος και θα πει στον μπαμπά του ότι ομολογήσατε ότι ψειρίζετε τα κορνεμπιφ απ'το καράβι λέγοντας μάλιστα αισχρά ψέματα ότι τάχα είναι ληγμένα
Μήπως τώρα που παραιτήθηκατε από τα οικονομικά να αναλαμβάνετε το υπουργείο γκόμεναςΕχω παραιτηθει 5-6 σελιδες πισω αγαπητε.
Ο,τι έχει επάνω του τον αριθμό 1924 είναι αιώνιον.Όχι και ψέματα έχουν ημερομηνία λήξης 1924
τα φυλάω για κεράσματα στο νήμα![]()
Κατα τη ταπεινη μου γνωμη μου πρεπει να μοιραστουν δημοκρατικα τα χαρτοφυλακεια...Μήπως τώρα που παραιτήθηκατε από τα οικονομικά να αναλαμβάνετε το υπουργείο γκόμεναςυπάρχει τεράστια ζήτηση και είμαστε λίγο ανοργάνωτοι
![]()
θα αναλαβω με χαρα τα υπουργεια...οικονομικα,γκομενικα,ταξιδιωτικα και ισως τα αλκοολικα....Κατα τη ταπεινη μου γνωμη μου πρεπει να μοιραστουν δημοκρατικα τα χαρτοφυλακεια...
Οικονομικα,γκομενικα,ταξιδιωτικα,ναυτικα,αλιευτικα,κολυμβητικα,αλκοολικα κτλ.
Με αμεση αναθεση ενα νομο ενα αρθρο τιμια και δημοκρατικα οπως προειπα...
Θα σε στηριξω!!θα αναλαβω με χαρα τα υπουργεια...οικονομικα,γκομενικα,ταξιδιωτικα και ισως τα αλκοολικα....