Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.027
Πόντοι
3.656
1. Μου έχει υποσχεθεί ότι μπορεί να κάνει διάφορα πράγματα εξαιτίας της αγάπης του προς εμένα!
2. Mine choice, not yours.
Μα μου ποσταρεις την σαλεμενη τουμπανο με βυζαρες και ματαρες και μετα μου πετας την αβυζη θεια με τον καραφλα κουμπωμενο διπλα να τον αναλαμβανει ο τρουμπακης....
Ειπαμε αχρονη και αναρχη οντοτητα αλλα ειναι και πρωι ακομα!!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Μα μου ποσταρεις την σαλεμενη τουμπανο με βυζαρες και ματαρες και μετα μου πετας την αβυζη θεια με τον καραφλα κουμπωμενο διπλα να τον αναλαμβανει ο τρουμπακης....
Ειπαμε αχρονη και αναρχη οντοτητα αλλα ειναι και πρωι ακομα!!!
Ο Νηματοθέτης είναι μία άχρονη και άναρχη οντότητα. Μία οντότητα ακατάληπτη και απερίγραπτη.
Αμυδρώς και σκιωδώς μπορείτε να κατανοήσετε την οντότητα αυτή και αυτό μόνο αν διαθέτετε επαρκή ποσότητα υπερβατικής λογικής.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.027
Πόντοι
3.656
Ο Νηματοθέτης είναι μία άχρονη και άναρχη οντότητα. Μία οντότητα ακατάληπτη και απερίγραπτη.
Αμυδρώς και σκιωδώς μπορείτε να κατανοήσετε την οντότητα αυτή και αυτό μόνο αν διαθέτετε επαρκή ποσότητα υπερβατικής λογικής.
Εχω δει βουλετη τον Ανατολακη.

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
137
Like
37.407
Πόντοι
27.636
Πρωινές οι ψυχούλες

:tooth:

Άκουσα καλά ο κ.μπλιζ βρήκε γκόμενα :new_shocked: τι ευχάριστα νέα είναι αυτά - αν ισχύει πρέπει να διακόψω το πένθος - πότε και πού θα γίνει ο γάμος? - ποιός θα είναι ο κουμπάρος? έχει καλές φίλες η νύφη? - ο μπουφές θα είναι πλούσιος? τι θα φάμε τι θα πιούμε? :happy:

Ναι, του την γνώρισα και ερωτεύτηκε παράφορα, ο γάμος θα γίνει το 2050 μ.Χ. η νύφη έχει πολλές και όμορφες παρθένες φίλες, και ο μπουφές θα έχει μοριακή γαστρονομία. Αν δεν έχουν έρθει μέχρι τότε οι εξωγήινοι και μας κλέψουν όλες τις γυναίκες και τις μετατρέψουν σε άβουλες σεξουαλικές μηχανές.

:coffee::coffee::coffee:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.097
Πόντοι
22.785
Τι πήγε και βρήκε σ΄ αυτόν τον ηλίθιο;;;;
Αν είχε γνωρίσει εμένα ....
GettyImages-884323635.jpg
Βρήκατε γκόμενα κ.Μπλιζ ??

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.915
Πόντοι
3.786
Υπέροχη νύχτα!
Ονειρευόμουν την μελαχρινή, που θα μου γνωρίσει ο καλός φίλος μου, ο κ. @BigMountain και την οποία θα βγάλω ΓΚΟΜΕΝΑ!

Πρωινές οι ψυχούλες

Ναι, του την γνώρισα και ερωτεύτηκε παράφορα, ο γάμος θα γίνει το 2050 μ.Χ. η νύφη έχει πολλές και όμορφες παρθένες φίλες, και ο μπουφές θα έχει μοριακή γαστρονομία. Αν δεν έχουν έρθει μέχρι τότε οι εξωγήινοι και μας κλέψουν όλες τις γυναίκες και τις μετατρέψουν σε άβουλες σεξουαλικές μηχανές.

Εγώ κ. @blizardeye σας τα έλεγα, de omnibus dubitandum και αμαρτία δεν έχω

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.027
Πόντοι
3.656
Ποδοσφαιριστης του γαυρου..
Βουλευτης...
Ντελιβερας...

Εδω και αν μιλαμε για υπερβατικη λογικη....
Εγω θα θελα να γινουν τα ελληνικα γηπεδα βοσκοτοπια με 1ο το καραισκακης...

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.165
Πόντοι
3.506
Και πάνω που θα έλεγα οτι χάθηκες :grin:
Είχα πένθος τα γνωστά του Αρίσταρχου - αλλά το πρόβλημα λύθηκε - πήγα προχθές σε ένα μέντιουμ/χαρτορίχτρα/καφετζού καί ρώτησα τι γίνεται με αυτή την ιστορία :think: μου είπε ο Αρίσταρχος είναι σε μία ενδιάμεση υλικής και αυλής κατάστασης τα κοινώς φαντάσματα η αυτά τα επιστημονικά πως τα λένε τέλος πάντων :grin:- είπε μόλις χρειαστεί σεξ θα ενσαρκωθεί ξανά στον κόσμο μας αναγκαστικά διότι τα φαντάσματα δεν μπορούν να πηδήξουν με αυλό τσουτσουνι :cheesy:

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.165
Πόντοι
3.506
Πρωινές οι ψυχούλες

Κανένα ξεκωλο φίλη έχει η νύφη - εμένα δεν μου αρέσουν οι παρθένες - τον μπουφέ άκουσα θα τον επωμιστεί ο Ροντ :buck2: θα πάρουν φωτιά οι κουτάλες

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.165
Πόντοι
3.506
Οταν θα σε βρουμε λωριδες να μου τα λες αυτα!!!!!
Ο κ.μπλιζ είναι στο παρά ένα να βρεί γκόμενα σας έφερα δώρο lc-310n-calculator-citizen-1-1000x1000-1-1-768x768.jpg
Κανένα οικονομικό μοντέλο δεν είναι ικανό να τα βγάλει πέρα με την γυναικεία ματαιοδοξία - θα αποτυχεται παταγωδώς - έτσι την είχαμε πατήσει παλαιότερα και εμείς του ΠΑΣΟΚ:grin: - από τότε που έπιασε γκόμενα ο Ανδρέας την Μιμή μας πήρε ο κατήφορος - μια η βίλα στην Εκάλη -μια οι παραπάνω μίζες- μια οι διορισμοί και τα ρουσφέτια στα σόγια μας φέρανε σε αυτό το χάλι :confused:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.420
Πόντοι
12.946
Είχα πένθος τα γνωστά του Αρίσταρχου - αλλά το πρόβλημα λύθηκε - πήγα προχθές σε ένα μέντιουμ/χαρτορίχτρα/καφετζού καί ρώτησα τι γίνεται με αυτή την ιστορία :think: μου είπε ο Αρίσταρχος είναι σε μία ενδιάμεση υλικής και αυλής κατάστασης τα κοινώς φαντάσματα η αυτά τα επιστημονικά πως τα λένε τέλος πάντων :grin:- είπε μόλις χρειαστεί σεξ θα ενσαρκωθεί ξανά στον κόσμο μας αναγκαστικά διότι τα φαντάσματα δεν μπορούν να πηδήξουν με αυλό τσουτσουνι :cheesy:
Τι αυλό ρε άυλο :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom